Nu är det klart

Idag fick jag klart för mig hur det ser ut för mig på jobbfronten i framtiden. Jag kommer få jobba kvar på mitt nuvarande jobb fram till och med min semester. Så idag är jag glad och lättad för nu vet jag hur det ser ut åtminstonde ett tag framöver =).
V 22-31 skolan
v 32- ?? förskolan

På tal om jobbet. Min blivande chef frågade mig idag om jag kunde skicka en bild till henne. Jag sa att jag inte visste om jag hade någon och hon föreslog då att jag kunde ta någon från facebook. Javisst svarade jag och gick in och började leta bland mina bilder. Bland över 120 bilder hittade jag inte någon som passade att skckia till sin chef. Hur är det möjligt. Jag gick hem och ansträngde mig för att lyckas ta en någorlunda anständig bild. Jag tycker faktiskt att jag lyckades riktigt bra, visst ser jag seriös och förtroendeingivande ut =)?



Dags att hoppa i säng så att jag orkar slita på mitt underbara jobb imorgon.....

Jobb och utgång

Nu sitter jag hemma hos Johan. Ska snart bege mig mot jobbet. Ska bli superskoj verkligen att jobba. Så underbart att man kan känna så.
När jag slutat jobba så åker jag förbi Feffe och hämtar upp henne. Sen åker vi till Johan och dricker gott för att sen gå ut en sväng.
En kanondag med andra ord.

Johan tipsade mig om en härlig låt om flickorna i göteborg:


Vårtrött

Efter 3 inlägg om eurovision så får jag allt ta och skriva om något annat, nämligen om min vårtrötthet. Jag går omkring som en zombie om dagarna och ändå så kommer jag inte i säng i tid. Det är för ljust ute och jag vill få ut så mycket som möjligt av dagarna.
Jag får hoppas att jag kan lägga mig i tid ikväll eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Ska jobba 6 timmar extra som personligassistent. Dock så är det världens roligaste jobb så jag känner inte direkt att det är jobbigt!

Nu ska jag ta och dra mig iväg till mitt "vanliga" jobb och slita några timmar innan jag ska hem och fira helg hos Johan.

Litauen... jag säger bara det

Det är ingen skandal att Sverige inte gick vidare igår, men däremot borde deffinitivt Litauen tagit sig till final. Störstskönt framträdande och en låt som sätter sig på huvudet. Lyssna och kom inte och säg att Anna Bergendahl var bättre än detta...

Minns ni detta inlägget?

Man kan ju bara konstatera hur rätt jag hade. Läs här vad jag skrev dagen efter svenska melodifestivalsfinalen......



Jag har fortfarande inte släppt gårdagens fiaskoröstning. Jag har kommit på hur vi ska slippa skicka skit bidrag ut i Europa. Låt folkets röst räknas som 1 jurygrupp istället för 11 då hade det sett annorlunda ut. Eller varför inte bara låta utländska jurygrupper rösta, då hade det sett ännu bättre ut!

Så här slutade gårdagen:

  1. Anna Bergendahl – ”This is my life.” (214 poäng)
  2. Salem Al Fakir – ”Keep On Walking” (183 poäng)
  3. Eric Saade – ”Manboy” (159 poäng)
  4. Darin – ”You're Out of My Life” (117 poäng)
  5. Timoteij – ”Kom” (95 poäng)
  6. Andreas Johnson – ”We Can Work It Out” (50 poäng)
  7. Ola Svensson – ”Unstoppable” (47 poäng)
  8. Jessica Andersson – ”I Did It for Love” (37 poäng)
  9. Peter Jöback – ”Hollow” (32 poäng)
  10. Pernilla Wahlgren – ”Jag vill om du vågar” (12 poäng)

Så här hade det sett ut om svenska folkets röster bara räknats som en jurygrupp:

  1. Salem Al Fakir – ”Keep On Walking” (103 poäng)
  2. Anna Bergendahl – ”This is my life.” (94 poäng)
  3. Eric Saade – ”Manboy” (59 poäng)
  4. Darin – ”You're Out of My Life” (57 poäng)
  5. Timoteij – ”Kom” (55 poäng)
  6. Andreas Johnson – ”We Can Work It Out” (50 poäng)
  7. Ola Svensson – ”Unstoppable” (47 poäng)
  8. Peter Jöback – "Hollow" (22 poäng)
  9. Jessica Andersson - "I Did it for Love" (17 poäng)
  10. Pernilla Wahlgren – ”Jag vill om du vågar” (12 poäng)

