När jag tittar på mig själv i spegeln elle...

img_1451 (MMS)

När jag tittar på mig själv i spegeln eller bara granskar mig så ser jag en ganska stor tjej, inte tjock men lite smårund! Dock så ser jag en helt annan tjej då jag tittar på kort! Den här bilden från i lördags tex! Här har jag inga runda ben, utan normala! Konstigt med tanke på att kameran ska lägga till 5 kg :)! Tydligen gäller inte det mig utan kameran drar bort 5 kg! Aja, ointressant kanske men för mig är det roligt att kunna se på mig själv på ett nytt sätt! Mms blogg är inte vanligt för mig men ibland får man skoja till det!


Around my heart!

Äntligen har jag börjat skapa lite igen =)! Har vart slö det sista och inte haft någon motiavtion men nu har jag lagt ut ett halsband på bloggen igen http://nenniedesign.se


Hollywoodfruarna


Jag måste säga att jag är ett litet fan av Maria Montazami så tyvärr är jag nu fast i denna såpa! Tycker nu även om Isabell som jag hade äldigt svårt för under förra säsongen =)!
Gunilla är dock ett stolpskott utan dess like, lika så Agnes Nicole! Men det är väl det som gör programmet lite roligt att man får störa sig lite också!

Trött som stryk

Dagen igår gick i seghetenstecken! Vi kom hem till Johan vid 13 och sen var det soffan som gällde hela dagen! Givetvis så var det pizza som gällde till middag! Idag börjar en ny vecka och våra inskolningar är över så nu drar vi igång på riktigt :)! Tror jag kommer avboka träningen ikväll och bara slappa och sen lägga mig tidigt :). Behöver återhämta mig efter lördagen helt enkelt! Synd att det inte fungerar att lägga in bilder från mobilen så inläggen blir tråkiga och bleka, får lösa det från datorn någon dag! Ha en härlig vecka!

Fantastisk kväll!

Igår var vi på 30 års fest hos Johans gamla arbetskamrat! Det var helt otroligt bra ordnat och allt var fantastiskt, maten, människorna, musiken mm! Man ville inte att kvällen skulle ta slut helt enkelt så vi drog ut på det ganska länge :)! Missade sista färjan hem så har spenderat natten i en 80 säng ute på Asperö, inte att rekommendera om ens säng kompis snarkar värre än björnar vrålar! Hur som helst så är jag väldigt glad för att jag fick följa med igår! Nu ska jag se om jag kan knö ner mig i sängen brevid snarkas igen :)!

Helg helg underbara helg!

Nu är denna helgen snart slut! Har varit en lugn men väldigt bra helg! I fredags köpte vi räkor och myste framför tv:n. Vi la oss tidigt eftersom jag var väldigt trött efter en jobbig vecka! I går var det dop för Linettes och Anders lilla Ebba. Det var väldigt trevligt och alldeles lagom =)! På väg hem handlade vi och sen blev det taccos och godismys på kvällen! Jag vågade äta lite godis och magen höll =)!
Idag vaknade jag tidigt och började städa. Det hela slutade i en storstädning där jag även tog lådor, garderober och badrumsskåpen! Så skönt att det nu är ordning för då har jag en sak mindre att tänka på när jag är i en lätt stressad period!
När jag var klar gick vi till sjukhuset och hälsade på morfar som nu är sig själv igen efter en ihängande lunginflamation!
Det blev Johan som stod för middagen idag, spagetti och köttfärssås som enligt mig är hans paradrätt =)! Han säger att man inte kan misslyckas med köttfärssås medan det enda som han någongång klagat på som jag lagat under 4 år är just köttfärsås ;)....!

Nu blir det lite tv mys innan sängen väntar! Imorgon ska jag ge träningen ett nytt försök och jag hoppas verkligen att jag kan komma igång nu för jag behöver den kicken i vardagen som träning ger mig!

