Fina saker på min kyl!

För två veckor sedan fick jag en teckning av en elev. Det får man då och då när man jobbar med barn, men med handen på hjärtat så brukar dom åka i papperskorgen nästan med en gång som barnet lämnat rummet. Men just denna teckningen var speciell för h*n som målat den är ingen person som brukar sitta och måla. H*n hade suttit uppe till kl 21 och klippt, klistrat och färglagt och den var bestämt till Jennie. Dagen efter hade dom glömt teckningen, men gick tillbaka in för att hämta den. När h*n kom till fritids så berättade dom där att jag inte skulle komma på två veckor. H*n hade blivit besviken, men teckningen fick ingen annan, för nej den var ju till Jennie.

Jag kom upp till jobbet just den dagen för att hämta en sak och fick då teckningen. Det värmde verkligen i hela kroppen och jag la den i min kalender och såfort jag kom hem fick den en plats på min kyl. För den teckningen var inte som alla andra teckningar, den var speciell.

En annan sak som gjorde mig väldigt glad var ett kuvert som låg på min dörrmatta i torsdags. Jag får inte ofta post så jag slet upp det för att se vad det var. I kuvertet låg ett kort, 100 kr coh en trisslott. På kortet stod det:

"Hej!
Hoppas allt är bra med dej och att vi ses i sommar. Hörde att du fått nytt arbete till hösten.... kul med barn =).
Glad sommar och ha en skön midsommar
Kram Eva

Följd dina drömmar
-Det är ditt liv
"

Det tog ett tag innan jag förstod att det var Johans mamma Eva som hade skickat det. Blev väldigt glad för både pengen och trisslotten, men gladast blev jag för kortet och att hon tänkt på mig =). Kortet fick även det en plats på min kyl!





Trött idag

Gårdagens båttur var trevlig. Tyvärr så försvann vår tur med vädret och regnet kom, men man kunde sitta inne så vi slapp bli blöta.
Blev 5 timmars sömn inatt så jag var redigt trött då klockan ringde. Jag tog mig igenom dagen men det var knappt. Med en timme kvar på jobbet så satt jag och nickade till ett flertal gånger medans jag lekte med playdo.

När jag kom hem var det bara att sätta igång med tvätten och snart är den klar så att jag kan gå och läggga mig.
Hade tänkt åka till Johan idag men det sket sig för han är inte hemma. Det enda positiva med det är att jag fick tvättat 4 maskiner sitället för 2. Hade dock hellre haft lite tvätt kvar i korgen, men det kan ju inte alltid bli som man vill.


Här åker vi förbi kära Kungälv (ni ser fästningen i bakrunden), 30 minuter senare öste regnet ner....

En glad pensionär på hisingenrunt :). Vi h...

dsc00332 (MMS)

En glad pensionär på hisingenrunt :). Vi har väldig tur med vädret får jag ju säga.


Ajajaj min tå är skadad :( stackars mig!

dsc00330 (MMS)

Ajajaj min tå är skadad :( stackars mig!


....

Då var den långa dagen här. Det är med en klump i magen som jag snart ska åka till jobbet. Eftersom jag varit så trött det senaste har all energi om dagarna gått åt till att ta mig igenom jobbdagarna, men idag ska jag ju som sagt även orka att sitta och vara trevlig i 4 h på en båt. Hade det inte varit just denna arbetskamraten så hade jag inte åkt med. Men hon har betytt så mycket för mig dessa 3 år så jag VILL vekligen vara med när hon firas av även om jag låter negativ.
Dags att slänga ihop packningen!

Hörs imorgon om jag inte ger mig på en liten mobilblogg ikväll.

Kram


Lite klagan

Imorgon blir en väldigt lång dag för min del. Klockan ringer 05.00, upp, duscha, packa och käka frukost. Jobbet börjar 06.30. Utflykt på dagen till havet, visst är det mysigt men det är en himla massa jobb. Slutar jobba 16.15. Snabbt hem och lämna bilen och byta om. 16.45 blir jag upphämtad för att åka in mot lilla bommen för vi skall ut med en båttur och fira av min arbetskamrat som går i pension. Båten ska vara inne vid lilla bommen 22.30 igen. Det innebär att vi är hemma runt 23.00/23.30. Hem och lägga sig för klockan 05.00 ringer klockan på onsdag igen. Jobba till 16.15, sen hem och tvätta. Klockan 20.00 på onsdag kanske jag har tid för mig själv igen.

