Semester!

Nu är jag ledig tom 7 juni!!! En semester hade inte kunnat komma mer lägligt än denna och jag tänker bara njuta utav dagarna. Jag har inget planerat alls. Jag ska bara ta det lugnt iaf nu till på fredag. Är hemma hos Johan och här finns inga måsten för mig och det behöver jag!
Ska snart gå ner och köpa lite godis och smaska på och sen bara ligga här i soffan och slöa medans Johan är ute me Nicke och fiskar lite.
LOVLEY!!!

Gråta i ensamhet!

När jag är ledsen så vill jag bara ha någon här, prata med någon. Bara någon som finns här hos mig. Men för det mesta då jag är ledsen så sitter jag här själv med tårarna rinnandes ner för kinderna och ångesten bankande i kroppen.
Idag är en sån dag. Tårarna forsar ner längs kinderna, det gör ont i kroppen och jag får inte det ur mig. Kanske är det lika bra att ingen är här och kan lyssna för jag hade nog inte kunnat förklara. Men att gråta i ensamheten gör dubbelt så ont som att gråta när någon ser på.... så är det!

Måsar del 2



Nu är dom 2 st... så mysigt!

Det är inte roligt!

Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag förra året hade en mås som byggde bo i min blommlåda. Jag tvingades vända den upp och ner för att bli av med det problemet. I år så har jag som ni vet planterat blommor istället så att den redan är full. Tyvärr verkar det inte som att måsjäveln bryr sig om det så hon har byggt bo i mina blommor istället. Jag är irriterad som fan på dessa jäkla odjur!!!!! Hoppas att någon med gevär snart tar sitt förnuft till fånga och skjuter alla måsar som visar sig!


Så nöjd med mig själv!

Igår var jag på första "passet" med KF. Det var tester som gjordes och en vägning. Det var ingen överraskning något utav reslutaten. Jag är ganska dåligt tränad men inte överviktig. Jag har ganska mycket fett% på kroppen men inte för mycket (24,8% och normalt för en otrännad person är 21-33%).
Testerna som gjordes var:
Armhävningar: 10 st
Plankan: 32 sekunder
Benböjd 5x 50kg
Bänkpress: 5x 25 kg
Sen var det även två övningar med TRX, en bröst övning och två andra pulups och dipps eller något sånt =)!
Dessa övningar klarade jag knappt av.

Om ett par veckor ska vi göra nya tester för att se hur jag ligger till då. Nu gäller det att ligga i så att det händer något och jag inte bara kastar pengarna i sjön.

Idag var det ett challenge pass ute på yttern i 2 h. Jag var gymt sugen på att gå för att komma igång direkt och inte vänta in måndagen då mitt andra PT pass går av stapeln. Dock så hittade jag ingen som ville följa med mig så igår kväll avbokade jag. Satte klockan på 8 imorse för att kanske ha turen att hitta någon och tur hade jag. Becka skulle dit och jag fick inte bara träningssällskap utan även skjuts dit.

Nu har jag precis kommit ut från duschen och jag känner redan av träningsvärken. Min kropp är inte van vid sånt här.... ÄN!

Men nu är jag iaf igång och snart kansk ejag kan ha lite mer är 46 kg muskler på kroppen.


Glad men sliten efter 2 h!


Alla dessa kämpar var med och tog sig igenom passet!!! Grymt var det!

Det händer grejer!

Igår var jag iväg på starta företags dagen i GBG och jag var så nöjd! Jag gick därifrån med massa motivation och inspiration till att starta upp mitt eget företag. Det finns en del saker som jag ska göra innan och sen tar det ju ett tag att bygga upp det men i framtiden så kommer jag iaf ge mig in i den världen. Vi fick lära oss om momser, skatter och andra saker som innan känts som en ren djungel. Nu blev det lite klarare även om jag ändå kommer behöva både karta, kompass och kanske även guide för att ta mig igenom alla bitar första året.

Idag ska jag försöka få tag på min a-kassa och ställa frågor till dom angående vad som gäller om jag skulle bli av med mitt jobb på förskolan! Antagligen kommer jag då få avskriva företaget för att ha rätt till a-kassa eller leva på smyckesförsäljningen vilket inte är det lättaste.

Nog om det för nu, det kommer nog många fler inlägg framöver.

