Fredag imorgon!

Japp då var torsdagen nästan över och imorgon väntar en underbar fredag med jobb till 13.45 och sen en 1½ h lång ansiktsbehandling + färgning av mina fransar. När jag kommer hem från det så tror jag på att Johan är här hemma och kanske om jag har tur har han handlat och lagat mat =)!
UNDERBART!
Fick klart 5 av 7 halsband idag vilket är skönt för då har jag mindre "jobb" till helgen! Visst jag tycker det är svin roligt men det kräver ju en hel del tid och jag vill umgå smed Johan också.
På lördag ska jag träffa gamla tjejkompisar från högstadietiden. 2 av dom har jag inte umgåtts med på 10 år så det kommer bli riktigt skoj. Käka lite våfflor och negerbollar som förr i tiden!
Påå söndag ska jag och systersonen antagligen gå på handboll =). Om han vill umgås med sin gamle moster!

Nu ska jag göra mig klar för sängen!!!

Kramar på er!!!

Fullt upp!

Igår var en dag då jag verkligen hade fullt upp! Jag jobbade 8-16.45 sen åkte jag direkt ner till frisören och klippte mig. Hon är så duktig den tjejen, hon klipper inte för mycket och hon får det att se fräschare ut utan att se sådär nyklippt ut.
Direkt när jag var klar så gick jag hem och började stansa smycken. Har ganska många beställningar liggande och jag kände att jag ville få gjort detta inna träningen som började 19.40.
MRL stod på schemat och som alltid så var man trött och nöjd efteråt. Hoppade in i en snabb dusch när jag kom hem, slängde i mig lite yoghurt och flingor framför TV:n innan det var dags för jobb igen. Denna gången var det pärlning som gällde. Det är roligt men oj sån tid det tar och vad pilligt det är. Blev klar strax efter 23 och då gick ögonen i kors.
Idag så jobbar jag till 16 sen blir det hem och göra klart band och länkar till alla halsband som jag fått beställningar på.
Det är verkligen superroligt att det finns folk som vill bära dom smycken som jag gjort. Det trodde jag aldrig då jag satte igång den bloggen. Fortfarande så är det på en hobbynivå och ja har inte gått plus i det stora hela men det gör mig inget för jag tycker bara det är så roligt att veta att något som jag gjort bärs av någon annan.

Nu ska jag göra mig klar för att gå till bussen.

Ha en bra dag!!!







Några av mina senaste verk =)!

Träningen igår!

Igår körde jag å systeryster box. Jag hade laddat med två stora bitar kladdkaka med grädde. Detta fick jag ju sota för underpasset. Först blev jag yr och kände mig svag och sen så gjorde magen uppror. När jag insåg att jag inte ätit något matigt sen kl 10 så förstod jag ju att det berodde på det. Dessutom så tål min mage inte fet mat så grädde ska jag aldrig mer äta om jag ska träna, eller helst aldrig någonsin igen utan det får bli alternativ med lägre fetthalt.
När jag tänkte tillbaka så kom jag på att min mage faktiskt mått ganska bra sen jag för 2 år sen började äta fettsnålt och ha koll på det jag stoppar i mig. Inget ont som inte har något gott med sig säger man och kanske är det så!

Hur som helst det jag lärde mig igår det var iaf att jag måste äta riktig mat innan träningen och att jag ska undvika all fet mat!

Dessutom så lärde jag mig att jag borde vara helvadderad när jag boxas mot syrran då hon vid 3 tillfällen missade mislarna (stavas det så?) och istället kickade mig på underarmarna =)!. Det roligaste var faktiskt när hon skyllde det på mig att jag höll dom så långt bort, till saken hör att hon sparkade med fel ben så det var inte så konstigt att det kändes långt bort ;)!
Ne Jessica du var grym igår, körde ju tom 2 dubble omgångar dom sista två serierna.. hade jag aldrig pallat! Jag tar gärna ett eller två blåmärken om jag får boxas mot dig =)!