Har verkligen ingen lust med dessa dagarna. Dels så har jag ingen lust att betala 200 kr för att käka en macka och dricka en dricka på den där båten imorgon. Jag hatar verkligen att betala för något jag inte vill ha. Jag hoppas att jag kan få slippa undan med att bara ta något att dricka. Jag kanske är snål, men för mig finns det roligare saker att lägga pengarna på än en räksmörgås för 149:-(!?)! Båtresan i sig kostat 180 kr och det känner jag är okej pris men neeeee.... den där maten vill jag verkligen slippa undan.
Att jag sen inte får någon lugn och ro imorgon gör ju inte saken bättre. Inte ens en rast under dagen har vi så jag skulle nog inte överdriva om jag säger att jag kommer däcka i säng på onsdag kväll.

SEMESTERN var är duuuuuu?????

Helgen

Det var en ganska lugn midsommar. Vi kom fram vid 13 tiden. Fick en välkomsdrink och slog oss till ro.
Innan maten serverades så blev det en andra drink som jag blandade ihop. Riktigt god måste jag säga och det är verkligen något jag kan rekommendera andra att göra. Skriver "receptet" längst ner på sidan för den som vill testa.
En klassisk midsommar lunch serverades det och jag provsmakade tro det eller ej på sill. Dock fick jag tårar i ögonen och det var allt annat än gott, men jag kan iaf säga att jag åt sill.
Efter maten fanns det två hurtbullar som badade medans jag stod och hackade tänder på land. Ett klädombyte, lite mer dryck och lekar fick fart på kroppsvärmen igen.
Till middag blev det grillad fläskfilè, bakpotatis och aromsmör. Ojojoj det var grejer det =)! Trots att det blåste halv storm så satt vi ute, men vi värmde oss med en öppen brasa på altanen.
I säng var vi redan vid 12 så man märker ju att man blivit gammal.







På midsommardagen var vi uppe ganska tidigt. Frukost ute i solen smakade inte alls dumt. Resten av dagen spenderade vi med lekar, sol, bad (för dom som vågade), kajak paddlande och god mat.
Vi åkte hem vid 19 tiden så att vi kom hem lagom till att se fotbollen.

I säng kom vi ganska tidigt och tur var väll det för 04.00 ringde klockan och vi gav oss iväg för att köra mina föräldrar till Landvetter. Hem igen och sov några timmar. Lite wii spelande, frukost och sen till Munkegärde för lite lek i solen. Middag framför fotbollen och sen hem till Johan.

Ja det är så min helg sett ut. Den var kanon och jag orkade med allt även om jag var lite trött på lördag förmiddag, men det var nog fler än jag som var det =).





Drinkreceptet:
Ta en vattenmelon och mixa tillsammans med vodka, hur mycket avgör du själv.
Jag tog en liten melon och 3/4 liter vodka.
Häll i burk och ställ in i frysen över natten.
Ta och lägg isblandningen i glas, fyll på med stockmos hallon/persika dricka.

KLART!


Tillbaka till verkligheten

Efter en härlig helg så är man tillbaka på banan igen. 3 veckor kvar på mitt nuvarande jobb, sen lite semester.
Har haft en kanon midsommar och midsommardag med god mat, lekar och trevligt sällskap. Ska skriva en sammanfattning av helgen ikväll tänkte jag för nu ska jag göra mig klar för jobbet!



Trevlig midsommar!

dsc00327 (MMS)

Trevlig midsommar!


Midsommar

Imorgon är det midsommar. Nu äntligen har jag börjat se fram emot det lite. Dock är jag fortfarande väldigt trött men nu lite mindre stressad =). Inskolningen är klar, sorgligt och jobbigt men ändå en lättnad att det är över. Mötet med nya jobbet gick bra och det kändes verkligen lovande.
Jag har hunnit åka till systemet, hämtat Johan och solat. Snart ska vi gå och handla lite på Maxi.
Bara att hålla tummarna för att morgondagen bjuder på lika fint väder som idag.
Vi ska till Allingsås och fira med Niklas och Fina. Hoppas det blir mysigt!

Ha en härlig midsommar!!! Ta det lugnt med spriten!