Uschfyochspy

I söndags kände jag av "magkatarrs" besvär igen. Sist var i oktober och det gick över med hjälp av lite tabletter och snäll mat! Så jag tog en tablett i söndags och det värsta släppte med en gång, kvar var bara ett sug uppe i magen. I måndags åt jag snäll mat och sen gick jag och tränade. Var glad och nöjd för att ha kommit igång och rört på mig efter semestern. Drack en proteindryck när jag kom hem, duschade och satte mig framför tv:n. Började efter ett tag må illa så bestämde mig för att lägga mig trots att klockan bara var 20.00! Somnade dock inte för illamåendet blev bara värre och värre, efter 45 min kunde jag inte hålla tillbaka längre utan fick gå och spy! Jag avskyr att spy men till min stora glädje mådde jag bra efteråt. Gick upp och gjorde mig en rostad smörgås men efter två tuggor så satte illamåandet igång och 30 min senare körde jag återigen buss! Trots att jag efteråt var hungrig igen så skippade jag att göra ett nytt försök och la mig istället! Somnade gott och sov gott hela natten! Idag har jag mått bra men varit hemma för jag behövde testa och se så jag fick behålla maten!

Dagen har varit långttråkig som bara den! Har ju varit ensam och det avskyr jag att vara under en hel dag! Snart kommer Linette hit en stund och det är trevligt =)! En go vän det! Fick ett medelande imorse där hon frågade hur det var med mig och skrev sen att jag bara kunde säga till om jag behövde ha något handlat eller så.
Det är omtanke det =)!

Hur som helst så har jag fördrivit tiden med att göra smycken! Ska försöka komma igång igen nu och då behöver jag lite sånt här som sparkar mig i baken! När jag väl är igång kan jag sitta i flera timmar =)! Har även kommit på att jag ska önska mig presentkort i födelsedagspresent så jag kan köpa nya stämplat som jag länge velat ha!




Överlevde!

Gårdagen var väldigt krävande psykiskt då hjärnan var full av grejer som jag var tvungen attt fixa! Jag gjorde mina 2 h planering igår och kom ifrån jobbet kl 18! Trött gick jag hem och redan 20.30 låg jag i sängen klar för att sova!
Idag är jag tidig vilket för mig innebär att klockan ringer 05.00! Jisses va tidigt detta känns! Redan duschat och ätit både gröt och smörgås till frukost! Nu ska jag bara fixa det allra sista innan jag beger mig upp mot jobbet!


Tillbaka till verkligheten!

Har haft tre helt underbara veckor tillsammans med Johan! Nu drar vardagen igång igen och verkligheten har kommit ikapp! Det ska bli skönt med rutiner och jag ska försöka dra igång min träning på nytt men en sak som jag verkligen kommer sakna är att ha Johan brevid mig varje kväll när jag går och lägger mig!

Kändes konstigt imorse när klockan ringde och jag visste att det väntade 8 h jobb idag, minst!
Drar ju igång på ny kula nu med nya barn och nya arbetskamrater så det finns en del som ska styras upp rent praktiskt så det kan mycket väl hända att jag blir kvar på jobbet lite extra idag. Om jag orkar då vill säga för jisses vad trött jag varit lördag och söndag. Har legat och sovit mmest hela dagarna i soffan! Måste varit semestern som tagit slut på mig =)!

Ne nu ska jag packa ihop mina saker och bege mig! Spännande ska det bli iaf!



Borta bra men hemma bäst?

Nu är vi hemma efter en av dom bästa veckorna i mitt liv! Har verkligen haft det underbart och jag skulle kunnat tänka mig att stanna en vecka till! Väldigt varmt har vi dock haft det, 50 grader i solen 35-40 grader i skuggan och ca 30 i vattnet, när vi hade AC på 27 grader blev det stundtals för kallt för oss =)!
Mycket god mat, sol och bad... ja precis så som en semester ska vara! Låter bilderna berätta resten!




























RSS 2.0