Har bakat kladdkaka, för jag var sugen :)....

dsc00737 (MMS)

Har bakat kladdkaka, för jag var sugen :). Det var då inte igår. Löjligt gott var det och löjligt stolt är jag.


Tävling!



Nu har ni chansen att vinna ett halsband med valfri text från min smyckesblogg. Klicka på bilden för att komma till bloggen och tävlingen.

Blåsor i munnen!

Jag har enorma problem med sånna där härliga munblåsor. Allt som oftast så har jag en eller flera. Jag har frågat då jag varit hos tandläkaren om jag kan göra något åt det men tyvärr finns det inget. Jag försöker med salvor mm från apoteket men att få det att ligga kvar är inte direkt enkelt.
Att borsta tänderna och äta är en hel vetenskap. Igår satt jag och skrek rakt ut då jag åt pommes och dom så fint snuddade in i min gigantiska blåsa.
Den jag har just nu sitter precis vid tänderna och det lär at ett tag för skiten att läka.
Om någon har ett tips på något som på riktigt fungerar mot sånt här så tar jag tacksamt emot det!

Ha en bra dag!

Helgen i korthet

Fredag: Jobbade sent sen var det dags för ett bodypump med min syster. Var ett tufft pass och hade ganska ont i kroppen efteråt men det är så underbart när man har kört ett pass att det är värt det.
Kom hem vid 19, duschade och gjorde mig iordning lite, sen en tur till Maxi och mötte upp Feffe. Korkade upp när vi kom hem och satt länge och drack. Det blev en tur till hatten som avslutades på busstationen med kebab.

Lördag: Vaknade ganska tidigt men låg kvar i sängen till 14, fick med mig Johan upp i ungefär 2 minuter innan han la sig igen och sov till 18.45. Käkade pizza till middag och tittade lite på körslaget innan det återigen var dags för sängen.

Ja det är vad jag har gjort denna helgen. Idag blir det till att röja här hemma ett tag och en hel del tv =)!

Man borde kanske frosta ur frysen oftare!

Jag har bott här i över 3 år men aldrig frostat ur frysen. Vilket jag nog borde ha gjort för helt plötsligt har jag hur mycket plats som helst i frysen och nu ska få se hur det kommer sig.

Jag glömde ta en före bild men jag ska visa er hur mycket is jag "hackade ut":

Två sånna här lådor fyllde jag med is...


Från denna lilla frys......

Fått damma av min gamla mobil!

Tappade min mobil imorse, bakstycket åkte av och lyckades på något vänster att åka under min gigantiska TVmöbel =S. Jag försökte flytta på möbeln med det var inte det lättaste. Istället fick jag plocka fram min gamla slitna mobil med sega knappar =). Dock finns det en hel del skoj på den så som gamla mess och gamla bilder osv. Hoppas att Johan kan hjälpa mig ikväll att flytta på kolossen så att jag kan få tillbaka min kära telefon =). Ska säga upp mitt abonnemang nu också så att jag i juni kan skffa en ny kompis!


Hur tänkte dom där?

Nu har dom bestämt att vi inte längre får äta medhavd mat på jobbet mer än på vår rast. Det kommer alltså innebära för mig dom dagar jag jobbar sent att jag som vanligt äter min frukost 06.30 här hemma. Sen börjar jag jobba 8.00 men ska inte få äta förrän 13.30! Då har jag 30 minuter på mig att värma och äta min mat, samt göra annat som man kanske behöver göra på rasten.
Inte ens en frukt får vi äta som vi tagit med oss. Ska vi äta på annan tid än vår rast ska bvi betala för det som barnen äter. Men jag är inte sugen på att betala 22kr för en gammal torr macka med en skiva ost utan smak. Det finns inte i min värld. Jag kommer istället att få svälta under dagarna. Jag kommer vara grinigast i stan och då blir det bra mycket svårare att göra ett bra jobb. Tycker det är illa nog att vi nu som vi haft det fått nysningar och hostningar i maten, eller varför inte behöva byta bajsblöja mitt under lunchen. Nu ska vi dessutom betala för det eller ja... mitt alternativ... svälta!

