Trevligt paket

Idag när jag kom hem låg det ett konstigt paket innanför dörren. Jag slet givetvis upp det och där låg en smarrig chokladkaka. Precis det jag behövde efter 2 stora smörbulle bitar och en stor tårtbit!
Hur som helst, det var väldigt god choklad så tack för den Marabou!


Nya grymmevantar

Köpte iphone vantar på Ullared och vilket bra köp :)!


Huvudvärken som vägrar släppa

Klockan var ungefär ett när mitt huvud började dunka. Det blev värre och värre och vid två tog jag en tablett. Det tog en stund innan den lättade lite för att sedan ta nya tag. Jag trodde vid halv fem att jag skulle spy för jag visste knappt vad jag hette längre. En promenad hem vid sex tiden gjorde det lite bättre men väl hemma så trillade jag ner i soffan. Ögonen spränger fortfarande på mig och huvudet exploderar nog snart. Jag sitter här frusen och jävlig! Ne jag tror nog att det får bli sängen nu för jag måste bli av med detta!!


Kasta gris

Äntligen äger jag det fantastiskt underbara underhållande spelet kasta gris! Jag och Johan invigde det förut och jisses va jag tycker det är roligt och detta trots att jag förlorade! Så härmed är alla vänner inbjudna till mig för att kasta runt de söta små svinen :)!


Lite mer nytt

Igår visade jag er lite av det som kom med hem från gårdagens shopping på Ullared. Idag ska ni få se lite mer bilder hemifrån mig :)!
Jag städade som sagt förut och försökte piffa upp badrummet lite. Men med blåblommiga tapeter är det inte direkt enkelt :)! Hur kan någon förresten välja blåblommiga tapeter???? Hur som helst köpte jag igår nya handdukar. Jag borde kanske satsat på blåa men då jag inte älskar blått och inte tänkt bo här resten av mitt liv så satsade jag på grå och svartvita. Idag var jag dessutom iväg och köpte lite budskapsstenar att piga upp badrumsskåpet med!
Det blev även lite mer nytt till vardagsrummet idag i form av nya kuddar till sofforna, vita tulpaner, beiga korgbollar och gatstensblockljus!

Så vad tycks? Kom GÄRNA med tips på förändringar för jag har ingen känsla alls för inredning utan gör bara så gott jag kan!


Äckliga snuskiga hem

Jag har bott här sen februari 08! Jag är inte världsbäst på att städa men jag dammsuger och moppar iaf med jämna mellanrum. Det finns dock ett ställe som jag under 4 år aldrig riktigt städat på.... under/bakom badkaret! Idag fick jag ett ryck och monterade ner badkarskanten och fy fan för den synen rent ut sagt! Jag drog även fram badkaret för att kunna komma åt att städa bakom ordentligt och det var nästan så jag kräktes, bor jag i denna skiten? Ja jag tog en bild på hur det såg ut och jag varnar er som är äckelmagade! Tog givetvis också en bild efter moppande, skurande och gnuggande!
Så ett tips till er som inte brukar dra fram era badkar.. gör det!!!
Även om jag älskar att ha badkar så skulle jag bli väldigt glad över att bli av med det efter idag!


Bling bling

För ett par år sedan så älskade jag allt som blingade! Jag hade enorma mängder med strassmycken, kläder med strass och även glittrigtsmink i överkant!
Lite av blingförälskelsen sitter tydligen kvar :)! Köpte ett nytt skal till mobilen igår och ja det talar ju för sig själv:


Härlig lördag

Idag gjorde vi som ni sett en impulsresa till shoppingparadiset Ullared! 2200:- fattigare blev jag men mycket gladare! Köpte bland annat en del inredningsgrejor och lite träningsprylar.
Kanske kan komma i form till sommaren 2012 om jag bara kör lite varje dag. 30 min har man oftast över även om man gärna slöar bort de minuterna :), eller iaf jag!
Köpte en massa annat också som jag kanske visar imorgon.

När vi kommit hem tog vi en tur upp till min syster som beställt lite saker till barnen!

Hemma igen blev det pizza, film, godis och mys i soffan. Nu väntar sängen på oss för imorgon kl 9.30 drar bandy VM igång med Sverige-Finland!

Sov gott

 

 


På schemat: Ullared

Idag ska vi bränna pengar och presentkort på Ullared! Sann lycka det!


