Besök på gamla jobbet!

Idag började jag 6.30, det var lite småtungt eftersom jag vaknade redan 04.30 efter bara 4h sömn. När jag slutade 13.45 åkte jag inte hem och la mig som man kanske trott, nej då passade jag på att häsla på mitt gamla jobb. Var roligt att träffa alla och jag gick därifrån med en härlig känsla. Jag är faktiskt glad att jag fått börja på en ny kula. Jag saknar många men hela paketet känns inte så lockande just nu. Kanske var det någon mening med att jag fick denna chansen.

Nu ska jag iaf vila lite =), sen så kör jag och Therese RPM ikväll!




Pajbakning och motorsågande

Nu är vi hemma igen efter en heldag hos mor och far. Är så nöjd med att vi är klara med pajerna och det gick helt enkligt planerna. Johan och jag jobbade på snabbt och effektivt så att vi var klara innann lilleman kom.

Johan trycker ut deg i dom små formarna...


Jag jobbar på rätt bra jag me...


Här har ni resultatet!

Som sagt så kom lilleman på besök och hann fick en så fin present av mormor och morfar. En egen motorsåg med rullanda klinga och tufft ljud. Med den "sågade" han allt han kom åt =), en härlig syn!


Har kapar han mormors blommor =).... underbara unge!!!!!!!

Nu ska jag slöa i soffan hela kvällen tänkte jag. Vi blev bjudna på middag förut så har inget sådant att tänka på vilket är härligt!


Festfixande

Igår var jag och Johan och handlade lite. Jag började handla inför festen eftersom jag inte vill ha allt kvar att göra veckan innan. 3 kg chips, ½ kg saltapinnar och 6 dipppåsar. Jag handlade även ingredienser till minipajer. Dom ska vi åka upp till mamma och baka idag. Det blir 2 sorter och 32 st av varje sort. Än så länge är det bara 6st som har sagt att dom kommer och blir det inga fler så lär vi rulla efteråt.
Jag kunde ju ha väntat till nästa helg och bakat dom eftersom det är då jag önskat få svar men eftersom dom ändå ska frysas så spelar det ingen roll, då kan jag ju i så fall ha dom själv efteråt.
Jag hade från början tänkt att ha lite middag och så men fick inte tag på en lokal och eftersom vi blir 29 st om alla kommer så blir det lite trångt att äta middag i min lägenhet. Därför får det bli lite tilltugg bara.


Det blev en del snacks =)!


Tänkte passa på att tipsa er om en kanon tjänst som posten har. Man kan gå in där och göra egna vykort. Det kostar bara 17,50 st inkl porto. Jag gjorde mina inbjudningskort och blev väldigt nöjd med resultatet.
Klicka här för att komma direkt till den sidan!


Såhär såg den ena varianten ut, den andra var lite mer barnanpassad till dom som hade barn som kanske hämtade posten =)

Nu ska jag åka och sola, sen ska det bakas så det står härliga till =)!


Helt slut

Har precis kommit hem från en timmes simning. Feffe och jag vi plaska på bra idag och det känns i kroppen nu. Att simma är helt underbart, om man bortser från två saker. Krampen man får i nacken efter att försökt hålla huvudet över vattenytan och den häliga blandning av klorin och urin som man råkar svälja då man inte längre orkar hålla huvudet över ytan.

Nu sitter jag i min härliga soffa och önskar att någon snäll själ kunde göra lite mat åt mig. Doften av Oasens pommes gjorde mig väldigt hungrig. Dock får det nog bli något som går lite snabbare att ordna.

Onsdag igen!

Då var det äntligen onsdag igen. Veckan går mot sittt slut och helgen närmar sig med stormsteg. Löning på fredag gör denna helgen lite extra rolig. Dock så har jag en och annan räkning + att jag ska ha kalas och fest när jag fyller år så jag lär ju inte bada i pengar.
Drog ju på mig en P-bot i söndags också.. inte direkt min första. Jag glömde lägga på och när jag kom på det var det för sent. Men Johan är snäll och delar boten med mig.

Har blivit dålig på att blogga märker jag. Ska försöka ta upp det igen för jag älskar det ju egentligen bara det att när det gått ett tag så kommer man ur det på något vänster. Minst ett inlägg/dag kan man väll få till om än ett sånnt här meningslöst och tråkigt =)!

Rösta på sd?

