Nu ska vi fira nyår!

Tanken var att vi i år skulle fira hemma hos Karro och CC men stackars Karro har gått och fått feber så jag erbjöd mig att flytta det hit till mig och det var hon tacksam för. Det blev snabba ryck igår och Feffe hjälpte mig massa med att köra hit bord och stolar mm.
Jag har ägnat förmiddagen åt att städa undan lite och duka. Nu börjar det bli ordning här och jag är nöjd med att vi fått iordning det så här bra med tanke på att detta bestämdes runt 18 tiden igår.
Nu ska jag bara ta mig till maxi och köpa lite saker till min reservplan då cremebrulèen inte blev som jag tänkt mig! Karro och CC förflyttar både förätten och huvudrätten så det har jag inte behövt tänka på alls som tur är!

Sen så ska jag göra mig fin och vid 18 kommer alla hit. Vi blir 8 st och jag tror på en jättetrevlig kväll!!!

Gott nytt år på er alla!!!!!!


Nyårnaglarna =)


La upp en bild igår på naglarna men den var inte så bra så jag tog en ny =)!

Udda men ganksa fräckt!



Hjälp mig välja!!!

Samma sak varje år. Ångest över utseendet inför nyår! Idag testade jag att våga håret, såg för jävligt ut men sen la det sig och det kändes mer okej. Klädångesten är en annan. Har ju klänningen som jag hade på Miljas dop. Den får duga om jag inte hittar något annat imorgon.

Jag HATAR verkligen detta med nyår. Allt annat gillar jag men just ångesten över att inte se bra ut är som naglar i ögat på mig!


Här har ni mittt vågade hår och klänningen. Det oranga på kinden ska givetvis inte vara där och sminket ska vara mer festligt!!


Rakt hår. (Bild från dopet)

Vad tycker ni vågigt eller rakt??? Kom igen. Hjälp mig!!!

Eftersom Johan nyss sa att han inte är så förtjust i vågigt hår så har jag redan bestämt mig för att det får bli rakt =D!!! Tack för hjälpen!


Ullared is the shit!!!


Var kanske 30-40 bilar innan oss på parkeringen =D...


Förbrukningsvaror i mängder!


Smink mm


Lite smått å gott, saknas dock en pläd på bilden!


Ny kaffekokare och creme brulèe set samt 8 småkoppar


Mat och humor =)


Smycken, hårgrejer och läsglasögon


Dom enda kläderna för dagen faktiskt!


Lagt mig i sängen med en bok i handen. Det...

dsc00548 (MMS)

Lagt mig i sängen med en bok i handen. Det är verkligen inget som tillhör det vanliga. Imorgon bär det av till ullared med Lollo och hennes syster. SHOPPA!! Precis min typ av shopping, billigt och massa krafs :). Sov gott. Min klocka ringer 5 imorgon....


Verkar bli skroten!

Idag var vi och besiktigade bilen och skadorna var visst större än vi trott och egentligen är jag inte förvånad för det var en ganska stor smäll, men jag är ledsen. Antagligen kommer Pyden att gå till skroten nu och det är inte bara en bil. Pyden är pyden. Världens bästa bil!!! Den är inte världens finaste eller världens dyrast... men den är världens bästa bil!

Vi får vänta och se vad försäkringsbolaget säger men det ser inte ljust ut!!! Förbannade skit! Den gick ju nyss igenom besiktningen prickfri coh vi var så glada att vi skulle få ha den i ett år till!!!!!!
Nu är jag arg! Helvete!!!!!



Kört bil

Idag skulle jag köra bil men innan jag satte mig i bilen fick jag en klump i magen. Knepigt med tanke på att jag "bara" blev påkörd men det är nog inte ovanligt. Vid varje stopp och vid varje inbromsning så kollade jag nervöst i backspegeln så att ingen bil var på väg in i mig. Ironiskt nog så körde killen som körde in i mig i torsdags förbi mig nästan på samma ställe som krocken var!
Jag skojade med min syster och sa att han nog är ute efter att döda mig =).

Nu har jag förstått det där med att hoppa upp på hästen direkt efter att man kastats av.....


Nu säger vi godnatt och kryper ner i en ny...

dsc00545 (MMS)

Nu säger vi godnatt och kryper ner i en nybäddad säng :). Älskar mina nya lakan! Natti Natti


Annandagsbandy på Skarpe Nord

Idag var jag och Johan iväg och kollade på Kungälv mot Villa på Skarpe Nord. Det var kallt men jäkligt skoj och jag tror faktiskt att jag kan tänka mig att gå på bandy fler gånger!! Ska köpa mig en termos så att jag kan ha me mig choklad nästa gång =)!