Dom som tog detta beslutet kan inte ha suttit någongång och ätit med 6 barn i åldrarna 2-4 år.

Snabbbstädning!

Nu röjer jag runt hhär hemma. Ska komme en tjej efter jobbet och hämt anågra bord här hemma nämligen och då är det ju bra om det inte ligger tusen saker ivägen. Ikväll hoppas jag på ett MRL pass men det beror på om Jannica kommer med! Håller mina tummar!

Ha en härlig onsdag!

En härlig tisdag!

Det blev en cykeltur till jobbet idag men att cykla i uppförsbackar iklädd vinterjacka är inget jag rekommenderar för jisses va varm jag blev. Trodde jag skulle rinna bort när jag äntligen kom fram. Imorgon blir det bussen igen tills det är tillräckligt varmt att ha en lite tunnare jacka på sig.
Hade bestämt mig för attt vara lite nyttigare denna veckan men det sket sig då det bjöds på världens godaste kladdkaka på jobbet.
När jag slutade jobba åkte jag hem till min mamma och pappa för att pumpa mina däck på cykeln men stannade lite längre för det är så mysigt när man väl är där. Fick lite mellanmål och satt och tjötade skit.
Cyklade hem sen på dom grusiga vägarna och var superrädd för att ramla men jag klarade mig helskinnad.
Väl hemma blev jag rastlös så tog en sväng på stan med Jannica och henns kompis. Letade väska men då den enda som jag faktiskt gillade kostade 750:- så gav jag upp för jag är inte tjejen som lägger det på en jäkla handväska.
Vi tog en liten fika på nyfiken som inte smakade helt fel och återigen bröt jag mitt nyttiga löfta till mig själv. Tur att jag tog mig igenom ett boxpass efter alla synder iaf så att jag nu kan lägga mig med lite bättre samvete. Innan jag ska sova behöver jag bara titta lite på drogen BB.... ja jag måste erkänna. Jag är FAST!!!!

Är det bara jag?

Det händer ofta att jag önskar att jag var "någon annan". Jag skulle vilja ha ett utseende som jag var stolt över. Jag skulle vilja ha en vältränad kropp. Skulle vilja vara  riktigt bra på något. Jag önskar att jag var framgångsrik. Det finns så många saker som jag skulle vilja ändra på när det kommer till mig själv. Visst vissa saker kan man ju påverka tex att få en vältränad kropp men det kräver ju vilja och jävlaranamma något som jag saknar om jag inte går helt all in och det vågar jag inte för då blir jag besatt.

Jag undrar om det bara är jag som är missnöjd med mig själv titt som tätt? Det känns ju inte direkt helt normalt och det verkar inte som att det finns andra som har samma mindervärdeskomplex som jag sitter inne med.

Ne nu ska jag sova och drömma mig bort till en annan värld!

Tidigt i säng!

Jobbade sent idag så det fanns ingen tid för att sova middag när jag kom hem som jag annars uppskattar att göra. Istället har jag nu krypit ner under täcket redan 19.000 med datorn i knät och Top model i bakgrunden. Jag kommer inte somna än på säkert 2 h men det är helt underbart att bara sitta här. Det blev ingen städning, orkade helt enkelt inte utan det får bli då det blir.
Fick ett mess från Johan förut där han skrev om det fina vädret och att det snart är dags att börja cykla så jag ligger och har starka funderingar på att ta cykeln till jobbet imorgon. Det enda kruxet är att jag får gå upp 20 minuter tidigare och det är mycket för mig på morgonen. Men kanske om jag skippar allt slöande innan jag åker så räcker det kanske att gå upp 05 iaf.
Kollade precis min deklaration och blev inte direkt glad. 757 kr ska jag betala för att det finns idioter som inte kan dra skatt då man jobbar för dom. Oj vad arg jag är just nu men det går väll över. Hade tänkt att shoppa lite nästa månad men istället får jag så snällt betala lite skatt. Ne, till nästa år blir det lite mer skatt som ska dras. 5% eller så kanske så att ajg kan få en rejäl semesterkassa.
Nu ska jag lugna ner mig så att jag kan somna senast 22 =)!