Snart är det val och jag är inte på det klara med hur jag ska rösta så jag tänkte att jag skulle göra sånna där "bra" valtester för att få en hum om åt vilket håll jag bör rösta.
Jag blev dock lite förvånad över att det partiet som jag sympatiserar mest med är SD. Även i personvalet så var dom 20 översta från SD.
Detta innebär självklart INTE att jag ska rösta på SD utan bara att jag höll med dom i flest frågor (?)!
Ska undersöka partierna lite närmre tänkte jag så att jag vet vart jag ska lägga min röst...! Dock blir det ett parti med bredare frågor än SD, så mycket vet jag!




Det är mycke nu!

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Jag är svintrött verkligen och känner att lite sömnn skulle vara på sin plats. Igår jobbade jag till 16.30, kom hem och satte mig en kort stund innan jag städade och sen packade väskan för att åka upp och köra box. Var hemma igen vid 21, drack lite cola och sen stupade jag isäng. Klockann ringde 05.00 imorse. Jobbade till 14, sen hem och slänge in tvätten. Strax därefter kom somm ni vet Madde, Calle och Alice hit och stannade till strax innan 21. Hämtade upp tvätten och satte igång med att laga pastagratäng. Nu är den strax klar och det ska bli så underbart att äntligen få sova!!!!!!!!

Finbesök!

Idag kom Alice med föräldrar hem till mig på besök. Vi har haft en super mysig dag och tiden har bara runnit iväg. Efter att vi tjötat en stund så begav vi oss ut på "stan" och tittade i leksaksaffären. Alice fick en Pippidocka som hon var lite skeptisk till men ändå inte kunde släppa med blicken.
När vi kom hem igen så var det dags att grädda våfflor. Gjorde smeten på 9 ägg så det blev ett helt lass med mumsiga våfflor.
När vi var mätta och belåtna så tjötade vi ännu mer skit i vardagsrummet och sen när klockan närmade sig 21 så åkte familjen Brunström/Gustavsson hem.


Här sitter dom hela familjen vid köksbordet!


Titta vilken sötnos =)


Ögon att drukna =)


Från Alice till mig =D

Försvunnen bil!

När jag kommer ut från Maxi efter att ha handlat i 15 minuter går jag mot bilen men den stod inte där jag parkerat den. Så jag börjar gå upp och ner både på den raden där jag visste att jag ställt den och på raden brevid. När jag inte hittar den så konstaterar jag att den blivit stulen.
Jag ringer min mamma för att kolla vad jag ska göra och precis då hon svara fick jag syn på bilen.... jag hade tydligen bara glömt vilken rad och vilken sida av parkeringen jag ställde mig på. Bilen stod nämligen på andra sidan parkeringen =S!
Hur kan man lyckas glömma bort det på 15 minuter?????

Måndag igen

Då var det ny vecka och andra veckan på nya jobbet. Jag känner att jag kommit in i det lite och allt känns kanon nu. Kanske var detta det bästa som kunde hända. Få en nystart och få nya utmaningar =)! Jag saknar ju fortfarande mina gamla arbetskamrater, men dom finns ju över gatan och det går ju att hälsa på dom =)!
Idag har vi en social halvdag och planering på den andra halvan, sen imorgon drar det igång på riktigt, då får jag bekänna färg!

Ha det fint!


Dop

Idag har jag och Johan varit iväg på dop. Det var Madde och Calles lilla docka Alice som döptes. Dom hade gjort det så fint inne i lokalen och mat, tårta, kakor mm smakade väldigt gott. 
Jag är så glad över att fått vara med på denna dagen. Om någon hade sagt det till mig för 10 år sedan så hade jag aldrig trott dom.
Alice skötte sig utmärkt både i kyrkan och på firandet efteråt. Hon skrattade tom när prästen hälde vatten på hennes huvud =).

Tack igen Madde och Calle för att vi fick vara med denna dagen!!!!!


Här är lilla dockan i kyrkan tillsammans med hennes faddrar (Maddes syster och Calles syster) och hennes föräldrar.

ostmys och plastfrukt

Igår blev det inget bloggande för jag hade fullt upp med annat. När jag slutade jobbet åkte jag hem och städade i 2h. Svettig var jag men fint blev det. När jag kände mig nöjd så åkte jag och plockade upp Johan. Vi hyrde film och handlade lite gott.
Ostbricka och romantisk komedi =)!