Så här hade det sett ut om vi bara låtit dom utländska jurygrupperna rösta:

  1. Salem Al Fakir – ”Keep On Walking” (45 poäng)
  2. Eric Saade – ”Manboy” (40 poäng)
  3. Andreas Johnson – ”We Can Work It Out” (38 poäng)
  4. Ola Svensson – ”Unstoppable” (34 poäng)
  5. Timoteij – ”Kom” (30 poäng)
  6. Darin – ”You're Out of My Life” (28 poäng)
  7. Anna Bergendahl – ”This is my life.” (24 poäng)
  8. Pernilla Wahlgren – ”Jag vill om du vågar” (11 poäng)
  9. Jessica Andersson - "I Did it for Love" (3 poäng)
  10. Peter Jöback – "Hollow" (1 poäng)

Om man ska tolka denna röstningen som någon mätning hur det kommer gå i Europa för Sverige så lär vi inte ens ta oss till final. Men det är väll bara att "hoppas" att det finns fler länder som skickar skitbidrag.


Eurovison...

Sitter hemma och väntar på att Feffe ska komma hit. Det blir till att titta på eurovison semin på henne begäran. För min egen del hade det kunnat kvitta. Jag kommer bara bli arg när våran svenska lilltant kliver upp på scen. Med tanke på hur kassa låtar som det brukar vara med så lär vi la gå vidare, men jag hoppas att vi kommer sist!

Vad tror och hoppas ni på?

Redo för sommaren

Jag gick till Maxi för att köpa hårfärg och ansiktscreme men det slutade med en hel del annat också. En kvinnna från nivea stod med en apparat som man kunde testa vad man har för hudtyp och vilken solfaktor man ska använda sig av så jag kom hem med lite solskydds och brun utan sol produkter också =). Men nu är jag laddad för sommaren. Har aldrig testat brun utan sol, men det ska bli spännande att se om det fungerar.

Nu ska jag bara vänta på att Feffe kan färga håret på mig någon dag och Johan ska få hjälpa mig att smörja in mig med den där brun utan sol geggan =)!


Egna tavlor

Jag har i över 2 år letat efter "den perfekta" tavlan. Nu har jag kommit på hur jag ska hitta den. Jag ska måla den/dom själv!!!!
Jag är ingen konstnär men tänk va roligt med tävlor som man själv har målat på väggen!!!!! Ska köpa matrial från panduro så det kommer inte bli några proffsverk men någonstanns ska man ju börja eller hur?




Tankarna på annat håll

Jag har under dagen gått med tankarna på annat håll. Jag har försökt att fokusera men det har inte gått. Det är så jobbigt när det är så. Särskilt när man tänker på något som man inte alls har lust med. Samma sak händer då jag ska försöka blogga. Mina tankar flyger iväg på annat håll och allt jag tänker känns bara som svammel, får inte ner ett ord och jag loggar ut.

Den sista....

Idag är en härligt lång dag på jobbet. Min sista APT på skolans om jag jobbar nu. Jag räknar verkligen ner nu. Många saker blir "den sista", sista APT:n, sista ridningen, sista skolresan osv osv.
Min arbetskamrat som jag jobbar i klass med hon går i pension nu efter 26 år på skolan så om jag tänker såhär så kan ni ju tänka er hur det känns för henne.
Jag tror att jag kommer fälla en och annan tår på skolavslutningen.
Men det återstår att se, det är 14 arbetsdagar kvar tills dess ;)!

Nu är det dags att bege sig till jobbet. Är hemma igen vid 19 tiden. Då lär jag va helt slut!

Ha en bra tisdag!



Tiden går fort när man har roligt!

Nu är det måndag igen. Helgen försvann snabbt, men vi har ändå hunnit med en hel del. I fredags åkte jag och hämtade Johan på jobbet. Vi åkte hem till honom, tog en glass på Mondo innan vi gick upp och vilade en stund. När vi kände oss utvilade så tog vi och begav oss till Kungälv. Vi lagade lite mat och sen spenderade vi kvällen i varsin soffa. På lördagen var det som sagt golf. Innan vi åkte dit tog vi en vända på "stan". Johan köpte ett par solglasögon och så köpte vi årets första ask med jordgubbar som vi åt i solen på balkongen.

I söndags låg vi kvar länge i sängen och tittade på lite svt play. Mamma som fyllde år i fredags bjöd på kalad på eftermiddagen. Vid halv 8 åkte vi hem till Johan och ja... sen va helgen i stort sett slut.