Min morgondag

När man känner sig stressad är nog det bästa att lista upp saker som man ska göra och beta av dom en efter en.
Jag tog precis tag i mig själv och plockade undan här hemma, diskade, hängde in kläder, slängde soppor, tvättade rent spisen och plockade upp väskor. Jag såg även till att lägga in alla räkningar som ska betalas imorgon. Skönt att slippa ha det som ännu ett stressmoment i alla andra måsten.

Morgondagen ser ut såhär för mig:

06.00 Klockan ringer
06.30 Jag går upp, duschar, äter frukost och gör mig klar för jobb.
08.00 Börjar jobba, sista dagen för en pågående inskolning
11.00 Åka och köpa en almanacka och present till en elev
12.30 Möte med nya jobbet
14.00 Tillbaka på inskolningen
15.00 Slutar! Åka till systemet och till maxi.


Sen ska jag även gå och sola och packa.
Ska fixa en melondrink innför midsommmar.
Skulle behöva dammsuga här hemma också innan jag tillslut har planerat att slå mig ner i soffan och bara njuta!!!!

Såååå bara att beta av moment efter moment imorgon så ska jag nog kanske ta mig igenom den dagen också. Det konstiga med stress är att när man blir för stressad så blir man handlingsförlämad. Ingenting blir gjort och man går bara omkring i en dimma.

Har du några knep mot stress?


Står med näsan intill väggen

Dom senaste veckorna så är det så mycket som snurrat runt i mitt huvud att jag nu håller på att bryta ihop.  Som ni nog märkt har jag inte skrivit så mycket här på bloggen men det är helt enkelt för att jag känner mig slutkörd. Ingenting känns roligt. Det som i vanliga fall är skoj är nu bara jobbigt. Allt som jag ska göra känns jobbigt. Jag är mellan två jobb just nu och det har varit många vänder fram och tillbaka om hur denna sommaren skulle se ut för mig. Det har tagit väldigt hårt på mig psykiskt. Sen så har jag saker på det gamla jobbet som ska avslutas och saker på det nya som ska påbörjas. Allt känns som en enda stor röra.
Idag trodde jag att jag skulle bryta ihop. Det kändes verkligen som att jag inte skulle orka att ta mig igenom dagen.

Hade bestämt med min syster att jag skulle färga hennes hår idag och hälsa på lilleman, men tom det kändes jobbigt. Något som jag annars, 365 dagar om året hade sett fram emot kändes som en tung last. Som tur var fick min syster mig på andra tankar så att jag åkte dit trots allt och det är jag glad för nu. Prinsen får mig verkligen på humör. Det räckte att se honom så fick jag lite nya krafter. Lite lek ute i sandlådan, sen bjöd min syster på fantastiska pannkakor, lite film, sen somna jag på soffan en stund medans lilleman badade. Vaknade av små steg i trappan och en röst som ropade "Neeeennnaaa". En nybadad lillkille kröp upp hos mig i soffan och myste en stund innan han skulle gå och lägga sig. Fick en bamsekram och en slängpuss. Underbara unge!!!!
När han lagt sig så var det dags för uppdrag hårfärgning. Det gick bra, men hur resultatet blev har jag ingen aning om för jag åkte hem direkt efter.

Nu sitter jag i soffan hemma och längtar tills imorgon då det äntligen är helg. Midsommar står för dörren. Det kommer säkert bli jättetrevligt men just nu orkar jag knappt tänka på det. Först ska jag ta mig igenom morgondagen som innebär avslutning på en inskolning och möte med nya jobbet.

Hoppas ni har det bra och ni får ursäkta att jag inte kommenterar era bloggar. Läser dom lika flitigt som alltid men som sagt så känner jag mig utpumpad.

Helgen!

Fredag:
Efter jobbet åkte jag hem och vilade en liten stund innan jag satte mig i bilen och körde ut till landet för att äta middag med mamma och pappa som flyttat ut. Det blev riktig Lökebergsmat, det vill säga grillat kött och klyftpotatis av färskpotatis =).
Till efterrätt fick vi jordgubbar. Nu är sommaren här!!!
Vid 21 åkte jag hem och mötte upp Feffe. Vi hyrde film och satte oss hemma hos mig. Var mysigt men filmen var värdelös.
Vid 2 på natten åkte jag hem till Johan.