Johan är påpälsad

 
Lina och Linette mumsar på burgare.

Högt IQ?

Gjorde precis ett provtest på mensa.se! Jag blev själv imponerad av mitt resultat men jag vet ju hur man ska tänka på ett sånt test så det var ju därför. Skulle vara intressant att göra några fler. Någon som vet vart man kan göra gratis test?


Ingen utgång

Juldagen, årets utgångsdag för många men inte för mig! Jag har nog blivit för gammal för jag ser inte längre det roliga i att stå i kö i kylan för att sen vara på ett ställe där alla står packade som sillar. Alla uteställen är fyllda till höjden och bredden och risken för att drabbas av cellskräck är stor!
Nej jag njuter hellre i soffan med lite god mat, gott godis, en bra film och trevligt sällskap.





Jag har tydligen varit snäll i år!!

2 påslakan set
Underlakan
Paj - receptbok
Träningsrockrinng
Mjölsikt
Strumpor
T-shirt
Klänning
Tröja
2 par träningsbyxor
Träningströja
Halsduk
Extern hårddisk
Solsidan och Alfons Åberg på dvd
Mini visp
Sminkväska
Mascara
Ögonskuggor
Armand
Örhängen
Halsband
Nagelfilar
Nagelbandscreme
Negelpinnnar
Frukostskålar
Kort på världens finaste barn
Bodyshop set
Dove set
Bodybutter
En korthållare i form av en kille utan ansikte


Årets mysigaste dag i bilder


Glögg framför Kalle Anka


Världens vackraste gran =) med en jäkla massa paket runt om hela granen!


Mumsigamaten!






Bus med småostarna =)


Väntan på tomten....


Till slut kom den efterlängtade tomten


Paketöppning =)!


God jul allla vänner och er jag inte känner!!!


Whiplashskada och krockad bil, vilken julklapp!

Igår började dagen bra. Jag gick upp tidigt och åkte iväg och fixade dom sista julklapparna och handlade mat för kvällen. Vid 15 åkte jag iväg för att hämta Johan men jag kom inte särskilt långt.
Någon sekund efter att jag stannat vid rödljuset vid maxi/st1 i Kungälv så kommer en kille och kör rakt in i stackars Pyden!
Båda två var givetvis chockade coh visste inte riktigt vad vi skulle göra. Jag ringde iaf min mamma och pappa som kom ner snabbt. Dom i sin tur ringde polisen som tog hand om allt pappersskrivande och det var skönt för just då var jag inte alls klar i huvudet!
Som tur är gick det att köra Pyden därifrån även om den är trasig. Mamma och pappa körde hem bilarna medans polisen körde mig till sjukhuset eftersom jag kände smärta i nacken.
Jag kände mig som en riktigt brottsling när jag blev följd av 3 poliser in på akuten. Det var nog fler som trodde det för två tanter glodde ögonen ur sig. När jag sa det till en av polistjejerna skrattade hon och sa att jag istället borde känna mig som en prinsessa för dom får också poliseskorter.

Väl inne på sjukhuset så gick allt ganska snabbt. Dom satte sån där krage på mig för säkerhets skull och dom röntgade nacken men inget var fel på skelettet. Fick remiss till en sjukgymnast och ordination att röra mycket på nacken.

Ja snygg var jag inte, men det känns bra att dom kollade ordentligt för nu behöver jag inte vara det minsta orolig!


Linette kom och hämtade mig så åkte vi och hade vår lilla uppesittarkväll som planerat. Johan fick ta bussen men kom även han och kvällen blev trevlig trots allt!

Vaknade imorse och kände mig riktigt mörbultad. Nacken gjorde ont, ända från axlarna upp till huvudet och jag var stel som bara den. Nu har jag rört igång mig lite och det känns lite bättre. Tror dock jag ska ta en tablett också så jag rör mig obehindrat.

Ja en whiplashskade och en krockad bil var ju inte det som stod högt upp på min önskelista men jag tror det kommer bli en bra jul ändå!!!




Myskväll me Feffe och Lollo

Kvällsmat, godis, minnen och mys! Det sammanfattar våran goa kväll som vi haft!



Är så glad att jag har er ♥

"Julfint"


På toaletten är det inte särskilt julmysigt men tre små ljus står iaf i skåpet!


På köksbordet står nötter och choklad =), imponerad av att jag inte öppnat den goda påsen än!