Jag känner att jag bloggar lite nu för tiden men det har med att jag tex inte vill sitta vid datorn på helgen då jag är med Johan. Vi ses så lite så jag sitter där bara om han ligger och sover eller så.
Men jag ska försöka bli lite bättre på det igen =)!

Ha en härlig vecka!

Golf

Igår så var vi med på lökebergsgängets årliga golftävling. Det är ingen traditionell golf som spelas utan något som kallas scramblegolf (osäker på stavningen) vilket betyder att man spelar i lag och alla slår varje slag från bästa boll. Vi var 9 lag och gick en 9 håls runda. På vägen fanns det två vätskekontroller med vin vilket gjorde att iaf jag spelade bättre golf än väntat =).
När alla lag var klara så serverades det italienskbuffè och så var det prisutdelning.
En lyckad dag och vädret kunde inte varit bättre!!


Lillprinsen


Jag och Karin på strålande humör


Precis slagit iväg en av många mindre lyckade bollar


Hela laget samlade


Johan njuter i solen efter rundan var klar

Att göra listan

Om det finns saker som jag behöver komma ihåg, eller bara saker som jag behöver tänka på då och då så sätter jag upp lappar på kylskåpet. Det är kanon bra för man går alltid till kylen någon gång per dag.



Det senaste tillskottet på kylen är min "att göra lista". Där står det allt som jag ska fixa här hemma innan semestern. Anledningen till listan är enkel. Om jag gjort allt på listan så kommer jag kunna slappna av mer på min lediga tid. Bland annat så finns det saker som "rensa garderoben" och "städa skåpsluckor" på listan. Jag ska göra en sak åt gången. På så sätt blir det ingen stress!

VARNING!!!

Som jag skrev i måndags så skulle det bli sallad hela veckan. Igår åt jag upp den sista lufttorkade skinkan så idag skulle det bli kycklingsallad. Jag hade köpt färdig grillad så kallad salladskyckling från kronfågel.
Jag säger bara fyyyy f******n. Slemmiga små äckliga bitar som inte ens borde få kallas kyckling. Det säljer dom för 100 kr kilot  (ca 25:- för en 250 gram påse), när man egentligen borde få pengar för att äta skiten. Nej, det var verkligen inget hit. Besviken till max!! Så nu varnar jag er alla... köp aldrig salladskyckling från kronfågel.




Djävulsstolen



Det finns nog inget ställe som man känner sig mer obekväm på än i gynstolen. Jag minns första gången jag skulle hoppa upp där. Jag var 14 år och livrädd. Nu vet man vad som väntar men jag har ändå alltid en klump av obehag i magen innan jag ska dit.
Imorgon är en sån dag då jag ska hoppa upp i djävulsstolen! Längtar tills jag går ifrån besöket imorgon. 300 kr fattigare och väldigt lättad!!!

Soliga onsdag

När jag vaknade imorse hade jag fått ett mess från Johan. Han skrev att sommaren hade kommit. Underbart tänkte jag och gick upp och såg att det faktiskt såg ut som att han hade "rätt". Jag tycker dock att det mer är vår än sommar, men man har lite olika krav =)!
Solen skiner till och från och det känns okej tom för mig att gå ut utan jacka. Perfekt väder för våran "vårvandring" som ägt rum idag.

I eftermiddag har jag inga planer alls utan jag tänkte att jag ska njuta av att inte ha något att göra. Får se hur bra det går för oftast blir jag bara stressad. Är löjligt trött så jag tänkte att jag ska försöka lägga mig vid 21 ikväll. Jag har redan sett kvällens avsnitt av Grey`s så det finns inget sådant som kommer hålla mig uppe. Skulle vilja sluta nu, men tyvärr har jag 4 låååånga timmar kvar. Bara att bita ihop. Jag har iaf ett jobb, så får man se det!

Ha en härlig dag och njut av värmen medans den är här =)

En härlig dag

Idag har jag varit ruskigt effektiv. Jag slutade jobbet 15.00, då fick jag låna en arbetskamrats bil och åkte hem, slängde in en tvätt, bytte om, hängde upp tvätten och 16.00 så stod jag utanför jobbet igen. Vi åkte till sportlife och tränade vilket var sjukt trevligt. Körde tom lite styrka vilket jag inte direkt är känd för att göra. 18.18 satte vi oss i bilen igen och jag fick skjuts hem. Väl hemma slängde jag ihop en sallad och åt middag. Sen har jag hunnit plocka upp tvätten och varit på Maxi och handlat godis som jag blev sugen på.

Nu är det godis och tv som gäller =).... härliga tisdag!



