Slår in julklappar

Ojojoj nu händer det grejer i min julklappshög. Ser ut som jag haft en snäll familj i år =)! Men har faktiskt ca 8 grejer kvar att slå in så högen ska allt växa. Va jag älskar julen och att köpa julklappar! Det kan vara något av det roligaste som finns. Visst man blir lite fattig men va gör det om 100 år?
Har dock fortfarande inte kommit på något till min 91 åriga morfar =S....! Vad köper ni till era mor och far föräldrar???




Adventspyntat en dag efter alla andra

Igår blev det lite adventsfint här hemma. Plockade tom fram min älskade lilla julbock =). Kanske är för tidigt men han är så fin så han är värd att få vara framme länge!


Min fina advetnsstjärna, givetvis svart!


Köpte en silvrig ljuskona som gjorde sig riktigt bra brevid ljungen!


En ny liten ljuslykta och en nu adventsljusstake. Dom silvriga kuddarna är också nya =)!


Istället för mossa så köpte jag sten vilket passar mig 1000 gånger bättre!

Så nu är jag nöjd och känner av adventsmyset jag me!


Adventsfint

Längtar tills imorgon då jag ska hem och göra det anventsfint i min lägenhet! Ska nog ut och shoppa lite saker och städa. Läser alla bloggar där det står hur fint dom har gjort och så ser jag på alla bilder och blir avundsjuk! Men imorgon kväll är det JAG som lägger upp mina fina saker =D!
Så det så!


Woooooops

Igår kväll började Johan känna att det luktade sopor men vi kunde inte lokalisera det. Inatt när jag gick upp stank det sopor i hela lägenheten. Då var det lättare att hitta boven i dramat. Räkskalen från fredagens räkmys hade vi nämligen glömt att slänga :S! Ja ni kan ju själva tänka er hur det luktade!! Ruttet helt enkelt. Nu är det tack och lov borta och vi lär aldrig glömma skalen igen!

Klänning och fler julklappar shoppade

Köpte en klänning som jag kan ha nästa lördag på dopet! Köpte även tights och ett armband =)!






Svårt att se hur klänningen ser ut men är supernöjd!


Julklappsköpen ser nu ännu bättre ut än imorse. Kolla bara in det här:



Stort leende på läpparna efter shoppingen kan jag tala om!


Wiiiihooooooooo =D!


Nästan klar med julklapparna

Idag har jag suttit och nätshoppat en massa julklappar vilket är väldigt praktiskt eftersom man slipper springa runt som en tok och leta efter det man vill ha. Man kan istället sitta lungt i soffan med sin frukost och bara klicka runt bland allt mellan himmel och jord!

Statusen för julklappsköpen ser just nu ut såhär:


Inte dåligt för att vara 27 november!

Ska dessutom se om jag kan hitta något till lillskruttan idag då jag tänkt ge mig ut på klännings jakt! Behöver något fint att ha på mig nästa lördag då det är dags för dop! Dessutom gör det ju inget om jag även kan ha den klänningen på tex jul eller nyår!
Julklapp till morfar e svårare. Vad ger man till en 91 åring som inte önskar sig något?? Alla tips är välkomna!




Dags att ta tag i detta igen

En lite annorlunda vecka har passerat med många tankar som farit runt. Bloggen har legat lite still men ska försöka ändra på det!
Det är äntligen fredag idag och det är ju helt underbart! Hoppas på lite räkmys ikväll men det lär la vara svindyrt med räkor när det är så här kallt ute så det känns som vi får tänka om!
Ska iaf hem till Johan ikväll och vara där hela helgen. Kanske blir det en liten sväng ut och shoppa julklappar, men i det stora hela ska jag bara ta det lugnt och njuta.

Vaknade 30 minuter innan klockan idag så är nästan redan klar med allt. Börjar inte förrän 9 så då hinner jag packa lite också!

Ha en bra dag!!!


Godmorgon!

Har sovit en hel natt utan att vakna och varje gång jag gör det så vaknar jag så glad! Önskar varje natt kunde vara sån.
Jag var och tränade igår med Therese. Vi körde ett boxpass och jag går alltid därifrån lika glad! Nu hoppas jag på att hålla mig frisk så jag kan fortsätta köra på så som jag tänkt när jag började. Dock är det svårt att "äta upp" sig eftersom jag undviker fet mat för magens skull och är inte alls lika hungrig nu som innan! Men jag jobbar på det! Vill kunna köra ordentligt på passen och inte bara "mesträna" som jag fick göra igår!