Sovrummet med tända ljus, stjärnan och kulorna i fönstret, mer jul än så blir det inte hemma hos mig!


4 tända ljus i adventsstaken och en skål med skumtomtar på bordet, mums! Skymtar även den lilla granen och julbocken på hörnbordet =)!


Här står min enda röda julsak och det är en jättetomte som jag fick av min goa morbror för 3 år sedan! Han får vakta alla paketen nu så ingen pakettjuv kommer och tar dom!!!

Ja det är kanske inte så juligt som hos alla dom som gillar rött men det duger fint för mig =)!

Cola, klorin och skumtomtar

Var och handlade nyss och eftersom det är lite knapert i kassan såhär dagen före lön så fick jag prioritera vad jag skulle köpa. Haha cola, klorin och skumtomtar känns som ett ganska knepigt val men jag håller på å städar och vill ha klorinet sen så vill jag julmysa lite ikväll och eftersom jag plomberat mitt hemmagjorda godis så fick jag köpa annat helt enkelt =)!




Semester

Underbart! Nu har jag semester!!! Hängde precis upp nycklarna på nyckelhängaren och det kändes så skönt att veta att jag inte behöver dom nu på nästan 2 veckor! Nu håller jag på och tvättar, ska vila lite medans maskinerna går och sen så ska jag städa iordning och fixa så att jag vågar bjuda över Linette imorgon då vi ska ha lite uppesittarkväll ihop!


Här ska dom få hänga nu, mina jobbnycklar =)!

Tisdag morgon

Igår blev det en liten simtur med Feffe på 1 km! Det var inte alls planerat utan fick frågan igår vid 19 och 19.30 låg vi i plasket redan! Hade träningsverk från i söndags så det var skönt att röra på kroppen. Ikväll blir det ett specialpass på boxen, får hoppas att det uppfyller mina förväntningar!

Hade svårt att sova inatt pga att jag har så jäkla mycke slem i halsen fortfarande. Detta har hållt i sig i över en månad och det har börjat bli väldigt irriterande! Tog hostmedicin imorse i hopp om att det ska släppa lite. Tyvärr så tappat jag aptiten av den och blir väldigt skakig. Men kände att jag behövde bli av med denna skiten nu!

Nu ska jag pälsa på mig massa kläder för såg att det var -13 grader ute =S...! Hoppas att jag överlever bort till bilen! Men jag ska inte klaga för jag älskar verkligen snön och denna vintern!!!
Struntar attt det är kallt och att jag måste skrapa rutorna på både in och utsidan för detta är vad vinter ska vara!!!!

Ha en fin dag!





Vaniljkola

När jag ändå lägger ut recept så kan jag ju även lägga ut världens godaste vaniljkolarecept som jag fått av min vän Lollo och bara ändrat lite på det:

Ingredienser:
100 g smör (inte margarin)
2 dl grädde
3 dl socker
1 dl sirap
2 tsk vaniljsocker

- Smält smöret i en kastrull med bred botten
- Häll i resten av ingredienserna och koka upp
- Koka i ca 15 minuter eller tills kolan klarar kulprovet (tänk på att inte ta den för tidigt för då blir det bara kladd och inte heller vännta för länge för då blir det knäck).
- Häll upp i en bakplåtspapperstäckt form
- Låt svalna
- Skär upp i lagom stora bitar och klä med bakplåtspapper eller smörgåspapper.

KLART!



Munkar, kokosrutor....

Skulle ju givetvis delat med mig av receptet på dom goda munkarna redan i lördags men det glömde jag bort så det kommer här (tack Linnea för påminnelsen):

Ingredienser:

4½ dl strösocker
3/4 dl florsocker
1 äggvita
1½ dl kallt vatten
1½ msk gelatinpulver
1½ dl kokande vatten

Garnering/strössel:
5 dl kokosflingor
1 - 2 msk kakao

- Blanda strösocker, florsockret, äggvitan och det kalla vattnet i en skål.
- Rör ut gelatinpulvret i det heta vattnet.
- Häll i "gelatinvattnet" i sockerblandningen.
- Vispa alltsammans till ett skum med elvisp i ca 30 min.
- Blanda samman kokosflingorna och kakaopulvret.
- Häll lite av det på bottnen av en långpanna, 20x30 cm.
- Häll i smeten.. Strö över ett lager strössel.
- Låt smeten stå kallt tills den stelnat ca 2 tim.
- Skär den i bitar, ca 4x5 cm stora.
- Doppa snittytorna i resten av strösslet tills bitarna är helt täckta runtom.
- Lägg kokosbollarna på galler eller på bakplåtspapper.
- Förvara dem svalt (går att frysa)

Även om dom tar ca 3 h att göra så gör dom nästan sig själva faktiskt!!