Har bara prövat henne en gång så vi får se om jag vågar mig på en tur upp till jobbet imorgon.

Ny vecka med lönehelg!

Veckorna går så fruktansvärt fort och nu är det snart lön igen. Plånboken skriker inte tom men det är aldrig dumt att få lite påfyllning.
Veckan kommer innehålla träning tis, ons (om jag får plats på passet står som reserv nr 9) och fre. Vi har APT på torsdag kväll så idag är enda kvällen som jag har hel ledigt. Kanske ska passa på att städa undan här hemma.
Fick ett vinställ/en ljusstake i lördags av min syster. Jag budade på en likadan på tradera och var så sur över att jag förlorade. Fick syn på den stående uppe på ett skåp hemma hos Jessica och dom använde den inte så jag fick med den hem =).



Vet inte riktigt änn vart jag ska ha den men om jag städar idag hittar jag säkert en fin plats som passar =)!

Nu ska jag göra mig klar för jobbet. 3 sena pass denna veckan. Det kommer följas av 3 tidiga nästa vecka så det går ju på ett ut!

Ha en bra dag och en underbar vecka!

Mitt hår

Jag längtar till 30 april då jag äntligen ska få klippa mitt hår. La i en toning igår för att få lite mer liv i det men det ser ändå rätt trist ut så jag hoppas på att ett litet klipp kan göra susen. Självutlösaren fungerade inte på kameran så att ta kort var inte det lättaste men gjorde ett försök:



Lite mörkare blev det allt men inget jättestor förändring. Tror att jag ska ge mig på att slinga håret framåt sommaren. Var ett par år sen sist.


En härlig helg!

I fredags slutade jag tidigt, det vill säga 13.45. Tog vägen förbi maxi och fiskbilen på väg hem för att köpa lite räkor och bröd mm. Väl hemma jobbade jag lite på några smycken till min syster. Johan dök upp har vid 16.30 men vi han nästan bara säga hej för 17.30 var det dags för bodypump med Jannica och Jessica. Underbart pass var det och efteråt kände jag mig som en helt ny människa.
Kom hem runt 19 duschade och sen frossade vi i räkor framför Så ska det låta. 21.30 gick jag och la mig och somnade pang plums.

Vaknade inte helt oväntat runt 7 på lördagmorgon. Låg kvar en stund och drog mig innan jag bestämde mig för att gå upp och jobba lite med smycken. Hade ett par beställningar som legat ett tag som jag kände att jag ville bli klar med. Gjorde även ett armband till min syster.
Tittade lite på skidor under dagen och sen på kvällen var det dags för kalas hos min syster. Det var supermysigt. God mat, marinerade kalla kycklingfileèr med potatisgratäng och sallad, till det fick jag en flaska gott vitt tyskt vin =) och till efterrätt blev det key lime paj.
Vi stannade och tittade på körslaget och hejade på Team Casper och framför allt hejade vi på Malin.
Hemma var vi runt 23 och la oss ganska direkt.

Idag vaknade jag av klockan då den ringde 9 för att det var dags att tvätta. Slängde in en maskin och mötte sen upp Jannica för att jobba på brännan en stund. När jag kom hem hade Johan vaknat och det blev en mysig frukost. En stund framför repriserna på vem vet mest innan vi begav oss till Maxi för att köpa mat och hårtoning. Hemma igen så jobbade jag återigen på smycken och sen färgade Johan mitt hår. Mörkbrunt blev det. Lite ovant men han gjorde ett fantastiskt jobb och jag är nöjd!
Madde kom förbi och hämtade en hel drös med halsband, några örhängen och ettt armband som hon, hennes mamma och hennes syster beställt.
När hon gått så slängde jag och Johan ihop en taccopaj som vi precis njutit av!
Nu sitter vi och väntar på Solsidan och jag kan bar konstatera att helgen varit riktigt bra!!!!!