Grillmästaren själv med sin nya grill =)

Lördag:
Bröllopet, fotboll, wii och walander stod på schemat hemma hos mig. God mat och en del godis kann man även ta och skriva in.

Söndag:
Åkte från ett mulet Kungälv, in i ett regnigt Göteborg, vidare till soliga Varberg. Daniel och Josefin bjöd på lunch och sen tog vi oss en promenad vid vattnet och åt glass innan Italien matchen.
När den var färdigspelad körde vi tillbaka mot Göteborg och det tråkiga vädret.


Josefin och Daniel utanför glasscafèt!

SATC 2

Igår var jag och Fina på SATC 2. Innan filmen satte vi oss på uteserveringen vid bergakungen och pratade lite, väldigt trevligt. 
Så trevligt att vi blev stressade till filmen trots att vi var där 1½h innan.
Filmen var helt underbar och jag märkte inte av att den var så lång som den faktiskt var. Jag hade kunnat sitta där i några timmar till.
Efter filmen skyndade vi oss hem till Fina så att jag fick låna hennes toalett. Det är ju det största problemet med en så lång film utan toapauser =).
Vi konstaterade båda två att man blev bra sugen på att dricka drinkar och gå i högklackat när man sett filmen, men tyvärr var det torsdag och jag skulle ju upp och jobba som idag så vi kom överens om att ta det snart.


Fina Fina utanför Bergakungen. På bilden ser det ut som att det var väldigt fint väder, men jag måste lyckats få upp kameran precis då solen tittat fram en stund =).


Snart slutar jag

Idag har vi haft studiedag på jobbet. Mina arbetskamrater har suttit i lagen och planerat inför hösten medans jag suttit ensam och fixat med pappergöra. Först idag blev det så "påriktigt" att jag inte längre ska jobba kvar. Jag kände inte av den annars så härliga gemenskapen, jag delade inte alla skratt och var inte med i några diskutioner. Jag satt för mig själv i klassrummet brevid, vägg i vägg och kände för första gången på riktigt att det snart är dags att lämna jobbet. Det kändes så tomt och det var riktigt jobbigt. Snart tillhör jag inte det där underbara arbetslaget som jag gjort hela året. Snart ska jag få nya arbetskammrater på ett helt nytt ställe.
Jag kan bara hoppas att dom är hälften så goa som dom jag haft under min tid på skolan.
Trots ett jobbigt år så har jag aldrig känt att jag inte orkat gå till jobbet och det är tackvare alla fina, goa, underbara människor som jag haft runt mig varje dag.
Så som sagt, om mina nya kollegor är hälften så fantastiska somm mina nuvarande så kommer jag bli lycklig!





Fotbolls VM

Jag är som ni nog märkt lite frånvarande här på bloggen just nu och det beror självklart på att fotbolls VM dragit igång. 2-4 matcher/dag fram till 11 juli med några undantag. Kan det bli bättre????

Håller tummarna för att Italien kan försvara guldet från VM 2006, men dom får det tufft! Utan att vara en fotbollsexpert så tror jag att det kommer stå ett lag från europa som vinnare när dommaren blåser i pipan ca 22.15 den 11 juli på soccer city i Johannesburg.

Vad tror ni??


Skolavslutning

Morgonen började med klädångest. Jag har inte riktigt haft pengar till att gå ut och köpa en ny klänning nu inför årets skolavslutning så jag hade lite panik imorse när jag skulle klä mig. Jag kom på att jag köpte 2 strandklänningar förra året som jag knappt använt så jag tog en av dom på mig.



Jag var inte helt nöjd, men det fick duga.
När jag väl kom till jobbet fick jag ett par komplimanger för min klänning innan jag ens kommit in på skolan så då försvann alla tvivel hos mig. Konstigt att det kan göra så mycket att få höra att man är fin.

Skolavslutningen gick bra trots otur med vädret.

Jag fick så fina saker av barn och arbetskamrater. En vacker orkideè och ett presentkort på bodyshop, en tårtspade i samma serie som jag fått uppläggningsbestick, ett halsband och ett par örhängen i serien Q.



Ja ni ser ju själva vilka underbara saker jag fick. Man kan ju tro att jag fyller år.

  

Klicka på bilderna om ni vill ta et en närmre titt. Ni kan ju tex se att halsbandet som jag fick är väldigt likt det jag och arbetskamraten köpte till "chefen", ni vet det som jag själv ville ha =)!