Idag hoppas jag på att få träffa Lollo. Det var hur längesen som helst så det hade verkligen varit skoj! Nu ska jag dra mig mot jobbet och slita ett par timmar =)!


Allt känns överflödigt!

Att skriva om hur dagen var på jobbet känns överflödigt liksom att tala om vad jag ska göra ikväll.
Det är som att jag går omkring i en bubbla fylld av tankar.



Jag har känt Freddan i 20 år. Jag har enormt många barndomsminnen som inkluderar honom.
På senare år har vi inte umgåtts mer än genom gemensamma kompisar men ändå så känner jag en stor sorg.
Jag känner så starkt med hans familj och hans nära. Man tror inte det är sant!
Jag tänker på min egen familj och på mina nära. Det är så lätt att man tar morgondagen för givet!


Jag såg en länk på facebook med en låt som Freddan framför, tårarna forsade längs mina kinder när jag lyssnade.


Nu seglar du där uppe bland molnen och jag hoppas att allt är underbart! Jag hoppas att du kan se hur saknad du är. Jag hoppas du kan läsa alla ord som skrivs till dig och förstå hur många människor du berört!




Sånt här får inte hända!

Livet är inte rättvist! Du skulle fyllt 25 år om 2 veckor!
Unga människor ska inte dö!
Alla mina tankar går till din familj nu ♥!

  

Vila i frid Freddan!!!
 
*1985-12-07
†2010-11-20




Ljusmys!

Nu när det är mörkt ute är det så himla mysigt med lite tända ljus och smålampor! Har mängder med ljus men får välja ut några åt gången att tända för Johans skull. Han tycker nämligen det blir för varmt!








6 klara julklappar!

Nu har jag precis avslutat årets första julklappsinslagning =)! 6 klara klappar ligger nu i mitt vardagsrum. Jag vet att det är över en månad kvar till julafton men tiden går fort och som jag sagt innan vill jag inte sitta här den 23:e med alla klappar som ska slås in! Det blir bara stressigt och jobbigt!
Jag älskar att slå in julklappar. Men en sak som jag inte är så mycket för är dom där tradiotionella papprerna med massa tomtar på så jag brukar köpa andra alternativ. Antagligen har det med att jag inte gillar rött att göra. I år känns det som att mitt "pakettema" blir lila och silver, men får se om jag överraskar med något litet rött paket också =)! 

Jay Smith

Finns ju INGEN annan som kan vinna Idol i år! Allt han gör blir bra! Igår satt jag med gåshud över hela kroppen när han framförde Madonnas Like a prayer! Låten har aldrig låtit så bra!
Han är ju totalt ohotad. Det är ju nästan löjligt. Trots "knarkskandal" så är han den store favoriten helt utan konkurens!



Visst här får Andreas fler röster än Olle så vissa kanske tvivlar på hur dessa siffror går att lita på men det kan ju vara så att tex Jays alla fans hade Olle som andra favorit framför Andreas och därför förlorade han duellen. Ja ni fattar hur jag tänker!

Här för er som missade så kommer gårdagens klart bästa framträdande:


Snälla chefer

Idag fick vi en liten "före" julpresent av våra chefer. Dom har pysslat ihop magneter och så fick vi julnäsdukar =)! Väldigt gulligt av dom och det behövs "lite" för att man ska bli väldigt glad och känna sig uppskattad!




Första kräket

Ja då var den här. Den vidrigaste av alla sjukdommar. Magsjukan! Jag hoppas att jag slipper den för jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra. Den får allt vänta några veckor innan den attackerar mig så att jag fått äta upp mig från tidigare "sjukdomarna". Helst slipper jag den helt i år för förra året fick jag den x2 så det vore inte annat än rättvist!

Ingen frost på rutan :)

dsc00482 (MMS)

Ingen frost på rutan :)


TORSDAG!

Då var det morgon igen och ännu en jättelång dag på jobbet väntar. Har nyss vart med och tävlat i Rivstart men idag förlorade jag tyvärr tävlingen och inte mycket att säga om det =)! Han var hästvägar bättre och jag har så dålig koll på serier och bandmedlemmar osv och idag var det en del sånt! Men vågar man inte vara med så kan man inte vinna så jag lär göra bort mig vid fler tillfällen =)!
Har varit med en del och tävlat i tv och radio i mina dagar ochh vunnit fin fina priser och då är det värt att man då och då gör bort sig!