Smycke gjort av mig på blondinbellas shop

Under januari har jag och Edgeman AB inlett ett spännande "samarbete" som i det stora hela innebär att jag tillverkar smycken för dem som de säljer vidare till andra.
Igår var det blondinbellas webshop http://bellashop.se">bellashop.se som hade ett halsband som dagens produkt.
Var riktigt roligt att se ett halsband som jag gjort på en såpass stor sida.

Detta samarbete har inget med min egen hobbyförsäljning att göra utan det är som sagt ett samarbete med Edgeman AB som vi kallar DesignByJ! Man kan helt enkelt säga att jag gör jobb åt företaget bara.

Vart det leder får vi se, kanske inte blir något av det alls men som jag sagt innan har jag iaf hoppat på detta spännande tåg :).


Idag lämnar tåget perongen!

Måste säga att jag är lite nervös inför idag. Jag berättar inte nu varför utan kanske imorgon då allt är över =).
Det är egentligen inget stort eller så men det känns stort och som ett litet steg framåt iaf.
Några av er som läser vet vad det gäller, iaf min familj och några få av mina vänner så håll era tummar =). Ni andra får gärna också hålla tummarna och så hoppas vi att det blir bra.

Ha en härlig fredag!


Hoppas på en hektisk tid framöver

Nu är jag spänd inför nästa vecka då mitt liv kanske kan bli lite mer hektiskt än innan, om jag har tur. Har tänkt på om jag kanske bör komma igång och röra på mig lite nu så att jag får mer energi och ork för det kan komma att behövas om allt går som önskat!
Det gäller helt enkelt att strukturera upp dagarna så att allt hinns med. Mina jobbtider på jobbet kan jag ju inte påverka mer än att kanske lägga min egen planering tidigt på morgonen istället för på eftermiddagen då vinner jag 2h till att förfoga över, tid då jag annars bara hade sovit ändå =)!
Alternativt är ju att träna på morgonen så att jag har det gjort sen, det enda med det är ju att jag är en så förbannat trött människa och att gå upp 2h innan bara för att träna känns ju sådär. Blir bättre sen då snön försvinner för då kan jag ju om jag bara kommer igång ta promenader eller jogga lite och det är mindre tidskrävande.

Jag måste även skärpa mig med min kost! Det fungerar inte att äta så mycket skit som jag gör nu. Jag mår inte bra av det, förutom just för stunden då jag mår väldigt bra av att vräka i mig skit men det går över fort och efter mår jag sämre än innan.

Så vad händer mer nu i mitt liv? Inte jättemycket. Jag har haft en down period nu igen då jag varit extremt trött och mått dåligt. Vet inte vad det beror på men det känns precis som då jag haft brist på b12 och kanske behöver jag höja mina värden lite till. Annars kan det ha mycket med att jag inte tränat, ätit dåligt och bara inte gjort något i mörkret. Sånt påverkar ju också humöret.

Handbollen drog igång i söndag då vi var på en dagsutflykt till varberg. Åkte hemifrån 13.30 och var hemma igen vid 19.30! Får se hur mycket jag kan och orkar vara med och spela nu under våren. Allt beror på helt enkelt och jag lämnar det öppet. Det var ändå väldigt skoj att snöra på sig skorna igen så jag hoppas på att kunna vara med.
Körde bil till varberg! kanske 5-6:e gången jag körde bil efter det att pyden skrotades och jag var nervös. Det var dessutom halt så jag hade en enorm respekt för det och mörkret gjorde inte saken bättre. Men men, jag fixade det och jag ska nog ge mig ut lite mer och köra nu så att jag släpper den där konstiga obehagskänslan jag har du jag åker och kör bil.

Nu blir det jobb för hela slanten fram till 16.45, sen hem och laga lite käk!


Ha det gott!



Fixat och trixat

Min smyckesblogg var lite rörig så idag tog jag tag i att fixa till den lite. Vad tycker ni? : http://nenniedesign.se


Helg!!!

Nu är det helg igen! Denna helgen har jag bara match på schemat! Ska även spendera lite tid i min "köksstudio" och skapa lite tänkte jag! Får se om jag kan få fram något snyggt!
Förutom detta så blir det förhoppningsvis lite mys med godis och god mat!