Nu sitter jag i soffan och tittar på öppningsmatchen i VM. Typiskt nog har jag extrem huvudvärk som antagligen är ett resultat av all stress som nu släppt. Ska ta en tablett och lägg amig ner en stund och hoppas att det snart försvinner.


Alice

Idag fick jag träffa Madde och Calles underverk för första gången. Hon var verkligen underbar och helt perfekt. Hon verkade dock inte så intresserad av paketen som hon fick, men hennes mamma blev väldigt glad och det var det jag hade hoppats på.



Alice första skor blev ett par converse. Hon är lite för liten ännu, men när hon väl börjar använda skor så kommmer hon matcha sin mamma och pappa perfekt.


Nu ska jag lägga mig för imorgon är det skolavslutning och då gäller det att försöka mota bort mörka ringar runt ögonen. Borde lagt mig för längesen men jag fastnade hemma hos familjen Brunström/Gustavsson. Middag, tjejsnack och massa babymys.

Bild från dagen kommer.

Garderoben

Nu har jag städat garderoberna i sovrummet. Det tog ett tag eftersom jag inte var så effektiv men nu är det klart jag det är underbart härligt! Nu har jag bara garderoben i hallen kvar att fixa och den är en bra bit på väg =).


Jag har ingen bra garderob, men nu är den iaf rensad och sorterad. Kläder som jag inte kan ha för tillfället är undanlagda och nu kan jag titta in i garderobben och faktiskt se vad jag har. Det kanske inte syns så bra att jag gjort iordning men ni skulle ha sett hur det såg ut innan. Kläderna var bara inslängda. Har kastat 3 påsar med kläder som jag inte haft på mig dom senaste 3 åren.

Ännu mindre stressad nu =)

Till Alice och Madde

Idag kom presenten till Maddes lilla prinsessa så nu har stressen minskat ännu mer. Jag längtar så mycket efter att träffa dom. Dagen på jobbet imorgon kommer säkert kännas väldigt lång, men kl 15 är det jags om sätter mig i bilen och kör till Kärra!


Här är dom, Madde och hennes fina Alice.


Här är Alice present, gissa vad som finns i =)?


Kan man vara lycklig utan att dela lyckan?

Trodde aldrig att den här dagen skulle komma. Jag är inte direkt förvånad men ändå känns det konstigt och på något sätt overkligt. Jag har gått hela dagen och tittat på klockan. Ena stunden har jag önskat att dagen ska gå fort och andra stunden har jag bara velat att tiden stannade.
Idag borde vara en lycklig dag. En dag som är början på resten av mitt liv. Men hur är man lycklig utan att dela lyckan med någon?
Jag gick med ett leende och kände mig oslagbar. Jag kan tänka mig att det ungefär är samma känsla som att bestiga ett högt berg eller klara av ett marathonlopp. Sen insåg jag att det bara var jag som brydde mig om att jag klarat det. Det fanns ingen som stod och väntade uppe på berget, ingen som gav mig en grattiskram när jag sprang över mållinjen.
Nej jag stod där ensam. Då slutade jag le.... det kändes inte så viktigt och stort längre!


Stress

Sen förra veckan så har jag varit tokstressad. Men ju fler saker jag lyckas beta av ju lugnare blir jag. I fredags så var det kusinens student, igår började jag städningen av garderoben (dock en hel del kvar), idag var jag på möte hos terapueten, köpte sommarlovspresent till "chefen" från mig och min mammalediga arbetskamrat och nu så håller jag på och tvättar. När jag tagit mig ner till tvättstugan och hängt upp tvätten så ska jag måla lite glas, när det är gjort så ska jag fortsätta rensningen av garderoben.

Imorgon ska jag bränna glasen, sen ska jag ta en promenad med Linette.

På torsdag ska jag hälsa på Madde och hennes 2 månader gamla dotter. Jag hoppas verkligen att min present hinner dimpa ner innan dess =S.

På fredag är det skolavslutning. Sen efter det så hoppas jag att jag kan trappa ner på stressen...! För som det är nu så känner jag att inget får gå emot mig för då exploderar jag.


Här är presenten till "chefen". Blir lite avundsjuk när jag ser det för jag vill också ha ett sådant =).