Uppdukat med vitlöksost, gräslöksost, brieost, ädelost och räkost på tub =).


En stjärnspäckad komedi som tyvärr var ganska tråkig.

Idag har vi vart iväg och shoppat lite. Jag hade ett presentkort på bodyshop som jag utnytjade och köpte en bodybutter och en liten duschtvål. Tyvärr var min favorit doft hallon ute ur sortimentet så det fick bli jordgubb istället, men den luktar ju inte direkt illa.
Jag fick även tag på en massa plastfrukter som jag letat efter. Jag tycker det är sjukt fint med frukt framme men jag gillar kylskåpskallfrukt så det går inte ihop för mig att ha färsk frukt framme. Men denna lösningen tycker jag var nästan lika fin!

Tror jag ska flytta den till en annan plats sen. Fruktkorgen är ny den också.


En skål med "citroner" får stå i köket =)

Jennie med ie

När jag var barn fanns det muggar, nyckelringar osv med namn på. Var och varannan unge hade sånt och givetvis ville jag också ha det. Problemet var bara att på allt som fanns stod det Jenny med Y och jag fick helt enkelt nöja mig med det, att få mitt namn felstavat eller inget alls.
Nu kommer det fler och fler grejer som har mitt namn på, Jennie med IE!
Idag sålde gallerix ut namnpennor och det fanns 2 st med Jennie på så jag var bara tvungen att köpa dom =)!!!


En rosa glittrig penna och en ljusblå med fjärillar och på bägge två står det JennIE!!!! Tänk vad jag hade älskat att få dessa som barn. Men jag är väldigt nöjd med dom nu också!

Är någon förvånad?

Läste precis denna artikeln på aftonbladet:


En person som köper sex av en 13 årig flicka måste sakna en jävla massa hästar i hagen så ingen kan väll förvånas över vad puckot gjorde.....

Hatar ensamheten

I över 3 veckor så har jag och Johan varit med varann. Det har varit underbart att vakna tillsammans varje morgon och aldrig vara riktigt ensam.
Men nu är den här... den där förbannade vardagen. I måndags och tisdags så tränade jag så då han jag inte känna efter med idag gav sig den där välbekanta känslan av ensamhet tillkänna.
Ingenting är roligt, allt känns jobbigt och ångesten pumpar i kroppen.

Jag avskyr det. Jag vill äta middag tillsammans med Johan och somna brevid honom varje kväll.
Jag vill vakna med honom vid min sida och inte tomheten som finns här nu. Kanske avtar dom här känslorna med tiden, det vet jag inte. Just nu känns allt bara mörkt och förjävligt.

Tystnaden är slående. Bara ett litet lätt sus från datorn och köksklockans tickande hörs. Ingen att prata med, ingen att krama. Här finns bara jag och min ångest......


Här vill jag somna varje kväll och vakna varje morgon...


Johan har dödat min kaktus!!!

För ett tag sedan så hade Johan lyckats ta död på sina två kaktusar hemma hos sig, jag skratta och sa att han är den enda på denna jord som kan lyckas med att döda kaktusar.
När jag fick syn på min egen kaktus idag som börjat anta en gulaktigfärg och var mer liggande än stående så var den enda slutsatsen jag kunde dra att det måste vara Johan som dödat den!!
För inte skulle väll JAG kunna döda den odödliga växten kaktus... nej nej nej inte med min gröna fingrar!!


Här har ni Johan verk!! Den ser tyvärr ut att vara oräddbar så får köpa en ny... i plast som han inte kan ta dö på.


Öppen frys

När jag kom hem från träningen idag (som förövrigt var jobbig men svinskoj) så gick jag för att ta mig lite att dricka. Då upptäcker jag att frysen står på glänt. Faaaan sa jag rakt ut och började se igenom om det fanns något att rädda.
Vegbiffar, vegsnitzlar, köttfärs, chickennuggets, två paket glass, 4 matlådor, "massa" bröd (5 påsar är mycket för min frys).... allt det fick jag bara hiva ner i sopporna.
Kvar finns några korvar som låg långt in, det bröd som jag kände var värt att frysa om och en väldigt frostig frys. Det är nämligen inte första gången som detta händer. Dörren måste man trycka igen ordentligt och ibland så glömmer jag att kolla om det har gått igen helt, då händer sånt här. Slarvigt!
Aja, bara att släppa det och köpa nytt!!!