Fina kulor!

Fick ett fint och oväntat paket idag av min kära arbetskamrat:


6 vackra svarta kulor med silverdekoration!

Dessa fina skapelser hänger nu i mitt sovrumsfönster och jag bara ÄLSKAR dom. Lite udda, men väldigt mycket Jennie!!!


3 dagar kvar!

Nu har jag bara 3 dagar kvar på jobbet innan jag går på lite ledighet! Det är helt underbart att ha det i bakhuvudet när man snart ska gå till jobbet. Ska hålla mina tummar hårt att jag håller mig frisk bara eftersom den där jäkla magsjukan har härjat runt på förskolan ett tag nu. Men om bara alla håller på 48h regeln så ska det nog gå vägen hoppas jag =D!
Jag skulle ju vara totalt knäckt om jag behövde ligga hemma själv på jul nämligen!

En rolig sak som blev klart igår är att Johan kommer fira jul med oss i år. Tanken var att han skulle åka hem till Hallstahammar men då biljetterna skulle gå på ca 1300 kr så blev dom planerna ändrade. Mysigt för oss som får ha honom med även om det e tråkigt att han inte kommer iväg upp till sin familj!

Nu ska jag fixa det sista innan jobbet!!!

Ha en bra dag!


Zumba!

Nu ska jag strax iväg och dansa lite Zumba. Har gjort det två gånger tidigare. Det kanske inte riktigt är min grej men det är roligt och det är bra träning. Jag har varit sjukt träningssugen nu i helgen eftersom det inte blivit någon träning alls i veckan!
Det är ju lite sisådär med tid och lust nu såhär innan jul men 2011 då jäklar ska jag komma igång med både konditionen och styrkan!

Efter träningen så blir det dusch och göra mig iordning för sen ska vi iväg och fira kusinen som fyllt 18! Finalen i handbolls EM är givetvis ett måste!!!!!!

Tror det blir en bra söndag och nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar sen är jag ledig!! Tjohooooo!

Mitt lördagsgodis!!


"Snickers", munk, snöboll, "gobitar" och vaniljkola!!!!

Bakstugan fortsätter!

I torsdags gjorde jag egna gobitar med nötter och mjölkchoklad. Dom blev löjligt goda och jag kan verkligen rekommendera att ni gör samma sak =)!

 
Valnötter, cashewnötter, hasselnötter, macadamianötter och mjölkchoklad =)!

Smält chokladen över ettt vattenbad och blanda i den nötsort som du själv känner för och häll upp i ischokladformar, låt sen stelna i kyl! Behöver givetvis inte vara någgon av dom nötterna som jag använt. Godast tycker jag det blev med macadamianötterna som var saltade. Tyvärr tog jag osaltade cashewnötter vilket nog var en liten miss för salt och choklad gåt väldigt bra ihop men det fungerade med osaltade också =)!



Nu gör jag egna munkar (kokosrutor) för första gången! Ska bli spännande att se vad försökskaninerna tycker om dom sen i eftermiddag =)!



Underbar kväll!!!

Igår var jag hemma hos min syster och hade en av årets mysigaste kvällar. Lek, mat och julbak. Sedan lite handboll och mys i soffan. Det bästa var ändå att jag fick natta lilleman för första gången =)! Så gossigt att få läsa bok och krama honom godnatt! Det kommer hålla mig varm resten av vintern!!!
Kom hem strax efter tio, tittade runt lite på nätet innan jag tog mig en dusch och la mig. Sov hela natten och idag fick jag sova ut ändå till 7!!!
Jobb fram till 16.45 sen så måste jag handla lite innan jag ska hem och städa, baka och tvätta lite =)!

Ha en härlig dag!!


Burkar med gottigott!!!



Hemmagjort godis och nötter. Mer jul än så blir det inte!!!!


Just nu bakas det julgodis för fullt :).

dsc00508 (MMS)

Just nu bakas det julgodis för fullt :).


Somnade kl 21

Efter att ha gått upp 04.30 i två dagar så var jag helt slut när jag kom hem från jobbet kl 20 igår. DDet var bara till att hoppa in i duschen och sedan bums i säng!!!!
Idag var jag uppe lika tidigt men dte var sisita dagen för denna veckan och det känns skönt. 2 dagar med sovmorgon är riktigt efterlängtat kan jag lova!!!!! Sjukt att jag kallar det sovmorgon att få sova till 7 men det är verkligen guld värt!