Rensning av garderoben

Kläder är inte gjorda för långa, normal stora människor. Idag har jag fått kasta över 20 tröjor/linnen mm för att dom är för korta. Dom passar i omfång men som sagt så är dom för korta. För några år sedan brydde jag mig inte så mycket om lite av magen syntes lite, men nu så känns det väldigt långt borta och jag vill ha kläder som täcker!
Jag skrev om detta en gång i min gamla blogg och fick en jävligt dum kommentar om att kläder är gjorda för långa smala personer för att modellerna är långa och smala. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Personen som skrev det var uppenbarligen kort.
Jag har sedan jag var "liten" varit lång. Jag var 176 redan som 12 åring. Då var jag dessutom smal och lång och då finns det verkligen inga kläder som passar.
Kanske är det just därför mitt klädintresse = noll! Jag har i stort sett inte kunnat välja vad jag ska ha för kläder utan jag har fått köpa det som passat i storlek.

Nu när jag har börjat rensa min garderob inser jag att jag måste ge mig ut och shoppa snart och det har jag ingen som helst lust med =(! Skulle vilja ha en personlig shoppare. En som kunde hjälpa mig hitta snygga kläder som jag trivs i och som passar. Men innan jag vinner drömvinsten på lotto med Johan så får jag nog nöja mig med att försöka leta på egen hand.


Blek

Igår insåg jag hur dumt det var att färga håret mörkare. I och med den nästan svarta hårfärgen så ser jag mycket blekare ut och hur kul är det nu lagom till sommaren. Jag vet inte om man kan lägga slingor i tonat hår. Någon som har erfarenhet av det? Behöver lite råd och tips.



Jag har ju jobbat lite på brännan dom senaste veckorna men nu känns det som bortkastad tid. Får helt enkelt hoppa in i solariet några gånger till nu. Jag hade tänk skaffa bruna linser nu till sommaren men jag kan ju säga att det inte är aktuellt när jag ser ut såhär för då kommer folk fråga vilket land jag kommer ifrån och inte tro mig när jag säger att jag är svensk. Det har nämligen hänt flera gånger förut och det var utan dom bruna linserna.
Så vilket land skulle du tippa att jag kommer ifrån =)?



Gråa ögon får duga, eller kanske ska skaffa mig gröna linser, eller riktigt blå =)?

 

Jaja det blir ett senare bekymmer. Nu väntar en lång arbetsdag innan jag ska hem och däcka i säng!


Resultatet



Det blev kanske lite väl mörkt men jag är nöjd ändå =)!

Nu är det dags för tennis, heja Söderling!

Hårfärgning



Jag tror nog att Johan e ganska sugen på mig just nu.....!

Magnum Hazelnut

18 kr


Underbar!
Ljuschoklad med hackade nötter.
Glass med smak av hasselnöt.
Helt genialisk, hoppas att den kommit för att stanna!

Betyg:


 

 





Fredagens studentfirande

Jag åkte till Kunskapsgymnaiset och mötte upp min morbror och kusin. Efter en stund kom även mina föräldrar dit så vi gick och ställde oss på plats för att vänta på studenterna.
Strax efter 13.00 kom dom utspringandes. Mamma stod med tårar i ögonen, vem vet det kanske jag gör om 16 år då det blir Lucas tur =).



Här är han våran duktiga stolta student, med sin pappa och bror på varsin sida. Den snygga västen han har på sig fick han av mig, är en varningstriangel på baksidan och texten "student på väg".
När vi grattat honom en stund på skolgården så hoppade alla studenter upp på lastbilsflaket för en tur runt i stan.

Jag, Ulf (morbror) och Daniel (kusinen, studentens lillebror) gick bort till en cab som Ulf lånat och körde in mot stan för att försöka hitta lastbilen. Efter en stund letande lyckades vi och vi fick tuta och vinka på dom glada, galna, lyckliga, champangestinkande studenterna.
När dom kört runt ett par varv så blev dom avsläppte vid posidon. Då åkte vi vidare till Tuve för motagningen.



Snacka om att dom hade tur med vädret! Sitta där bak i caben  och steka i solen var helt underbart!

När vi var framme i Tuve så hade resten av uppvaktarna anlänt, nämligen min syster och hennes son och morfar (kusinernas farfar).
Det blev paket öppning, skålande och massa god mat.