Nu dags för jobb fram till 16.45! Weiiii


Jerringpriset

Ingen kan ha undgått vem som i år vann Jerringpriset, en ryttare under förkortningen RGB. Jag och många med var frågande efter idrottsgalan och Sverige delades upp i två läger. De som tyckte rätt man vann och de som tyckte det var fel man.
Igår hamnade jag återigen i en diskution om detta och ifrågasatte vad han gjort som kan mätas med tex Hellner. Jag bestämde mig för att googla och såg då följande. 2011 tog ju Hellner som de allra flesta vet guld, silver och brons i VM. Rolf-Göran tog 2011 guld i EM.
Hur ett guld i EM kan anses vara en större bedrift än brons, silver och guld i VM kan jag inte förstå. Jo om det hade handlat om ett EM guld i fotboll hade jag förstått det, men annars ne...!

Hur som helst så förstår man ju att de som röstat fram RGB bara gjort det för de ville att en från hästsporten skulle vinna och de kan omöjligt haft i åtanke vad han presterat gentemot sina mednominerade!

Nej fel man vann! Den åsikten står jag fast vid och att han är vårt största OS hopp 2012 struntar jag blankt i då han måste prestera där innan man kan ta med det i motiveringen som många gjort. Hästen kanske bryter benet innan dess och då hästen givetvis måste ha en enorm betydelse så lär OS medaljen inte vara lika nära längre då. För rätta mig om jag har fel men vilken häst man tävlar med är ju minst lika avgörande som vilken ryttare som sitter på? Tror att de allra flesta i världstoppen presterat lika bra som RGB om de haft samma häst :)!!!

Tack för mig :)!


Att idrott kan väcka sånna känslor...

Jag är helt lycklig nu! En härlig känsla i hela kroppen! Så vad har jag gjort? Jo jag har kollat på bandy!! Kungälv piskade Sandviken hemma och den dåliga matchtrenden vi sett de 3 senaste matcherna var som bortblåst! Ett Kungälv som var på hugget och vågade!!! Ja idag kan jag sova gott!!


Spännande saker på g

Jag har hoppat på ett tåg nu mot okänt mål. Kanske kommer det inte ens att starta eller så tuffar det iväg! Det är iaf väldigt roligt och ibland måste man satsa lite och kasta sig ut på okänd mark, något som jag ofta är för feg för att göra. Jag har inget egentligen att förlora förutom lite tid, eller kanske mycket tid men det är det värt! Ny vecka nya möjligheter!
Sitter i tåget på perrongen och väntar med spänning!


Helgen som gått

I fredags var det som sagt dags för vår första suporterresa för att kolla på IFK Kungälv mot Vänersborg.
Det var en rolig resa även om Kungälv inte hittade rätt på plan, men som vi alla idrottare vet så har man upp och nergångar. Nya tag imorgon hemma bara!

Igår fyllde Johans kompis Petter 25 år och vi var bjudna på fest ut i Sävedalen! Det var en väldigt trevlig tillställning med god mat och trevliga människor!

Idag har det varit massa sport på tv så vi har myst i soffan mest hela dagen :)!
Helgen har sprungit iväg helt enkelt!


Jennie goes kläddesigner

På lördag e det lite fest på g som sagt. Ett stort problem för mig är dock att jag inte har några kläder. Eller nu ljuger jag jag har en hel del kläder men antingen är de för vardag eller för stora eller så kräver de lite mer hylla än den jag ligger inne me! Jag letade lite igår en utan resultat. Imorse testade jag ett linne som satt rätt okej men det var lite för vardag. Jag kom dock på den briljanta idéen att jag ska pimpa upp det med lite smyckes detaljer jag har hemma :)!


Längtar till helgen

Nu har veckan vänt! Jag längtar sjukt mycket efter kl 15.45 då jag "stämplar ut" från jobbet! På kvällen åker jag och Johan med på vår första suporterresa. Kungälv möter Vännersborg borta och det ska helt enkelt bli förbannat skoj det här! Hoppas bara att IFK hittar formen igen så att det blir vinst.

På lördag ska vi hem till Johans arbetskompis som fyller 25! Även det ska bli väldigt roligt.

Ja helgen lär gå fort eftersom vi har ett ganska späckat schema för att vara vi :)!!!


Göra bra val!

Jag har bestämt mig för att jag ska försöka göra fler bra val i år. Det första blir att få 8h sömn varje natt! Det innebär att jag kommer få skita i att följa en massa serier osv på tv.
Vi kommer gå på nytt schema på jobbet nu och kommer att jobba olika varje dag och rulla på 3 veckor.