Tråkigt!

För några månader sen blev jag och en väns sambo oense om en sak som ledde till att h*n tog bort och blockerade mig från facebook i någon form av protest. Jag tyckte det var tråkigt men även lite onödigt eftersom jag anser att man kan ha olika åsikter om saker utan att behöva dra det så långt. Hur som helst så kände jag att det inte gjorde så jättemycket eftersom jag trodde att min vän ändå skulle vara min vän. 
Jag har nu förstått att jag misstagit mig om det. Jag har skickat julkort, mess för att gratulera både tillskott och på födelsedagen men utan att få svar.
Det är en oerhörd tomhet som jag känner nu. Vi har känt varann i 10 år och jag tycker så ofantligt mycket om den människan.
Trodde att vår vänskap var mer än så och att en sån skitsak ska få förstöra det är förjävla tråkigt rent ut sagt!

Samtidigt som jag är ledsen så blir jag även arg. Min vän deltog inte i diskutionen och h*n har ingen aning om var jag står i frågan eftersom vi aldrig diksuterade klart utan personen(min väns sambo) avbröt bara den när jag inte tyckte som h*n.
Tycker man inte som mig så tycker men fel....! Inte konstigt att det blir krig i världen!

Ne detta är tråkigt, riktigt tråkigt! Jag är både ledsen och arg, besviken och fundersam!



Fullspäckad dag!

Jobbade till kl 14. Kom hem, öppnade två leveranser som äntligen kommit så ikväll blir det nog lite jobbande med smycken igen. När jag tagit upp allt så såg jag att jag fått mess från Therese om en promenad som jag nappade på. Kilade iväg till solariet och jobbade lite på brännan och nu ska jag alltså iväg och promenixa lite innan kursen ikväll.
Underbart att ha fullt upp. Helt underbart!!!!


Nytt på www.nenniedesign.blogg.se

Stekt!

Igår hade jag bokat soltid på sportlife centrum. Tänkte jag skulle utnyttja att jag faktiskt har ett guldkort men det ångrar jag väldigt mycket. Solariet var stekhett. Jag kunde bara ligga 10 min. Bädden var som en spishäll och i rummet var det säkert 50% så man kunde knappt andas.
Det känns som det är gigantisk klasskillnad på sportlife i centrum och i rollsbo. När man kommer in på centrum så möts man av en vägg av svettstank. Okej det är ett gym men lite ventilation hade ju inte skadat. Det känns så litet och inknött allting.
Uppe på rollsbo så är det stora öppna ytor, fräscht och solarierna går faktiskt att använda.
Saknar lilla Pyden väldigt mycket nu när jag inte snabbt och enkelt kan åka upp dit längre. Men men, får sola på soloteket istället och lägga ner några 100 på det för jag är trött på att vara blek.

Nu ska jag upp till jobbet och slita några timmar!



Nu ska jag renoveras!

Jag har gått länge nu utan att sola. Jag är blek som ett lakan och känner mig så tråkig och ful. Har bokat in 3 soltider denna veckan och tänker även boka in några under nästa vecka. På rasten idag bokade jag in en 90 minuters ansiktsbehandling och frans färgning som jag ska göra fredag v 13 och på väg hem bokade jag klipptid onsdag v 13.
Tänkte även slänga i någon toning i håret snart så att det kanske kan få lite liv och slippa se så tråkigt ut.
Träningen har jag kommit igång med lite smått men behöver bli mycket bättre på att orka komma iväg. Det har ju blivit så mycket svårare nu när jag inte har bil eftersom att ta sig till Rollsbo är en hel vetenskap och träningstiderna i centrum är ju slut innan dom ens släppt dom. Blir bättre nu när våren börjar komma och jag kan ta cykeln. 

Om ett par månader kanske man kan se sig i spegeln utan att vilja gråta!

Hur som helst nu ska jag snart bege mig bort mot sportlife för har en soltid kl 20.00 =D!


Nyskapat!




Ett nytt möte!