När vi ätit klart åkte min kära familj hem men jag stannade för att fortsätta firandet med Jocke och hans vänner. Vi gick ut en sväng på gräsmattan, spelade lite boll och drack gott. Sen gick vi in till Jockes granne och fortsatte där.



När vi kände oss tillräckligt taggade så åkte vi in till stan. Fortsatte förfestandet lite ute, innan Jocke drog iväg till sin studentfest och jag drog hem.



En kanondag och kväll helt enkelt!!!


Kusinen tar studenten

Nu ska jag börja bege mig iväg. Min kusin Jocke tar studenten idag som sagt! Har precis valt kläder och gjort mig iordning. Jag är glad även om det inte syns på bilden. Han inte ta en massa bilder utan det fick bli som det blev helt enkelt:



Ha en härlig dag i solen!

Torsdagsmys! Kex, lite ostar och annat små...

dsc00319 (MMS)

Torsdagsmys! Kex, lite ostar och annat smått och gott. Inte alls dumt.


Äntligen helg!

Imorgon har jag semester eftersom min kusin tar studenten. Jag kände att jag ville vara med på skolgården när han springer ut och dessutom är det ju inte så dumt att få sova ut en extra dag!

Jag ska strax packa ihop mina saker och åka till Johan. Men först blir det en liten vila.

Imorgon är en ny dag

Med rödgråtna ögon så drar jag mig mot sängen..... Sov gott!

Uppe hos min goa systerson. Vilken lycka a...

dsc00316 (MMS)

Uppe hos min goa systerson. Vilken lycka att få glass efter maten :).


Är på utflykt nu :). Dags för lunch. Visst...

dsc00314 (MMS)

Är på utflykt nu :). Dags för lunch. Visst är det mysigt med matsäck?


Glad

Igår hade vi bazar på skolan. Fritidshemmen sålde kakor, hade lottförsäljning osv. På ett av våra lotteri kunde man vinna en riktigt snygg väska så jag köpte 12 lotter, sen köpte jag 6 st lotter på dom andra två lotterierna också bara för den goda sakens skull.
När dom dragit vinnarna idag så frågade jag Agge om jag vunnit men tyvärr så hade jag inte det sa hon. En liten stund senare kom hon in och sa "Jennie jag såg fel du har vunnit väskan" Jag trodde hon skojade med mig, det enda som jag egentligen ville ha av vinsterna var just den väskan. Men nej hon skojade inte med mig jag hade vunnit väskan.

Blev väldigt glad och ser fram emot att få använda min nya vän =)





Misslyckat försök igen

Idag var jag återigen hos blodcentralen för att ge dom lite av mitt fina blod. Jag har blodgrup 0- och blodcentralerna skriker efter just sånna blodgivare som mig. Men vad hjälper det då mina ådror är för små och dom inte får något flöde på blodet? Idag lyckades dom dock sticka rätt så att det inte gjorde ont, men då börjar hon istället försöka gräva lite med nålen för att det skulle rinna bättre och det var inte skönt. Dessutom var det helt förjävels. Det kom knappt något så vi fick avbryta och jag gick därifrån väldigt besviken. Jag har gjort detta trots min stora nålfobi. Trots klumpen i magen och ångesten så har jag tagit mig dit för att jag vet att det behövs. Dom har stuckit nålen i mig... men till ingen nytta.
Nu är jag inte längre blodgivare. Det var inte min grej kan man säga. Jag får komma på något annat sätt att göra en god gärning helt enkelt.


Nystucken arm... stackars lilla arm


Lämna blod

Idag ska jag göra ett nytt försök att lämna blod. Sist jag skulle lämna stack dom fel så det kom inget blod ur någon av armarna. Idag är jag om möjligt ännu mer skakis inför besöket. Jag hoppas att dom sticker rätt på första försöket, men jag kommer låta dom sticka i båda armarna om det inte lyckas. Dock så kommer jag inte gå dit igen om dom inte sticker rätt eftersom det är just därför jag är så nål och sprut rädd.Jag har blivit felstucken allt för ofta och då gör det ont. Alla säger att det inte gör ont att bli stucken och jag är villig att håll amed sålänge man sticker rätt så gör det inte ont, men när dom sticker fel och ska börja gräva runt med nålen så gör det helvetesont!

Så håll nu tummarna för mig!!!!!

RSS 2.0