Ungefär såhär:

Mån 9-16.46 - (jag går upp 7.00 och behäöver då sova 23.00)
Tis 8-17 (jag går upp 6.00 och behöver då sova 22.00)
Ons 6.30-14 (jag går upp 5.00 och behöver då sova 21)
Tor 8-16.45 (jag går upp 6.00 och behöver då sova 22)
Fre 8-15.45 (jag går upp 6.00 och behöver då sova 22)

Veckan därpå ser ut på ett annat sätt. Det kommer inte vara helt enkelt att lösa detta men jag tror att jag kommer bli piggare så jag ska försöka!

Det kommer även innebära att jag dagen före att jag ska jobba tidigt inte kommer kunna köra ett sent träningspass =), det kommer nog dock krocka med mitt andra bra val som jag ska göra lite senare ;)!

Missbrukare

Idag insåg jag att jag har ett allvarligt problem som jag nog bör ta tag i snarast, innan det gått för långt. När jag skulle ta fram min plånbok ur fickan var den svår att hitta på grund av att detta låg ivägen:


Åh så kvinnligt

Jag måste ju säga att det finns få saker som är så okvinnligt som väldigt muskliga tjejer. Igår drog gladiatorerna igång och ja.... det är ju iaf inte snyggt att se ut så som gladiatornerna gör, varken de kvinnliga eller mannliga.


Besöket från lilleman!

Igår var det dax för första övernattningen hos moster Nenna för Lucas. Vi blev körda till maxi efter bandy derbyt för att vi skulle handla mat och fredagsmys. Lucas visste precis vas han ville ha både till middag och till frukost. Till fredagsmyset önskades godis, chips, ostbågar och must..., javisst tänkte moster :)!
Väl hemma satte vi igång med middagen mjölkstuvade makaroner och hemmagjorda köttbullar var det som önskades. Fick stor hjälp med köttbullarna. Vi rullade och rullade tillsammans och jag blev imponerad över hur en 4 åring kan vara till så stor hjälp i köket och inte i vägen som jag räknat med :)!
Efter maten ville lilleman bada och jag tappade upp vatten och vi slängde i ankorna som han pappa gett oss i julklapp. Jag fick sitta och låtsas fiska ner i badkaret och fick en massa tokigt på kroken :)!
Ren och nöjd ville han sen gå upp. Dags för fredagsmys. Vi plockade fram små skålar med allt som han önskat och satte oss i soffan. Efter två bitar godis ville han leka istället.
19.30 blev han sugen på att spela med mobilen och kröp upp i soffan. Efter 20 minuter såg han väldigt trött ut och då jag föreslog att han skulle lägga sig så höll han nog med för han protesterade inget. Hela nattandet gick bra och 20.15 sov han.

Jag satt på spänn under resten av kvällen för jag var rädd att han skulle vakna och vara ledsen pga hemlängtan eller så. Han är ju van att sova hos både mormor å morfar och farmor å farfar men här är det ju inte samma sak. Bara andra gången han är här själv och kanske 10:e gången han är här totalt :)!
När vi la oss vid 22 så vaknade han till lite men efter en stunds ryggkli sov han som en stock. Jag däremot hade svårt att sova. Jag själv var väldigt ledsen då jag sov borta som liten så jag var fortfarande orolig att hemlängtan skulle slå till. Han vaknade vid 5 och frågade vad klockan var, sen vaknade han vid 8 och ställde samma fråga. En riktigt glad kille satte sig upp och sa: Nu kan vi kolla i hålet. Vid nattningen hade han nämligen upptäckt ett hål i min vägg med en massa rör innanför som jag lovade att han skulle få se när han vaknade. Jag sa att han fick vänta lite för johan sov så vi slog på tv:n. Bilbygge program var mer intressant än barnprogram :)!
När johan väl vaknat så var det dax att spana in hålet.
Med ficklampa inspekterade grabbarna allt där inne medans jag gjorde frukost. När vi ätit så lekte vi en stund innan min syster kom och hämtade honom.

Det gick otroligt bra och det var väldigt mysigt att ha honom här. Hoppas verkligen att han vill hälsa på sin gamla moster igen :)!


Kalas

Idag har varit en lång dag med en hel del roligheter! En torsdag som blir "fredag" är juvligt bara det. Sen hade vi kalas för pappa under kvällen. Pappa fick en egen Famous, perfekt present!
Jag fick också en present idag. Min söta systerdotter pekade på mig och sa Nenna :)! Helt underbart! Nu är jag moster Nenna även för Milja! För min pappa är jag Janne men det är en annan femma.