Nu till något helt annat, nämligen min träning. Pga en liten förkylning så har jag ännu inte kommit igång med min personliga träning. Planerar att sätta igång på fredag och jag ser fram emot detta något enorm.
Igår körde jag ett MRL pass som inte blev helt lyckat. Redan på uppvärmningen så började min ena fot krampa, försökte stretcha och komma igång men då krampade till slut bägge fötterna och höll på i 5 minuter. Jag satt där med tårar i ögonen och försökte sträcka ut dom men dom ville inte alls vara med. När det släppte så körde jag lite för att sen behöva sätta mig ännu en gång med krampande fot. Antagligen berodde detta på att jag under dagen struttat omkring i högklackat och det är inte mina fötter vana vid längre!
Men men, det blir inte alltid som man tänkt sig, jag tog mig iaf dit och gjorde ett försök till att träna.

Idag är det jobb, jobb och jobb som gäller. Först jobb i barngrupp 8-16, sen hem och göra smycken, sen föreläsning 18-21. Den där föreläsningen är jag så osugen på attt gå på så det är inte sant. Hur kan man lägga en föreläsning till 21??? Jag kommer ju inte höra vad dom säger sista 2 h efter en heldag på jobbet. Det kanske bara är jag men min hjärna lär få koncentrationssvårigheter efter en dag på jobbet.

Dags för frukost, energi behöver man!

Ha det så gott =)!




Starta eget dag!

Imorgon har jag tagit semester för jag ska på starta eget dagen i gbg. Jag är faktiskt lite nervös. Knepigt men jag är inte van med att gå på sånt här och verkligen inte att gå ensam. Jag har haft enorm klädångest eftersom jag ska åka till Johan idag så har jag bara med mig två alternativ. Skorna är det värst med för jag har valt ett par öppna skor men idag ser ju vädret inte direkt bra ut ;)! Tror jag tar på mig mina stövlar idag så har jag att välja på! Fjantig är jag, det är ju inte en jäkel som kommer tänka på vad jag har på mig. Känner bara att jag vill känna mig både fin och bekväm eftersom jag ändå ska "umgås" med okända människor i 7 h!

Nu ska jag göra mig klar för en dag på jobbet!!!

Ha det så bra.. och ni ett litet tips inför mors dag, kika in på http://nenniedesign.se ;)

Tävlar om 40 par skor!

TLC har en tävling där priset är 40 par skor från brandos.se! Jag som har dåligt med skor tänkte ta chansen att vara med i tävlingen. Tänk att kunna få fylla upp garderoben med skor för 40 000 kr =)!

Var med och tävla du med: http://www.tlcsverige.se/tavling 


Bowling och tacco med jobbet!

I fredag var jag på min första AW. Jag är inte mycket för det egentligen eftersom jag tycker fredagkvällar är ganska heliga, men kvällen blev väldigt trevlig.
Jag å Jankan började med attt dricka lite vin här hemma hos mig, Marie slöt upp en liten koris innan vi begav oss upp till bowlingen.
Väl där så var det 4h av skratt, god mat och underbart sällskap!!!
Hemma var jag redan 22 men det räckte gott och väl, trodde inte ens attt jag skulle stanna så länge men det blir inte alltid som man tänkt sig!


Jankan med 8 meter långa ben!


Jag i full action!


Mina underbara älskade arbetskamrater!


To be or not to be.....


Innan maten, hela glada ligan!


Efter maten , några få kvar iaf!!

Ett paket av 3!

Jag har beställt smyckesdelar i 3 omgångar denna veckan. Fast en av grejerna kan man ju inte kalla smyckesdelar utan det är bara två displayer som jag kan fota halsband på, hoppas dom blir bra för det är så svårt att ta bild på plan yta.
Idag kom en leverans iaf med efterlängtade keramikkulor! Började genast spana och testa mig fram och här har ni resultatet:




Snart ska det bli ordning och reda!

Jag harr idag städat blan dpärlor och smyckesdelar då passade jag ävven på att sortera mina smycken lite. Har svårt att veta vart jag ska ha dom men har nu bestämt mig för att köpa displayer att hänga upp dom på =)!


Äntligen!!!!

Nu har jag fått igång min smyckesblogg igen =)!

http://nenniedesign.se

Ta en titt, se hur duktig jag varit som lyckats koppla bloggen till mitt domän =). Nu ska jag bara komma på hur jag löser det så att man även kan skriva www.nenniedesign.se om någon vet hur man gör så är ni välkomna med tips!


Krångel!

Igår började blogg. se att krångla men nu verkar det som att det mesta är ordning. Jag har suttit i dagarna 2 och försökt domänpeka min smyckesblogg eftersom jag just köpt nenniedesign.se och vill använda mig av det. Tyvärr är jag ingen datanörd men jag gör så gott jag kan och hoppas att det kommer fungera till slut.
Nästa onsdag ska jag på starta eget dagen i göteborg. En heldag med en mängd info från myndigheter för dom som har funderingar på att starta eget. Än så länge så säljer jag ju som en hobbyverksamhet men om jag kommer igång ordnetligt så vill jag nog starta eget för att kunna göra det rätt och riktigt!