Ikväll blir det mer godisbak med min syster. En omgång snickers till, vaniljkola och snöbollar står på bakschemat för kvällen.

Dags att åka till jobbet!!!

Hemmagjorda snickers!

När jag var liten så blev jag alltid bjuden på hemmagjord snickers hos min bästa vän. Dom var gudomliga och jag tänkte alltid att när jag blir stor då ska jag göra egna sånna på jul. Stor blev jag och nu gör jag egna snickers =)!



Här har ni receptet om ni vill testa själva:

Ingredienser:
1 burk jordnötssmör (krokant)
1 dl socker
2 dl ljus sirap
1 tsk vaniljsocker
1 liter rice crispies
200 -300 g mjölkchoklad eller ljus blockchoklad (jag föredrar mjölkchoklad)



- Blanda jordnötssmöret med socker och sirap i en kastrull och låt koka upp.
- Smält samtidigt chokladen över ett vattenbad
- Blanda vaniljsocker och rice krispies i en bunke
- När jordnötsblandningen kokat upp så häll den i rice krispiesen och rör om ordentligt.
- Tryck ut smeten i en form med bakplåtspapperr tills du tycker den känns lagom tjock
- Bred den smälta chokladen över
- Låt stelna i kylen
- Skär i bitar







Klicka på bilderna för att få dom större!


Shoppat!!

Kan ni gissa vad jag köpt:






Jo 2 ex av:


Jag har varit överallt och letat efter en julgodisburk som INTE är röd. Till slut gick jag in till belgiska pralinborden och fick tag på två stycken sånna här gulliga burkar. Dom kostade 79:-/st och det är ju inte direkt billigt men fina är dom och  jag är nöjd och orkade inte leta mer så det fick ha sitt pris!

Nu kan jag sätta igång och tillverka julgodis i massor =)!

Va fan händer???

Självmordsbombare i centrala Stockholm mitt i julhandeln. Man blir ju mörkrädd!

Bombarens brev som han skickat till TT och Säpo 10 minuter innan dådet!:


Jag blir bara arg när jag hör om allt detta och framför allt när jag läser detta brev.
Jag kan ju bara säga att jag är glad att det finns en idiot mindre i sverige/världen nu och att ingen annan fick sätta livet till!


Kan det vara muskler som jag skymtar?

Idag när jag satte upp håret så tyckte jag mig skymta några muskler på mina armar. Kan det vara möjligt?
Jag ställde mig framför spegeln igen och spände allt vad jag orka och visst ser det onekligen ut som att det är en liten bula på armen, eller är det kanske bara senorna?
Hur som helst så tog jag en bild så att jag kan jämföra om några månader igen och förhoppningsvis se någon skillnad!!


Skrämmande stark ser jag ut =)!!

Just nu:

Är denna godingen är i ugnen..


Idag testar vi pizza kit från SaraLee. Ser väldigt gott ut och var lätt att göra, får bara hoppas att den smakar gott också!


Vin och Idol

Igår köpte jag med mig lite räkor hem till Johan. Hade tänkt ta det lugnt eftersom jag var väldigt trött och seg. Men så blev inte riktigt faller. Jag bestämde mig för att åka hem till Peter i Tuve och titta på Idol coh dricka vin! Det var en rolig kväll och att Jay vann var ingen överraskning direkt, han saknade ju helt motstånd i år!!
När finalen var avgjord gick vi hem till några "grannar" till Peter och satt med dom och tjöta och drack gott!

Var hemma strax efter 2 men är förvånadsvärt pigg idag!



Hermans son mådde inte så bra efter några glas vin ;)


Fredag!!

Veckan har rullat på som bara den. Nu är det fredag och bara 2 ynka veckor kvar till tomten kommer! Skall snart bege mig mot jobbet för att jobba till 14.15! Är ganska seg i kroppen efter gårdagens boxpass men det är en riktigt skön känsla för då vet jag att jag tagit i.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Det är ju Idolfinalen så den tänker jag se. Johan han ska iväg på fest tyvärr så jag kan inte se den ihop med honom!
Får se om jag sitter själv och myser i soffan eller om jag tar mig i kragen och hittar på något!

Nu måste jag kila, lär ju får skrapa bilen i tid och evighet idag också eftersom det är -12 grader ute!!!