Nu ligger jag och inväntar tröttheten. Hoppas på en härlig natt för imorgon ska jag ha världens bästa dag! Först bandy och sedan kommer Lucas till oss! Mys!

Godnatt!


Spännande

Idag kom ett jättepaket med smyckesdelar hem till mig :). Blir lycklig när jag sitter och plockar upp blandade gobitar ur påsarna! Det är lika spännande varje gång då man beställt nya saker. Längtar till helgen då jag ska pärla å pärla å pärla. Det får dock vänta till lördag.

Imorgon ska vi nämligen på kalas hos pappa som fyller år idag. På fredag är det bandy derby och sen kommer min underbara systerson hem till oss för att sova över. Ska bli väldigt roligt och jag håller alla tummar jag har för att jag inte ska bli sjuk nu igen. Har en tedens att bli det då jag ska göra något roligt med lillprinsen!!!

Nu ska jag sova! Natti natti


Onsdag

5 1/2 h sömn blir man inte fräck av kan jag lova. Att dessutom vakna av den där stormen hela tiden gjorde ju inte saken bättre. Men det är dock onsdag idag. Jag slutar 14.00 och sedan är det som fredag imorgon! Fantastiskt gott med 3 dagars arbetsvecka :)! Dags å kliva av bussen nu! Ha en go dag!


Halsband för nenniedesign på Facebook

Idag gjorde jag ett nytt halsband som jag bestämde mig för att det bara skulle ligga ute på nenniedesign på Facebook till en början för att ge mina följare där förtur :)! Har bara ett kvar just nu, 120:- kostar det. Men som sagt så har mina Facebook följare förtur så om du inte följer mig där får du vänta :)!


Dags för jobb imorgon

Jaha då var det slut på denna sköna ledighet. Antar att jag kommer ha svårt att sova inatt som alltid då jag ska ställa om kroppen. Hade så gärna varit ledig ett par dagar till och jag ångrar att jag inte sökte ledigt dessa tre dagar också. Men men , jag sparar 9 dagar som jag kan ta fram i vår då jag blir lite trött eller bara vill göra något roligt =)!

En sak som är väldigt positiv är att jag imorgon kommer få ett paket skickat hem till mig =). Massa massa nytt matrial att jobba med. Jag hoppas iaf att det kommer imorgon för det ska vara skickat i fredags redan och så sega kan väl posten ändå inte vara.

Då ska jag göra armband. Massor av armband!

La ut det första på smyckesbloggen idag:



Denna teknik har jag nu tränat på hela ledigheten och nu sitter den i ryggraden.
Sötvattenspärlorna är helt underbara att jobba med för de är så vackra och unika.

Aja, dags att stänga ner och görs mig klar för sängen. Ha det så bra. Hörs kanske imorgon!

Gissa vad som fanns i paketet!

Jag rimmade på en av Johans julklappar och jag tänkte ni skulle få gissa vad som fanns i:
"Kanske något rött, svart eller grått.
Blir det stort eller smått?
Nu får du gissa vad du fått!"

Ja kom igen nu och gissa :)!


Städat ut julen

Igår, dagen efter nyår fick jag ett ryck och började plocka ner granen. Det slutade med ett storröj där jag packade ner alla julsaker till källaren. Jag tog även tag i att ta bort min gigantiska stereo med de stora högtalarna som bara stått och samlat damm de senaste 3 åren! Johan tyckte det var något allvarligt fel på mig och jag får nog hålla med honom :)! Storröj och nyårsdagen känns inte som de hör ihop! Nu längtar jag till nästa månad för då ska vi åka till Ullared, fick nämligen ett presentkort i julklapp av Johan! Ska leta efter lite ljusare inredningsdetaljer eftersom min lägenhet är så svart :)! Jag älskar svart nämligen. Jag dras mot allt svart när jag är ute och handlar så nu behöver jag helt enkelt lite ljusa grejer!

Nu ska jag fortsätta röja lite i de andra rummen. Det är ju ändå min sista semesterdag för denna gången!


Nyår

Vi hade en kanon kväll igår. Vi blev bjudna över till Elina och Mattias på middag och lite fest. Underbar mat, trevligt sällskap och många skratt! Vi kröp hem vid 3.30, nöjda och glada över slutet på 2011 och början på 2012!


2012 börjar i sängen

Ojojoj va jag e trött och sliten! Ligger fortfarande kvar i sängen tom, det brukar inte hända! Hade en väldigt rolig kväll igår iaf men den berättar jag om senare, nu e d film :)


RSS 2.0