Jättegoda lakritspastiller från Maxi, bara 10:- ....ett kap!!! =)

Sallad hela veckan

Denna veckan blir det sallad till middag. Jag vill inte slänga massa mat nu när jag inte har så mycket pengar kvar, så då får det lov att bli lite enformigt. Har köpt kyckling och lufttorkad skinka så att jag åtminstonde kan variera mig lite.



Underbart god sallad med, isbergssallad, gurka, soltorkade tomater, salladsost och lufttorkad skinka.


Buzzador

För några månader sen så blev jag medlem på Buzzador. En sida där man får chansen att delta i kampanjer och vara med och testa nya produkter och tjänster. Idag fick jag mitt första paket på posten så nu ska jag sätta igång och testa produkterna för att sen dela ut produktprover och information. Spännande!!

Jag har ju redan 4 andra produkter från neutrogena som jag gillar så dessa är säkert bra dom med.




En snabbis

Har varit lite klent med bloggande i veckan. Tänkte ge er en snabb uppdatering om vad jag haft för mig:

Onsdag: Åkte till Johan efter jobbet. Gjorde iordning mig lite sen begav jag mig till Peter. Där drack vi gott och snacka skit till runt 01.30 då vi åkte in till stan, men gammal och tråkig som jag är gick jag hem med en gång.

Torsdag: En seg dag. Gick upp ur sängen vid 15.00 och gjorde absolut inget vettigt på hela dagen.

Fredag: Storstädade hemma hos Johan medans han var på jobbet, tvättade, diskade, dammade, moppade... ja riktigt ordentligt städade jag. När Johan kom hem åkte vi till Maxi och handla mat inför helgen.
Mys framför tv:n.

Lördag: Åkte till IKEA och Johan fick köpt sig en ny säng. Hyrde 3 filmer. Slappade.

Söndag: Sängen kom hemlevererad. Monterade ihop det som skulle göras och sen var det bara slappt och slött hela dagen.

Nu ska jag åka till jobbet. Blir nog mer skrivet ikväll. Om jag orkar.

 

 


Stora nyheter

Igår blev jag erbjuden ett jobb på en förskola som jag idag tackade ja till. V 32 börjar jag på mitt nya jobb och det är verkligen blandade känslor jag har inför det.

Jag kommer sakna mina underbara arbetskamrater. Det är få förunnat att jobba med ett så underbart lag som jag fått göra och jag har lärt mig en jäkla massa av dom. Dom har stöttat mig både i jobbet och privat vilket har gjort att jag orkat ta mig igenom en völdigt jobbig period i mitt liv.

Det är inte många som gråter när dom blir erbjudna ett jobb. Jag gjorde det igår för jag visste att jag skulle "vara tvungen" att tacka ja. Jag har vetat att mitt vikariat någongång skulle ta slut men jag har skjutit det framför mig och inte velat se det. Men igår blev det så på riktigt.
Det är inte bara arbetskamraterna jag kommer sakna utan även barnen såklart. Hela paketet! Jag har nästan aldrig känt att jag inte velat gå till jobbet. Jag har älskat mitt jobb!

Man vet vad man har men inte vad man får.

Givetvis så är jag även glad över denna chansen som jag får. Det kommer bli otroligt spännande och garanterat lärorikt att komma till ett nytt ställe. Det blir en utmaning. Jag är tacksam att jag fick detta erbjudandet fast jag inte har någon utbildning. Det är väldigt smickrande att dom tror på mig såpass mycket.
Jag är 24 år, outbildad och blir erbjuden ett jobb, snacka om att ha turen på sin sida.

Nästa vecka ska jag hälsa på det nya stället tänkte jag. Jag är nervös och spänd redan nu. Har nog inte riktigt förstått det utan det kommer nog först när jag om 4 veckor packar ihop alla mina saker från jobbet.


En annan stor nyhet som har hänt är att jag mår bra nu. Jag känner att jag lever, något jag inte har gjort ordentligt på 1 år. Jag var hos terapeuten idag och för första gången så grät jag av lättnad och glädje, inte av hopplöshets känslor och ångest. Det är som om det helt plötsligt har lossnat för mig. Det går inte riktigt att beskriva, men jag ska försöka gå in mer på det på den gamla bloggen för dom som är intresserade av det.


Det var dom två stora nyheterna som jag hade att komma med!


Ont i munnen

Jag tillhör en av dom som ofta får blåsor i munnen och det är allt annat än roligt. Som nu när jag försöker få i mig frukost, men det gör ju så förjäkla ont så fort jag får något i munnen. Jag har inte ens fått i mig halva tallriken med cornflakes och banen. Jag kommer ju hungra ihjäl under dagen om jag inte lyckas få i mig lite till. Det är väll bara att bita ihop.