Den frostiga frysen


Allt som fick slängas! Som ni ser var frysen ganska full innan men nu ekar det.....!

Box

Om en timme sätter träningen igång. Var precis inne och såg att vi bara är 12 st som bokat in sig på passet. Det innebär att vi bara är 6 par och jag tror därmed att det innebär att det blir extra jobbigt. Instruktören kommer ha mer koll och kunna peppa mer än vanligt. Nu har jag inte kört box på 10 år så jag vet ju inte om det är på samma sätt nu som då men så mycket har det nog inte förändrats.
Är nervös nu för att inte orka. Passet är på 75 minuter vilket känns väldigt långt. Jag håller tummarna för att jag orkar genomföra hela och för att jag kommer tycka om det för då har jag två bra pass att köra i framtiden.


Äggmacka

Gjorde en sån jäkla god smörgås förut. Jag tror att många av er kommer att rynka på näsan, men för alla er som gillar ägg så kan jag verkligen rekommendera den =).
Jag tog 2 kokta ägg och mixade med 10 g lätta, la sen röran på en skiva solrosbröd och saltade lite. Riktigt gott och väldigt mättande.


Jag kan hålla med om att den inte ser så god ut men ge den en chans....

Nöjd

Ojojoj va jobbigt det var att träna men väldigt roligt. Jag som aldrig brukar svettas hade tydliga svettmärken på linnet, det är jag nöjd med.


När halva passet var klart så kom blodsmaken i min mun. Jag trodde att jag skulle ge upp men jag fortsatte kämpa på och klarade av hela. Sjukt nöjd gick jag därifrån med stumma ben och skavsår i ljumsken. Har precis bokat in mig på samma pass till nästa vecka så jag är åtminstonde inte avskräckt!

Nu ska jag ta mig två ägg och ge kroppen lite energi. Sen är det bara att försöka ladd ainför morgondagens box.
Om vi lyckas ta oss i kragen jag och Therese så skka vi köpa oss ett par tighta byxor var, men det lär dröja lääääänge.

Det gick bra

Hemma från första dagen. Känns skönt att den är gjord och nu har nervositeten försvunnit helt. Jag trivdes kanon med dom jag jobbar ihop med och vi fick gjort riktigt mycket på vår planeringsdag. Nu ser jag fram emot nästa vecka då vi "öppnar" avdelningen på riktigt. Ska blir skoj!
Som det känns nu så kommer det bli en bra höst mmed nya utmaningar!


Då var det dax

Har inte sovit många minuter inatt utan har llegat och vridit och vänt på mig. När klockan ringde imorse så var det inte så svårt att gå upp eftersom jag inte direkt sov tungt.
Precis ätit klart min frukost och nu ska jag snart åka mot jobbet. Lite nervös och spänd är jag, jag vet ju inte vad som väntar mig riktigt. Vet inte heller riktigt vad som förväntas av mig men jag hoppas att dom säger till mig om jag inte sköter mig =). Idag ska vi ha en planeringsdag och det är skönt att börja med det för vi är ett nytt lag som ska jobba ihop oss och även om det krävs mer än 8h planeringsdag så är det en bra början.

När jag kommer hem ska jag slänga in lite tvätt i maskinen och få det upphängt och sen ska jag och Therese gå på RPM (spinning). Har inte tränat på väldigt länge så får se i vilket skick jag är när passet är över. Tror nog att jag kommer sova gott inatt efter denna dagen.

Ha det fint!


Nya livet

Nu när semestern är så gott som över så ska jag ta tag i mitt liv igen. Med det menar jag att jag inte längre ska äta godis eller glass varje dag och att jag ska försöka börja röra lite på mig igen. Gymkortet och simkortet ligger där hemma och bara väntar på att bli använda.
Jag ska försöka planera matsedel inför veckorna så att jag inte slarvar och äter massa skräp istället. Ska bli riktigt roligt att se om man kan få ordning på sig själv.
Jag ser fram emot att satsa lite på mig själv och min hälsa nu. Det känner jag att jag är värd och efter semestern så behöver jag som sagt det.
Såg ett avsnitt av Oprah för några dagar sen där dom visade vad för mycket socker och sött gör med kroppen och efter att ha sett det programmet är det konstigt att man ens kan äta godis.
Jag ska givetvis inte sluta helt med godsaker utan bara äta det lite mer sällan och i lite mindre mängder!