Nu ska jag lägga mig, imorgon får jag fortsätta med att pilla med mina nya deisgner =).






Mässa!!

Jag är så lycklig just nu! Idag var jag, Johan och mamma i Kungsbacka på familj och fritidsmässan. Det fanns egentligen bara en monter som jag ville besöka och det var ett företag som jag beställer smyckesdelar från. Dom hade en workshop med stansning och det var verkligen givande för mig. Jag fick några små tips som kommer underlätta det oändligt mycket för mig. Dessutom fick jag klämma och känna på alla deras produkter och hittade några nya favoriter bland alla gobitar som fanns. Snart ska jag investera i nya stansar men dom kostar 1600:- så jag ska spara ihop till dom ett tag tänkte jag. Dom finns inte ute på deras hemsida men dom kunde beställa dom till mig bara jag ringde till dom och om det inte händer något särskilt så kommer jag säkert köpa dom redan nästa månad!








Mina favorit pojkar!




Varning för pizzamix!!!

Köpte 1 kg pizzamix i ostdisken i fredags som vi skulle ha till våra pizzor igår.  På framsidan står det pizzamix med gouda och det tyckte jag lät gott. Dum som jag var kollade jag inte innehållsförteckningen utan tog för givet att det andra som var i förpackningen också var ost!

När vi gjort pizzorna och dom var i ugnen så tyckte jag att det lycktade konstigt, ja rent av äckligt så vi tog fram osten och började läsa. Det visade sig att det bara var 29% ost och det andra var konstgjord skit rent ut sagt!

Den gick attt äta men det var absolut inte gott och förstörde hela min pizza som annars brukar vara himmelsk!!



Från och med nu så kommer jag läsa på varenda ostförpackning för att se att det verkligen är ost jag köper!

Handbollsfinalerna!!!

Idag är det SM finaler i handboll och Sävehof har chansen att för andra året i rad ta hem en dubbel. Jag håller tummarna för att dom kommer lyckas.
Något som jag tycker är ganska konstigt det är hur dom allra flesta missunnar Sävehof detta. Man kan ju tycka att man som göteborgare borde hålla på Sävehof men väldigt många vill att både GUIF och Eslöv ska ta hem det!
Jag tror att det handlar om ren avundsjuka helt enkelt! Det är ju garanteratt inte så att alla dom här från GBG har hållt på Elsöv hela säsongen eller på GUIF heller för den delen utan det handlar bara om att vilka som helst får vinna utan Sävehof!

Jag tippar Sävehof som vinnare i damfinalen. (Har även lagt in ett resultat med Eslöv som vinnare)
Herrfinalen tror jag blir mer jämn och GUIF kan nog tyvärr ta hem den. (Har två likaresultat och två uddamåls resultat)

HEJA SÄVEHOF!!!


Bigbrother!

Jag har ju en gång tidigare erkänt att jag är helt såld på bigbrother. Jag tittar på varje program och ibland sätter jag tom på 24/7 för att hålla koll på vad dom har för sig inne i huset. Ett TV program som detta väcker ju givetvis en hel del starka känslor.
Nu ska jag ventilera mig lite här tänkte jag efter att ha sett gårdagens program med nomineringarna!
Jag hoppas av hela mitt hjärta att Peter får stanna kvar i huset. Han är en av dom få som verkar ha full hjärnkapacitet där inne.

Gurkan gillade jag från början men nu har han visat en helt annan sida av sig själv. Han pratar om att Peter är falsk och spelar ett skådespel medans det är precis tvärtom. Peter står för vad han tycker. Gurkan tyckte Peter gjorde fel som ärligt sa vilka han skulle sakna mest i förra live sändningen, Gurkan tyckte han skulle svarat alla....! Det om något är ju dubbelmoral. Han anklagar någon för att vara falsk och sen blir han arg på samma person för att han är ärlig. Man kan inte tycka lika mycket om alla.
Gurkan sitter där i bikten och pratar en jävla massa skit hela tiden och drar med sig den där Christian. Dom säger att det är Peter som är falsk och inte står för vad han tycker medans dom själva inte säger ett smack när Peter är i närheten.