Nu ska jag gå ut och skrapa rutorna på pyden sen beger jag mig mot jobbet!

Hoppas jag får lite tid ikväll =)!


Tårar

Att det ska vara så svårt!
Jag vet ju hur man gör så varför gör jag det bara inte enligt bokens alla regler?
Varför har jag tusen ursäkter för att jag misslyckas?
Vågar jag inte?
Vad är jag rädd för?
Har jag ens något att förlora på det?????

Tänk om jag hade svar på alla mina frågor då hade kinderna varit torra nu!

Jag brukar bli klokare efter lite sömn så jag säger godnatt nu. Så håller vi tummarna för en bra dag imorgon!

Godmorgon

Nu är jag klar för att sticka iväg till jobbet! Känns så skönt att vara tillbaka på banan igen! Hoppas att jag nu håller mig frisk och kry väldigt länge för nu har jag förlorat en massa pengar på kort tid!
Slutar 14 då ska jag hem och slänge in en tvätt för att sen åka till jobbet och jobba till 20.00 igen =S....! Hoppas att jag orkar!

Ha en bra dag!

Visste du att...

...jag bara äter äpplen och päron som är delade?



Eftersom jag har kvar en tandställning bakom mina framtänder i underkäken så vill jag inte bita i äpplen och päron då det  i 90% av fallen fastnar skal emellan. Det är väldigt jobbigt eftersom det helt klart blir krångligare att bara ta sig en frukt snabbt och lätt! Tacka vet ja äppledelare =)!


(väldigt äcklig bild, men här har vi tråden som suttit där i 10 år)



Nyklippt

När jag satt här imorse kom jag på att jag kunde titta om någon snäll frisör hade lust att klippa mig! Jag hade tur och fick en tid. Nu sitter jag här nyklippt och nöjd.



Hon tog lite på längden bara och det var precis det jag ville. Nu känns håret friskare och finare men inte för kort och "perfekt".

Synd attt jag ser så sliten ut nu, men det får jag jobba på helt enkelt =)!


Så mycket bättre

Jag älskar det programmet. Tyvärr missade vi förra lördagen då det var Petters dag. Nu har jag precis sett på youtube när september framför mikrofonkåt som har varit väldigt hyllad och jag förstår varför. Har ni inte sett den så ta en titt:


Kära miljonärstomten!



Summan av listan slutar någonstans på 473 300:-
Men det är väll inga problem för en mijonärstomte???

Kära tomten

Nu har jag skrivit ännu en lista till dig, dock en lite mer onödig sådan med sånt som jag egentligen inte behöver men som jag skulle tycka vara skoj att få ändå:


Kära tomten!

Något av detta får gärna ligga inslaget under granen eller i din säck den 24:e december:


Internetshopping

När man är hemma såhär så är risken för tristess stor så idag har jag roat mig med internetshopping! Det låter kanske som en dyr sysselsättning men jag köpte faktiskt mina två första julklappar och det är ju perfekt att få dom levererade till mig utan att jag behöver springa runt.
Ska bli skönt att slå in klapparna i omgångar så att jag inte blir sittande här den 23:e december med allt hängandes över mig!
Såfort jag känner mig pigg så ska jag börja shoppa fler klappar så att tomtens säck blir riktigt tung!

Kanske ska börja fila lite på min egen önskelista också =)... ifall tomten tycker jag varit snäll och vill köpa någon liten sak till lilla mig!


Längtar

Vet ni vad jag just ni sitter och längtar efter? Jo nästa helg! Eftersom jag inte orkat göra något denna helgen så har vi bara legat på soffan och det är ruskigt tråkigt. Tror inte att vi kommer göra så mycket under nästa helg heller eftersom vi inte har tillgång till bil men någon lite mindre utflykt kan man ju göra. Laga god mat och mysa på riktigt hade heller inte varit fel.
Sen så längtar jag även efter jobbet. Dagarna på jobbet går så fort. Då blir det snabbare helg! Att sitta här och rulla tummarna gör ju ingen människa glad!

Så mycket för ordspråket lev i nuet =)!

Vilar upp mig!