Idag ska jag och Sandra som jag jobbar med iväg på en utbildning mellan 10-12. Det ska bli riktigt spännande och jag hoppas verkligen att den är bra och att man kan ta det med sig in i verksamheten.

Efter jobbet så ska jag åka direkt till min terapeut och sen så ska jag tvätta. Ska även försöka komma iväg till systemet och packa ihop mig inför onsdag. Så underbart med en kortvecka =D.

Ikväll hoppas jag att jag har lite breaking news till er ;).

Svårt beslut

Jag har ett oerhört svårt beslut att ta idag angående mitt jobb. Jag är 99% säker på vad jag tänker göra men jag håller det för mig själv tills allt är klart. Det enda jag kan säga är att det är ett sjuhelvetes svårt beslut som jag måste ta och jag måste göra det idag för imorgon ska jag tala om vad jag bestämt mig för.

Man är inte 18 längre

Idag känner jag av att helgen var allt annat än lugn. Jag är inte van att festa längre och att köra en 2 dagars, det har inte funnits på kartan på väldigt länge. Som tur är så drack jag inte som om jag vore 18 utan jag höll mig på en ganska lagom nivå. Min andra hälft däremot har verkligen gått all in och han lär nog känna av det idag kan jag lova. Som tur är så är det bara 3 arbetsdagar kvar innan en välfrötjänt vila. På onsdag ska jag faktiskt ta till glaset igen tro det eller ej. Då ska vi hem till Peter och dricka några bägare och tjöta skit. Tim kommer till stan och det var på tok för längesen som vi hade en kväll ihop. Johan ska på middag me laget men hoppas att han ansluter till oss sen. Jag har dock tänk ta det lugnt för min stackars kropp får ju sig en chock annars.

Som rubriken säger så är man inte 18 längre och det känns. Då hade jag all ork i världen att festa dagarna och nätterna igenom. Nu när man är "gammal" så tar kroppen lite mer stryk. Dock så var bakfyllan igår ett sant nöje eftersom kvällen var så lyckad. Gick omkring glad hela dagen.

Nu ska jag strax köra Johan till jobbet innan jag beger mig hemåt. Jobb till 16.15 sen så ska jag sola och förhoppningsvis städa undan en del hemma eftersom jag lämnade det i stort kaos.


Vilken pose jag bjuder på =D....


Tack Jojjo och Fina!

Hade en helt underbar kväll igår. Vi började med att titta på handbollen och äta hemma hos Fina. Maten var god och handbollsfinalen kunde inte varit mer spännande. Efteråt satt vi länge och tjötade om allt möjligt och drack ett par glas innnan vi bestämde oss för att gå ut.

Hard Rock blev stället för kvällen och det visade sig bli en jättesucce. Vi drack och dansade fram tills dom tände upp och stängde. Vi tog oss lite nattamat på Burger King och där satt vi till det ljusnade.
Halv 6 var jag hemma, trött och lite berusad men väldigt nöjd med kvällen. Var längesen jag hade en så lyckad utekväll!!


Här är jag i toppform innan vi gick ner till avenyn =)


Handboll, mat och vin

Efter damernas match så ska jag bege mig hem till Fina. Jojjo kommer med hon också. Vi ska laga lite mat, titta på herrarnas final och dricka vin. Eventuellt drar vi oss in mot stan senare, eller in och in, hon bor ju så centralt man kan bo så vi får väll säga att vi eventuellt går ner till något ställe.



Kläderna för kvällen. Mina ben är dock inoljade med babyolja på bilden så dom kommer givetvis inte glänsa sådär =).

Nu håller jag tummarna för en trevlig kväll!


Gårdagen

Det blev ingen utgång med kusinen men det blev ändå en lyckad fredag.

När jag slutade åkte jag och shoppade lite, bland annat en ring som jag är barnsligt förtjust i. Sen köpte jag även en liten present till kusinen utifall att det skulle bli av.
När jag kom hem slog jag mig ner i soffan för att konstatera att jag hade så mycket att göra att jag inte orkade göra något alls. Har ni känt den känslan? Man vet liksom inte vart man ska börja och det känns som att tiden inte är på ens sida.
Till slut fick jag upp arslet ur soffan och gjorde mig iordning och fixade det som skulle fixas. Fick ett mess från kusinen där det stod att utgången var nedlagd.