Så imorgon säger jag hejdå till mina osunda semestervanor och hej till mitt nya liv!

En morgon kvar

Nu är snart mina tre semesterveckor över. Imorgon är sista morgonen som jag kan sova ut innan vardagen drar igång igen. Nytt jobb väntar på mig så även om jag har lite ångest för att ledigheten snart är över så känns det mest spännande och nervöst. Semestern har gett mig allt jag ville och nu är jag helt enkelt laddad!

Henån

Igår gjorde vi en liten impuls resa till Henån där Tim och Joey höll hus med sin båt. Har inte träffat Joey på över ett år så det var verkligen hur skoj som helst. Semesterns första fylla blev det också på ett par glas vin.
Idag har det inte hänt mycket. Vi väntade ut tiden tills jag blev körklar i bilen och löste lite korsord, sen åkte vi hem och lagade mat som vi nyss ätit. Resten av kvällen lär spenderas i soffan för jag är riktigt risig. Är verkligen inte 18 längre och det känns. Man har hört hur människor berättat hur bakfyllan blir värre med åren och dom har rätt kan jag lova.


Vad som var roligt har jag glömt men det ser ut att ha varit väldigt skoj =)


Puss puss


En ordentlig titt efter att inte sett varann på över ett år

 


Shopping tur med Feffe

Jag hade tänkt att jag skulle åka in och köpa en korthållare til Johan och kanske kolla på lite saker till lägenheten men det blev en lite större shoppingtur än vad jag tänkt =)! Feffe hörde av sig och frågade om jag ville åka in till stan med henne så vi kom överens om att mötas upp. Vi gick igenom hela nordstan där jag inte varit sen gud vet när eftersom jag egentligen avskyr det stället men vi hade det riktigt roligt.. När vi var klara där åt vi lunch. Kommer inte ihåg va stället hette för då skulle jag avråda er från att gå dit. Lite torr pasta och torr kyckling med smaklös sås för 75:-. Nu är ju 75:- kanske inte så mycket för en lunch men man ska ju ändå kunna kräva att maten är okej.

När vi ätit den inte allt för goda lunchen fortsatte vi att irra runt i gbg ett tag innan vi bestämde oss för att åka till Allum. Över 6 timmars springade i affärer med högklackade skor gjorde benen väldigt trötta så vi gav upp efter en stund och åkte hemåt. 2 linnen, 2 tröjor, 1 klänning och ett armband kom jag hem med allt det för 360:-!!!
Ska visa kläderna när jag är hemma igen för hos Johan finns inget bra ställe att fota just nu =)!
Är nöjd med mina fynd och nöjd med att jag fixade att gå i affärer så länge som vi gjorde. Det har inte riktigt vart miin grej men det var nog för att vi hade det så trevligt som gjorde att jag fixade det.

Lilleman på besök

Idag kom lilleman till oss en stund och det var väldigt mysigt. Vi började med lite lek på lekplatsen utanför men när regnet kom så drog vi oss in. Väl inne droh vi igång Horton på dvd:n och åt nektarin i sofffan. Lek med alla gossdjuren blev det självklart också. Efter en stund dök mormor upp (lillemans mormor) och lekte med oss hon också.
Även om han såg lite fundersam ut när han blev lämnad här så gick det bra. Det var iofs bara två timmar, men med barn kan mycket hända på två timmar =).


Här visar prinsen hur en riktig rocker ser ut =)


Liseberg

Kom precis hem från en kväll på Liseberg. Johans kompis Dan från Hallstahammar och hans flickvän Jennie är på besök i GBG så vi földe med dom till nöjesparken och roade oss. Först en pizzaslize, sen en femkamp och därefter avslutade vi med att försöka länsa glaskuberna på nalllar =).
En riktigt trevlig kväll fast jag bara kom 3:a i 5-kampen!


Vinnaren i 5-kampen visar hur man ska hantera sillarna!