Mysigt pepparkaksbak!!

Kom hem för en liten stund sedan efter att ha spenderat eftermiddagen hos min syster!
Som jag misstänkte så hade lillprinsen baktränat massa och han var så duktig både på att kavla och trycka ut kakor. Detta får allt bli en tradition att hålla fast vid. Nästnäasta år har vi nog två småbagare med oss =)!


Moster hon blundar men här är Lucas i högform med kaveln i hand!


Två söta bagare =)

Pepparkaksbak!!

Idag skall jag baka pepparkakor med min syster och lillprinsen =)! Ska bi väldigt roligt och spännande att se vad han har lärt sig sen förra året. Han var duktig då också men vet att han varit med mamma (min syster) och bakat mycket så jag har en känsla av att han är en riktig fena på detta nu!


Bild från förra årets bak =)!

Grattis Freddan!!

Idag skulle Freddan fyllt 25 år.
En dag som man ska fira med vänner och familj. Det är en väldigt jobbig dag för alla Fredriks nära och kära som skulle firat detta med honom! Så mina tankar går idag inte bara till honom i himlen utan till hans familj och nära som måste ta sig igenom hans 25 års dag utan honom!!!!

Jag tror att han sitter på sitt moln med gitarren och dricker öl. Så idag skålar vi mot himlen!!!

Snörvlig och träningssugen!

Näsan rinner på mig coh jag känner mig sådär halvdåsig! Men imorgon är det träning som gäller det är en sak som är säker. Tränade inte förra veckan men nu har jag ätit upp mig och har krafter så att jag orkar köra ett 75 minuters pass. Det enda som kan sätta käppar i hjulet för mig e snuvan =S.. men hoppas den håller sig på "lagom nivå"

Är sjukt sugen på attt sätta igång och träna ordentligt igen!! Bygga upp kroppen!!

Godmorgon!

Då var det en ny vecka som står framför fötterna. Bara 2½ vecka kvar nu innan det vankas lite ledighet! 12 dagar blir det i rad i år som "kostar" mig 6 semester dagar. Tyvärr är Johan inte ledig något så jag hade ju kunnat spara dom dagarna. Men har ytterligare 10 sparade så det går ingen nöd på mig ändå.

Nu ska jag diska lite innan jag drar iväg till jobbet =)!

Ha en go dag!

Andra advent!


Andra ljuset lyser i min lilla adventstake! Nu är julen nära, bara 19 dagar kvar till tomten kommer för visst är det därför vi tänder ljusen?

Gran gran!!!

Idag var jag iväg och skulle handla en usb-sladd till mitt mobilabredband. Men givetvis hittade jag en massa andra roliga saker =)!


En liten bordsgran med svarta och silvriga kulor och 2 mörkgrå kuddfodral!


Är så nöjd med min lilla gran, den förgyller hörnbordet ordentligt!!!

Miljas doppresenter


Vad kan det vara tro =)???



Jo ett namnhalsband och en liten dopnalle =)


Dop idag

Igår var vi hemma hos min syster och hjälpte dom med förberedelserna inför dagens dop.  Var en jättmysig kväll tillsammans med världens underbaraste ungar och deras föräldrar =)!
Idag så ska Milja alltså döpas och jag ska få bli hennes fadder =)! Hoppas att dagen blir bra och att tårtorna smakar gott!


Här är systeryster och lillprinsen i fullgång med prinsesstårtorna!

Köpt julklappar till mig själv

Idag när jag gick på maxi och bara skulle handla lite ost, skinka, mjölk och toapapper så blev det betydligt mer. Bland annat så fick jag med mig två julklappar till mig själv.

Min 28:e receptbok:



Har läst igenom lite recept i den och dom flesta får det att vattnas i munnen. Många verkar väldigt enkla och det är ju en fördel! Tror jag måste testa att baka något av det i helgen!

Sen så har jag köpt mig denna pärla:



Tänk vad fina paket jag ska kunna göra när jag studerat klart denna bok =)! "Tyvärr" har jag nästan redan slått in alla julklappar så den får nyttjas mer till nästa års födelsedagspaket och julklappar!!

Lite julmysigt i köket!

Har köpt lite nytt till mitt kök så att det ska bli julmysigt:


Halmhjärta till mitt köksfönster!


Vitsilvriga servetter och en julburk fylld med nötter!

Nu fattas bara en fin "julblomma"! Det vill säga en vit eller grön blomma/växt med tex silvrigt glitter och någon fin dekoration i!


RSS 2.0