Ringen som jag köpte pryder fint ett av mina snea fingrar

Jag hade ingen lust att sitta hemma själv en fredag så jag kollade upp vad Peter skulle ha för sig. Vi bestämde oss för att vi skulle ta några glas. Presenten till kusinen kunde ju bli en utmärkt försenad inflyttningspresent till Peter. Jag tog mitt pick och pack och åkte till Johan. Slog lilldanne en signal för att kolla om han skulle haka på men han skulle på hemmafest och bjöd in oss.
Efter lite övervägande tackade vi ja till inbjudan så jag hoppade in i bilen och åkte till Tuve, hämtade upp Peter och åkte tillbaka till Johans lgh igen. Vi tog några glas innan taxitompa kom och hämtade oss. Det var verkligen inte igår jag åkte med honom, men man får sig alltid en massa skratt.


En blandad samlinng flaskor öl, inslagna i folie

Presenten till kusinen, som skulle blivit inflyttningspresent till Peter blev istället en present till han som bodde dit vi skulle.
Det var en lite annorlunda tillställning måste jag säga. Men jag hade det trevligt. Alltid skoj att träffa både Danne och Peter. Råkade dock göra en vurpa när jag skulle testa ett par rollerblades som stod så fint och bara väntade på mig. Pang rakt ner i golvet, men drinken, den räddade jag, inte en droppe spillde jag. Dock råkade nån tjomme välte ut den under tiden som jag kämpade med att försöka komma på fötter igen så tji fick jag.


Vi (jag, Danne och Peter) tog ett kort för att visa våra gula tänder, snyggt =D


Jag åkte hem vid 1 för då var gammeltanten trött. Hemma hittade jag Johan liggandes på golvet. Det verkar som att hans jobbfest gått vilt till. Som alltid så svammlade han en massa osammanhängande gojja och som alltid blev jag irriterad på honom.

Vi somnade gott vid 2 och idag är jag tacksam över att jag inte är Johan =).. det kan jag ju säga. Om ca 2 timmar så ska han iväg för att spela fotboll med laget och sen är det lagfest för hans del. Haha, vi får se hur han mår när jag väcker honom lite senare.

Vad som händer för min del har jag inte bestämt än, men det blir ju givetvis handbollsfinalerna och kanska kan det även bli ett glas vin eller två.

Helgens planer

Fredag: Jobbba till 15.15, åka och shoppa lite saker som jag behöver, sola, packa, duscha och göra mig iordning, ta pick och pack till Johan, eventuellt gå ut med kusinen.

Lördag: Slöa eller åka in till stan på förmiddagen, kolla handbollsfinalerna och eventuellt ta några glas vin till det.

Söndag: Återhämta mig från fredag och lördag.

Jag känner mig redan nu lite små stressad för idag, men det löser sig. Det kanske inte ens blir något ikväll occh då har jag ju all tid i världen. Johan ska ut me jobbet idag och imorgon ska han på lagfest så vi kommer inte ses så mycket. Men vill ändå åka till honom så vi iaf får nätter och förmiddagar ihop för vi har inte setts på hela veckan.


Magnum classic


18 kr

God glass och god choklad.
Lite tråkig och enformmig.
En klassiker.

Betyg:






Godmorgon

Redan torsdag...! Denna veckan har gått så oerhört snabbt eftersom jag haft fullt upp hela dagarna. Igår var jag som sagt på möte med chefen. Det gick faktiskt väldigt bra och jag gick därifrån nöjd men väldigt fundersam. Hur det blir för mig med jobb är ännu inte klart men jag fick beskedet att jag inte behöver oroa mig. Jag berättar mer om det då jag fått mer information.

Efter mötet åkte jag hem och bytte om så tog jag och Linette en promenad och gick sen och solade. Efter solningen gick jag och köpte mig en sallad för jag orkade verkligen inte ställa mig och laga mat för klockan var nästan 19.30 när jag kom hem. Väl hemma vräkte jag i mig salladen och sen satt jag i soffan hela långa kvällen.

Idag så ska jag jobba till 15, sen ska jag hälsa på min syster å prinsen en stund innan jag åker hem. Annars ser det tomt ut i planeringen idag =), kanske skönt det me, även om jag gärna hade varit fullbokad jämt.

Ha en härlig dag i vårsolen!


Samtal med chefen

Är faktiskt lite nervös inför dagens möta med chefen. Det är bara ett uppföljning samtlat från medarbetarsamtalet, men jag antar att vi även kommer prata om min framtid. Jag har absolut ingen aning om hur tankarna går eller hur det ser ut för min del. Men oavsett om hon säger att jag får förlängt eller inte så kommer det blir skönt att få veta.
Om jag inte får förlängt så får jag ta tag i det "problemet" så snabbt som möjligt och anmälla mig för vikariat och anmälla mig till A-kassan när det blir dags.