En nöjd Dan med sin väldigt manliga anka som han vann


Ett spelhus är drömmen för män som inners inne fortfarannde är småpojkar ;)


Här är min och Johans "fångst", ett ganksa bra jobb måste jag säga
(Vi har även gett bort två nallar till två små barn vars pappa inte var en lika bra fiskare)


Saker på plats


Lampan på plats


Tavlorna på plats

Söndershoppad =)

Nyss hemkommen från Ulllared. Vi åkte 7 imorse så klockan ringde redan 06.00. Jösses vad konstigt det kändes att vakna av alarmet. Men skönt att veta att det dröjer en vecka innan det ska hända igen.
Det var ganska mycket folk redan 8.30 när vi kom fram, men när man väl kom förbi förbruningsvarorna och herravdelningen så var det lugnt.
Jag shoppade loss som aldrig förr=). Förutom förbrukningsvaror, en present till min systers bebbe i magen och en present till lilleman som han ska få när han blir storebror, så köpte jag:


4 läckra glas som passar mig perfekt. Kan ju gissa att glaset till höger kommer bli ganska utslitet!


Dubbelt våffeljärn, fruktpress, grillbestik och termos!


Lampa (ska ta en bild ikväll när den är på plats) och ett resestrykjärn


Spel till lilleman som han ska få när han fyller 3, anteckningsbok, alias och SATC!


Spaset, spikkudde, rakhyvlar, fotfil, fottvätt och fotscrub.


3 st tavlor till sovrummet (ttar bild när dom hänger uppe senare)


3 st skärp


En klocka med 3 olika länkar.


7 st toppar ( bilderna är tagna lite underifrån så dom är inte så breda nertill som det ser ut =)!)

Ja det var allt =)! Prislappen slutade på 2323:- vilket inte alls känns så farligt när man ser allt som kom med hem. Tex så har jag längtat efter ett våffeljärn men varit för snål för att köpa ett då man använder det så sällan. Sen så har jag en shorta i garderoben som jag inte kunnat använda för att jag inte äger ett strykjärn men nu har jag ett även om det är ett litet =). Tavlor och lampa till sovrummet har jag letat efter i 2 år utan att hitta något som fallit mig i smaken eller som passat min plånbok.

Nu ska jag fortsätta packa upp =)!



Superklippet!

Kommer ni ihåg tavlan som jag köpte på Ullared för 149:-?


Jag hittade en exakt likadan tavla i Hallstahammar i en inredningbutik, men priset var verkligen inte detsamma:





Gissa om jag blev nöjd när jag såg det och kände att jag gjort ett klipp =)!

Snapskaraffer

När vi var i Hallstahammar besökte vi en outlet butik och jag fyndade 6 st snapskaraffer. Om jag någonsin kommer att få användning för dom är tveksamt men snygga är dom och därför gör det mig inget om dom aldrig blir framdukade.



Visst är dom härliga. Så kan man om man vill dela upp en stor snapsflaska i dessa små karaffer så får gästerna själva förse sig med snaps efter hand. Mycket fiffigt tycker jag!! Nästan så att jag får bjuda till fest så dom kommer till nytta =)!

Hem ljuva hem

Har packat upp alla femtioelva väskor och fått in allt på rätt plats. Har även hunnit med att städa bort det mesta av dammet. Tvättmaskinerna går för fullt nere i tvättstugan och snart ska jag ställa mig och laga mat något som jag inte behövt göra på 15 dagar!!!!!!!!!!!
Men det känns konstigt nog inte ens jobbigt att behöva göra alla vardagssysslor. Nej nästan skönt faktiskt för visst är det så att borta är bra men hemma bäst.

Imorgon ska vi åka till Ullared och shoppa tänkte vi. Hoppas på fint väder så attt alla andra jäklar håller sig därifrån, men det är nog bäst att förbereda sig på att armbåga sig fram =S...!


Skissa och gissa

Ikväll har jag och Johan mött mamma och pappa i det fantastiskt roliga sällskapsspelet skissa & gissa. Spelet går ut på att man tävlar i lag. En person ska rita och dom andra (i vårt fall den andre) ska gissa vad det föreställer. Givetvis får man inte rita vad man vill utan man ska rita det som står på ett kort. 
Vi spelade två gånger och det bjöds på en hel del mästerverk! Bland annat dessa två:





Kan ni se vilka figurer som dom föreställer =)? Kanske inte helt lätt men det är Stålmannen (som Johan ritat) och Kalle anka (som jag ritat)! Tro det eller ej vi satte båda dessa tveksamma porträtt =)! Ganska imponerande elller hur??

Om ni inte har detta spelet redans å spring iväg och köp det för jag garanterar er att ni kommer skratta så tårarna nästan sprutar.

Nu ska vi sova. Natti natti!!!


RSS 2.0