Eftersom jag avskyr att vara hemma från jobbet så kände jag mig stressad igår över att jag eventuellt skulle vara hemma idag. Jag intalade mig själv att jag skulle må helt bra när jag vaknade men så var inte fallet. När jag låg och funderade och kände efter hur jag mådde imorse så tog jag ett av mina klokaste beslut. Att stanna hemma och vila upp mig.
För vems skull ska jag stressa iväg till jobbet? Mina arbetskamrater dom klarar sig fint utan mig och även om jag förlorar pengar på att vara hemma så får det vara så. Att jag ska må bra är viktigare!
Jag måste lära mig att sluta misshandla min kropp. Jag går omkring med en inre stress som jag inte borde ha, för egentligen vad har jag att vara stressad över? Jag har inga måsten förutom jobbet. Men träningen känns även den som ett måste och så vill jag inte ha det. Jag älskar träningen så tro inget annat men det har funnits dagar då jag känt att jag inte orkar då kroppen och huvudet varit för trött och jag bestämt mig för att inte träna, då jag ändå till slut åkt iväg för att "jag måste".
Jag har slarvat med maten i omgångar och jag slits mellan att känna press på att gå ner och att gå upp i vikt!

Hur kan någon ha ett sånt svagt psyke som mig egentligen? Det är ju ett skämt.
Måste vara att min syster som föddes först fick allt av den varan! Hehe ja ibland tror jag att det bara finns en viss kvot av alla gener man kan få och eftersom jag föddes sist fick jag det som blev kvar efter att min älskade syster fått det mesta =)!

Hur som helst svagt psyke har jag oavsett om det beror på mina gener eller bara otur! Tog iaf ett klokt beslut idag och det ska jag vara stolt över tänkte jag!

Pappas dag

Idag ska vi upp till lilla pappsen och fira honom på fars dag! Lite god mat och trevligt sällskap! Hade tänkt bjuda hem dom hit först men nu har jag inte varit så pigg i helgen så det blev ändrade planer!
Huvudsaken är att pappa blir lite uppvaktad på hans dag!







Magkatarr

Har varit lite frånvarande på bloggen i ett par dagar, det beror på att jag inte mått så bra. I måndags kväll så blev jag väldigt illamående en stund efter träningen så jag gick och la mig i hopp om att det skulle släppa. Tack och lov så hade det släppt när jag vaknade. Jag tänkte att det nog berodde på att jag åt godis efter träningen och bestämde mig för att äta riktig mat istället efter träningen på tisdagen. Tyvärr så blev jag även då illamående och fick gå och lägga mig. Illamåendet var borta när jag vaknade på onsdagen och höll sig borta hela dagen. På torsdag vaknade jag med ont i magen men tänkte att det nog skulle gå över under dagen så jag åkte till jobbet. Mådde lite småilla under morgonen men fick i mig två smörgåsar. Jag var helt osugen på mat när vi skulle äta lunch så jag hoppade över den. Det magonta hade släppt och det kändes väldigt skönt.

På rasten som jag hade vid 14 så stod det muffins framdukat och jag blev jätte sugen så jag åt av dom, sen tog jag även en smörgås till mellanmål. Det kändes bra i ungefär 30 min sen fick jag sånna magkramper att jag inte kunde stå rakt. Jag fick ringa min pappa som fick hämta mig på jobbet. Han körde mig hem till dom och jag fick lägga mig i mitt gamla rum. Det var helt hemskt, gjorde så otroligt ont. Fick tuggtabletter som hjälpte lite efter en stund. Värken var inte längre lika stark men i stället satte ett illamående igång igen. Fick två andra tabletter mot magkatarr efter att jag pratat med min syster. Dom tog bort all värk men illamåendet var kvar.

När pappa och mamma körde hem mig på kvällen så tog jag bara av mig skorna vid dörren och sen slängde jag mig i sängen där jag sedan låg hela natten med undantag för då jag gick upp i tron om att jag skulle behöva spy.
Men jag spydde aldrig, jag låg bara illamånde och nästintill sömnlös hela natten.

När morgonen kom var jag fortfarande helt spyfärdig. Jag ringde vårdcentralen och fick en tid, sen ringde jag min pappa som kom och hämtade mig igen för jag ville inte vara själv.
Kunde inte äta något på hela dagen och trodde vid flertal tillfällen att jag skulle spy men inget kom. Jag var helt slut.