Håll nu era tummar =)

Osminkad

Tyvärr fick jag ingen dos av naturlig skönhet då det delades ut, men jag gråter inte för det idag för jag har inte gett upp hoppet än =).



Nu är sminket av och huden mörbultad av alla produkter som ska fixa till min hy. Ska bli väldigt intressant att se om jag får bukt på mina problem.


Så natti natti. 8 h sömn ska ju göra susen det också.

Min läckerbit

Johan har sålänge vi känt varandra varit rakad. Ibland har han haft lite hår men det har bara varit för att han inte orkat raka av sig det. Idag har han tydligen klippt sig hos frisör och han blev sjukt snygg. Givetvis har han alltid varit snygg, men han har sett så "ond" ut.
Sitter och tittar på honom genom camen nu och jag kan knappt slita blicken ifrån honom =).


Min snygging...

Min dag

Idag har varit en ganska bra dag. Jag vaknade utvilad och kände mig laddad för en fullspäckad tisdag. Jobbet flöt på som alltid och inga konstigheter hände. Direkt efter jobbet åkte jag till blodcentralen för att ge bort  mitt fina blod.
Dom stack mig först i fingret för att testa så att mina värden var bra och det var dom. Då var det dags att plocka fram den stora nålen. Hon stack mig först i höger armen utan en enda droppe och sen i vänster armen utan en enda droppe. Dom får bara sticka en gång i varje arm ås jag fick helt enkelt gå därifrån. Väldigt tråkigt eftersom jag hatar att bli stucken och gör det för den goda sakens skull. Min ersättning för "besväret" fick jag ändå och jag gjorde som förra gången och gav bort den till barncancerfonden så en liten liten god gärning har jag gjort.
Om en månad ska vi göra ett nytt försök men om det inte går då så får jag nog ge upp.

Efter den härliga upplevelsen gick jag och handla lite mat, och ännu mer skönhetsgrejer. Sen hem och plocka undan och satte igång tvätten.
Efter en liten stund så kom Feffe hit och det var otroligt roligt att ses igen. Var ett jäkla tag sen men det kändes inte så alls utan det kändes som förr =). Hoppas att vi kommer ses fler gånger framöver.

Nu ska jag vänta på att min badrumsmatta ska bli torr och titt alite på tv innan sängen kallar. Ska försöka få minst 8h sömn inatt också för det gör verkligen susen att vara utsövd.

Imorgon ska jag ha samtal med chefen, då får jag förhoppnningsvis veta om det finns något jobb för mig eller inte =S, nervöst som bara den.

Ha en härlig kväll!

En ny granne

När jag gick upp imorse såg jag till min stora förvåning att jag fått en ny granne. Det är inte vilken granne som helst utan jag har fått en gäst på min balkong. En mås har flyttat in i min blomlåda!! Han/hon har flugit dit massa gräs och pinnar och gjort det riktigt fint. Jag hade tänkt att jag skulle plantera blommor där men nu kanske jag får lägga ner och låta måsen få ha kvar sitt fina bo. Kanske blir det måsbebisar som får växa upp här hos mig =).
Tror dock att jag kommer få ringa störningsjouren både en och två gånger och klaga för måsar har en tedens att väsnas i tid och framför allt otid.


Här kommer min granne med lite nytt virke till bygget


Stampar till det så att det blir fint.


Klar!


Visst är det ganska fint... här behövs inga blommor inte.. jag har ju växter så det räcker och blir över. Dessutom en mås.. det är ju ganska vackert i sig!


Igår och idag

Igår var jag och tittade på Johans sista hemmamatch. Det var en helt okej match, Joahn var riktigt bra, men tyvärr fick om stryk. 
Efter matchen åkte vi hem och slängde i oss lite mat sen tog vi en promenad till avenyn och mötte upp Johans kompis och hans flickvän. Vi satt på farellis och drack och pratade i några timmar. Riktigt trevligt.

Idag så var det dags för jobb igen. Dagen flöt på snabbare än snabbast. När jag slutade åkte jag och träffade Lollo hemma hos hennes föräldrar. Det var hur skoj som helst att få träffa henne och hennes goa mamma igen. Vi satt ute och pratade och jag hade kunnat sitta där hela kvällen. Lollo skulle tyvärr åka till Lund idag men jag ska se till att boka in en helg och besöka henne där nere. Pinsamt nog har jag inte varit där en enda gång sen hon flyttade ner =S..!