Katarina som också är nominerad är ju även hon en pajas rent ut sagt. Hon påstår att hon är så reiligös och att hon är troende osv. När första dagen på himmel och helvetes veckan inleddes så säger Simon "Jävlar va kung" (eller något liknande) då säger Katarina nej inte svära säg Gud va fint! Jag vet inte vilken kristen värld hon lever i men: 2:a budordet: "Du skall inte missbruka Herrens, din Guds, namn, ty Herren kommer inte att lämna den ostraffad som missbrukar hans namn".
Hon verkar helt ha missat detta! Dessutom började hon babbla om att hon är kristen å ska fasta vid påsk, den lilla detalj som hon missat där va attt fastan börjar 40 dagar innan påsk. Detta är sånt som jag tom vet fast jag inte är ett dugg troende!!! Hon får utbrott och beter sig som en 12 åring.  Hjääääätan eker det i huset konstant och en mer enerverande person får man leta efter.

Tyvärr så är det nog så att Peter kommer ryka för att han är för normal. Men det skulle vara så härligt om någon av dom självgoda idioterna kunde få lämna istället!!!!

Åh nu känns det så mycket bättre efter att fått lätta mitt hjärta här =)!



099-418 03 Peter

Efter en skitvecka så är det äntligen helg!

Denna veckan har verkligen varit en kämpig vecka för mig. Jag har känt mig väldigt nedstämd och orolig. En konstig känsla som bara växt i takt med att dagarna gått. Igår när jag vaknade hade jag en önskan om attt jag skulle ha 40 graders feber och bara få ligga kvar i sängen och gråta hela dagen. Jag som annars avskyr att vara sjuk och hemma från jobbet. Men jag hade ju givetvis ingen feber och till jobbet gick jag. Väl där flöt dagen på och jag klarade mig från att bryta ihop.

Idag mår jag liiiite liiiite bättre än igår men det känns ändå tungt. Tror inte att jag kommer vara på riktigt helghumör ikväll alls utan bara gå och lägga mig tidigt och sova ut. På lördag ska vi upp till min syster och titta handbollen och äta hemmagjortt pizza. Det ser jag iaf fram emot. På söndag blir det mässa med mamma och det ser jag också fram emot för då ska jag få chansen att prata med dom som jag köper smyckesdelar av.

Nu blir det jobb!
Tack å hej

Onödig info!

Ibland får man veta sånt man egentligen inte vill veta. Man får information om något som man inte vet vad man ska göra med. Hur man än gör så gör man fel.
Jag vet något som jag inte vill veta. Jag önskar att jag slapp. Nu kan jag ju tyvärr inte ändra på det faktum som finns utan får helt enkelt ta ställning till hur jag ska göra.
Jag kommer välja att låtsas som jag inte hört något och inte vet något. Det är det enklaste men kanske det fegaste!


Gröna fingrar!

Förra året började jag göra iordning lite på min balkong. Mina föräldrar var här och tog bort tonvis med alger och annan skit och jag köpte nya fina utemöbler istället för dom jag "ärvt" av Johan. Blommor blev det aldrig några eftersom jag aldrig fick tummen ur att fixa det min i år så...!
Idag åkte jag med en arbetskompis från jobbet och fick syn på en stor skylt vid maxi om plantjord och vips så hade jag bestämt mig för att köpa jord och blommor. Hade egentligen tänk plantera i den gamla lådan som var här då jag flyttade in men hittade en liten svart som passade mig mycket bättre så jag köpte även ny balkonglåda.

Nu hoppas jag bara på att dom ska fräscha upp balkongerna och måla om dom till nästa år för det ser förjävligt ut på räcket!




Irriterad

          Idag fick jag efter lite reklam för min smyckesblogg på bloglovin en kommentar från en tjej:

"Läste på en tjejs blogg att dina halsband som har runda ringar var totalt fel gjorda och var snea och man såg inte vad det stod på dom! Så nej tack!"


Oj tänkte jag. Vad tråkigt att någon är så missnöjd med sitt halsband. Synd att jag inte fick den kritiken direkt till mig. Givetvis skrev jag till tjejen som skrivit kommentaren och bad om bloggadressen där kritiken var skriven för att jag skulle få chansen att möta detta. Jag fick en adress men jag hittade inget alls om mina smycken. Så jag skrev igen och frågade om det var fel adress. Hon svarade inte. Ett tag därefter så var jag ganksa irriterad och ville veta så jag skrev igen till henne att jag ville få rätt adress och om man kritiserar någon på en blogg så är man öppen med det och borde kunna stå för det även gentemot mig.

Fick då en kommentar tillbaka där hon skrev att hon är säker på att det var rätt adress och att hon läst det mellan november och januari.
Det roliga med detta är att jag inte ens hade börjat göra smycken då och än mindre stansa!

Förstår inte varför någon skriver sånt om det inte stämmer, men det finns väl folk till allt.

RSS 2.0