Väl hos läkaren så fick jag samma diagnos som min syster gett mig, magkatarr! Fick tabletter mot illamående vilket var min räddning. Igår kväll fick jag äntligen tillbaka aptiten efter 1dygn helt utan mat coh dryck, jag fick i mig några kex, lite saft och en halv isglass. Idag hoppas jag på betydligt mycket mer för jag har inte råd att förlora mer i vikt nu.

Nu ska jag sätta mig i soffan brevid Johan och lördagsmysa lite!

Bättre karaktär nu

Imorse när jag gick upp var jag dödstrött. Jag ville bara lägga mig i sängen igen och jag längtade tills jag slutade jobbet innan jag ens hade kommit dit. Bestämde mig för att avboka kvällens RPM pass så att jag bara skulle kunna gå hem och slänga mig på soffan kl 16 när arbetsdagen var slut.
Genomled dagen på jobbet, sov mig igenom min rast och längtade hem till soffan under största delen av dagen.
Väl hemma så slog jag mig ner i den mjuka skapelsen och började småtitta på tv. Genast blev jag rastlös så jag gick in och tittade om det fanns några platser kvar på RPM passet och jag hade tur, det fanns 4 cyklar obokade. På med träningskläderna och iväg!!!!
Hade detta varit för några år sedan hade jag ALDRIG åkt och tränat men jag har börjat få lite karaktär och jag njuter av att träna även om jag inte alltid är så sugen på det från början! Nu känner jag att jag är igång igen och det är underbart!!!
Sjukdomen är borta och kroppen känns piggare och piggare för varje dag!!!! Nu hoppas jag att jag får vara frisk så att jag kan få bygga upp en stark kropp!

PIZZA


Mumms mumms, perfekt dagenefter mat!!!

Cocktailparty!

Igår var vi bjudna på en liten fest hos Jojjo! Vi var 4 par och alla fick i uppgift att förbereda en drink/cocktail var att bjuda alla på. Det blev en helt fantastisk kväll med mycket god dryck, otroligt trevligt sällskap, lite spel och många skratt! Vi hade så skoj att taxin hem inte gick förrän 3 snåret då ögonen började kännas lite tunga.

Jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på vilka fina vänner jag har ♥, finns inte ord som kan beskriva hur glad jag är för den där promenaden för 4 år sedan som faktiskt förändrade mitt liv på flera plan! Inte bara fick jag underbara vänner för livet utan det mötet har indirekt gjort att jag fått världens underbaraste pojkvän.
Hade jag inte träffat Madde så hade jag inte börjat spela handboll i Backa, då hade jag aldrig lärt känna Tim, hade jag inte lärt känna Tim hade jag aldrig träffat Johan!

Ibland funderar jag på det där med ödet faktiskt=)!


Värdparet blandar sin drink


Diskution och provsmakning av isbjörnen!


Såhär glada va killarna efter vinsten i "Med andra ord"


Värdiga vinnare i tävlingen om godaste drinken!!





Ska man skratta eller gråta?

Tänkte bjuda på lite gamla bilder på mig som jag egentligen borde låta ligga på cd-skivorna och aldrig plockas fram. Men man måste ha lite självdistans och bjuda på sig själv, så här får ni något att skratta åt:



 










Lång natt!

Inatt har jag vaknat säkert 10 ggr och trott att det varit morgon. Första gången så hade jag bara sovit i 30 minuter. Har haft svårt att somna om mellan gångerna och en natt har aldrig känts så lång som den inatt! Kanske berodde sömnsvårigheterna på att jag tog hostmedicinen igår igen. Hostar inte längre men jag har haft svårt att andas ordentligt på natten eftersom det lägger sig slem och täpper igen, så jag tänkte att den kunda hjälpa mig att vidga lite och det gjorde den.

Nu är natten iaf över och jag ska snart gå till jobbet! Skulle egentligen varit sen idag men för att lösa dagen då en arbetskamrat är föräldrar ledig så går jag in som tidig istället och det är ju väldigt skönt för min del för det innebär att jag slutar 13.45!
Ska jag öppna ensam idag vilket känns lite småläskigt faktiskt men om jag har tur så är städerskan där innan mig!

Ha en härlig fredag!