På vägen till Lollo träffade jag på min syster och bjöd mer eller mindre in mig själv på middag. Hon är en bra kock så det är alltid god mat som serveras där så man får ju göra en chansning och den gick hem. Kyckling och nudlar, mums. Efter maten blev det lite lek med min favoritprins. Han är verkligen min ögonsten. Finns ingen som honom.
Nu har jag varit iväg och solat en sväng. Riktigt skönt. Ska se till att få lite färg nu för jag är trött på att se mitt bleka nylle i spegeln. På onsdag ska jag och Linette ta en promenad och en sväng till solariet, så jag hoppas att jag snart blir sommarfin =)!

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Imorgon väntar jobb, tvätt, blodgivning och sen får jag förshoppningsvis besök av en gammal vän som jag inte träffat på väldigt väldigt länge!


Champangeglas

Jag är inget fan av champange, men visst är det trevligt att ha lite champangeglas hemma om man skulle vilja skåla i det fina bubblet någongång.
I fredags gjorde jag det såkallade superklippet när jag hittade 6 pack champangeglas för 10:- på Maxi! Drycken som ska vara i är ju inte direkt gratis så det är ju tur iaf glasen är så nära gratis man kan komma =).



Köpte 12 st som nu står i mitt vitrinskåp i köket.


Jag tycker faktiskt att dom var riktigt fina.

Vårjacka mm

Igår så gick jag och tittade lite på kläder för jag ville ha något nytt. Hittade en vårjacka som jag fastnade för, sen hittade jag en pikètröja och lite armband också. Men att shoppa är verkligen nödvändigt ont och jag förstår inte alla dom som älskar att springa i affärer dagarna i ända.


Jacka 149:- (går att kavla ner ärmarna på den också men den är snyggast med korta ärmar)


Pikè 99:-


Armband 149:-


Armband 59:-


Tycker att det var bra fyndat av mig =). Blir alltid lika nöjd med mig själv när jag hittar något som jag tycker om.


Cornetto Freestyle Bröllopsstrut


25-27 kr

En riktigt god glass.
Stor, men bra variation.
Nötter, choklad, kola och frasigt rån.
Hoppas att den kommit för att stanna!


Betyg:




Köpt på marknaden



Jag gick ett tag och funderade på om jag skulle köpa detta linnet på marknaden i fredags och tillslut efter många om och men så bestämde jag mig för att slå till. 150 kr är ju ingenting och jag tycker faktiskt att det är riktigt fint =). Ångrar mig inte ett dugg och idag ska jag premiär bära det!

Tankar om jobb

Ja då var det söndag idag igen. Känns som att helgerna är på tok för korta. Men som tur är så får jag snart en långhelg eftersom jag har semester 14 maj och 13 maj är en helgdag =). 4 långa dagar ledigt, det ska bli underbart.
Men det är ju 2 veckor till dess så jag får bita ihop. Om 6 veckor så går mitt vikariat ut och då har jag ingen aning om hur det ser ut för min del. Jag hoppas att jag får klarhet i det på onsdag då jag ska ha samtal med chefen.

Ska försöka att inte oroa mig, det löser sig på ett eller annat sätt. Jag har ju 40% anställning och sen får jag bara se till att vikariera runt så jag klarar mig, eller stämpla upp tills jag hittar något.
Det finns många boenden i Kungälv som säkert behöver vikarier och jag är inte rädd för att rycka in även om jag älskar jobbet jag har nu.


Som sagt vi får se vad som händer!


Magnum mandel


18 kr

Ett säkert kort.
Ljuschoklad, mandelspån och vaniljglass.
Lite för stor, men väldigt god.

Betyg:





Ben & Jerry's peanut butter cookie dough


25 kr


En väldigt mastig och söt glass.
Mer godis än glass men det föll mig i smaken.
Mörkchoklad, crisp, vaniljglass, kola och jordnötter, en bra kombination. 
Tycker dock inte att den är värd 25kr.


Betyg:




Visste du att...

...jag och Johan ska testa alla GB:s glassar?

Igår sa Johan att han aldrig testar nya glassar. Så vi (läs jag) kom på den briljanta idèn att vi ska testa ALLA glassar som GB har att erbjuda i år. Jag tänkte att jag kanske ska ta och skriva omdömmen om glassarna allt eftersom vi betar av dom, vad tror ni om det?

Har du någon favorit glass från GB?


RSS 2.0