"Kalas" igår

Igår fick vi äntligen firat min älskade systerson som fyllt 3 år! Jag och Johan åkte upp med lite paket till honom och sen åt vi middag ihop med familjen Erichsen som vi avslutade med barnsligt god marängswish! Var en helmysig kväll och Johan var onekligen populär hos prinsen. Mina favorit pojkar lekte med lego och lillpojken av dom skratta så han tjöt! Det var väldigt härligt att se. Jag fick äran att sitta med skruttan i knät oh bara beundra henne när hon låg och sussade så gott. Bebisar luktar så underbart att jag hade kunnat sitta med henne i knät hur länge som helst och bara lukta på henne =)!

Det var ett lyckat firande och det kändes som att Lucas uppskattade det och det var ju självklart huvudsaken!!!!!

Trött morgon

Igår var en sån där dag då jag gick i halv dvala hela jobbdagen. Jag hade bokat in box på kvällen men runt klockan 14 så kände jag att jag inte orkade så jag avbokade. Jag åkte hem till min syster när jag slutat och lekte en liten stund med lilleman och gossade lite me skruttan. När jag skulle bege mig ehmåt saknade jag min plånbok så tog vägen om jobbet och där låg den. En arbetskamrat var kvar så jag erbjöd henne skjuts hem. På vägen så började träningssuget komma och eftersom klockan bara var strax efter 18 så fanns ju en möjlighet att hinna. Så istället för att åka till maxi som jag tänkt så åkte jag upp till gymmet.
Passet var rena döden! Jag var helt slut. Det kändes i hela kroppen att jag varit sjuk och inte kunnat träna på 2 veckor. Men det är lika bra att ta tjuren vid hornen för annars kommer jag aldrig komma igång igen!

När jag kom hem såg jag lite på TV innan jag blev dödstrött och la mig. Efter 6 oroliga timmars sömn är jag fortfarande lika trött. Känner inte alls för att jobb ajust nu utan jag är sugen på att krypa ner i sängen igen. Det tror jag dock kommer ändra sig när jag väl är där =), det brukar ju vara så!

Jag slutar klockan 14 idag, då ska jag hem och slänga in lite tvätt, sen åker jag direkt och hämtar johan på jobbet. Tillbaka hem och hänger upp tvätten och sen så åker vi till Lucas och firar hans födelsdag i efterskott =)! Mysigt!

Ha en bra dag!

Tandläkaren

Jag har under snart 3 år haft en "tandläkarförsäkring". Det innebär att man betalar en viss summa i månaden och för det får man 2 tandläkarbesök och eventuella lagningar osv görs utan extra kostnad!
Hur mycket man betalar bestäms genom en unersökning av tänderna. Jag hade tur som hade bra tänder så jag hamnade bara på 45:- i månader vilket känns väldigt överkomligt om man jämför med hur mycket det kostar att gå till tandläkaren och kanske laga något hål!

I januari ska jag på min sista kontroll och nu börjar jag känna paniken komma lite. Jag har givetvis borstat mina tänder 2-3ggr per dag men sen har jag slarvat väldigt mycket. Tandtråden har bara åkt fram emellanåt och en mellanrumsborste har jag inte ens ägt förrens förra veckan. Men nu tänkte jag att jag har 2 månader på mig att sköta mig som jag ska.

Jag plockade fram min eltandborste som jag fick av Johan för två eller tre år sen då han vann den när han blev matchenslirare någon match. Den har legat helt orörd uppe på min garderob och där gör den ju ingen nytta. Jag köpte Listerine som jag skjöljer med morgon och kväll. Fy f*n va ont det gjorde i början att använda den kan jag lova. Om ni inte testat den så gör det. Tungan domnar i stort sett bort! Hur som helst så har jag även köpt mellanrumsborte för att komma åt där jag har min tandställning och en sån där käck tandtrådshållarre så att jag kommer åt längst in! Flourtabletterna är med mig varje dag så att jag kan ta efter måltiderna och jag tuggar även extra efter.



Dock så tror jag att min försäkring kommer bli dyrare efter denna perioden om jag vill ha kvar den. Jag har iofs äns å länge inte haft något hål eller något annat besvär men det kommer jag säkert ha nu bara för att jag ska teckna nytt avtal. Om summan hamnar på 100:- så gör jag det utan problem kommer den däremot upp i över det så får jag tänka om det verkligen är värt det!

Slut på denna ointressant roman om min tandbortning och mina tänder.
Var det någon som ens läste igenom det?


RSS 2.0