Idag fick jag träffa det lilla miraklet, Ebba. Helt otroligt vilken känsla att sitta där med henne i famnen och bara titta på henne. Så snäll, söt och perfekt. Har aldrig hållt i en så liten människa förut så det var en stor känsla. Att se henne sitta hos sin mamma var även det stort.
Linette är mamma, min Linette som jag delat min ungdom med är mamma.... det är svårt att förstå. Men när man såg dom tillsammans så var det som världens mest självklara sak.
Men såg en sann lycka! Ska bli så roligt att få se lilla Ebba växa upp..... jag är säker på att hon kommer fortsätta vara en go, underbar liten unge =)!


Lite presenter från tant Jennie och Farbror Johan!


Mamma kommer på middag och lördgasmys!

Pappa jobbar sent idag så jag bjöd in min lilla mamma på middag och lite melodifestivalsmys. Till min stora förvåning och gläjde så tackade hon ja. Mysigt att få ta hand om "den gamle" lite. Hon har ju faktiskt tagit hand en hel del om mig genom åren =)!.
Det kommer bjudas på fläskfilè med vitlökssmör på potatisbädd som jag tror kommer gå hem. Vi åt ju det när vi var i fjällen förr i tiden så det är ingen vild chansing.

Nu ska jag tvätta och städa undan lite så att hon inte skäms för mig.

Så var denna jobbveckan snart slut!

Veckan har som alltid gått fruktansvärt fort. Nu är det fredag igen och helgen börjar för mig 16.45. Det har varit ganska fullt upp. I måndags var min äldsta kompis här (inte hon som är äldst utan hon som jag känt längst) och vi fikade ihop och pratade massa. Vi ses inte så ofta men det är riktigt roligt varje gång.
I tisdags så var det TAKK kursen för näst sista gången. Den är superbra och jag går alltid därifrån motiverad och inspirerad. I onsdags så tränade jag MRL för första gången och det gick helt okej och var ganska roligt, dock gillar jag nog bodypump bättre.
Igår skulle jag tränat med min syster men hon hade ont i halsen så istället så åkte jag bara dit och umgicks med dom. På väg hem hyrde jag film och köpte godis så hade jag en liten myskväll med mig själv.

Har även under veckan gjort en del smycken.

Imorse tex gjorde jag ett par örhängen med mitt stjärntecken:




Jag har valt att ha brickorna åt olika håll men dom är likadana dom brickorna så man kan ha dom hur man vill =).

Jag har tvillingbrickor hemma om det finns någon ttvilling som vill ha likadana. 100:- går dom på =)!

Ha en bra dag!!!!

Välkommen Ebba!

Idag kom Linettes och Anders lilla dotter till världen. Jag satt på föreläsning när jag äntligen fick ett mms med en bild på den nyblivna mamman med underverket i famnen. Kunde inte hålla tillbaka tårarna så jag satt där med tårarna rinnandes ner för kinderna. Har kollat på mobilen med jämna mellanrum sen igår när jag fick höra att dom var inne på BB.
Längtar efter att få träffa dom men jag ska inte rusa ner dom när dom kommer hem. Tror att det kommer vara många nog som gör det och en nybliven mamma och pappa kan behöva få vara lite själva och ta det lugnt ett tag.

Stort grattis till Linette och Anders och stort grattis till Ebba som fått dom underbaraste människorna som finns till föräldrar!

"Kom ihåg att du är dödlig!"



Gillar du det?
Gå in på min smyckes blogg och beställ ett eget. Givetvis får du själv bestämma vad som ska stå på brickan!!

Magen!

Idag trodde jag att jag åkt på magsjuka. Fick kramper i magen och började må illa. Åkte hem från jobbet. Sov en stund och sen var det borta. Har ätit och rört på mig utan några fler symptom. Jag har inte tid, lust eller råd att vara hemma så jag hoppas att det fortsätter såhär nu. Jag har en fullspäckad dag idag så att ligga hemma vill jag inte alls göra! Ska baka en kaka nu iaf och hoppas att jag fortfarande mår bra när klockan närmar sig 17.00!

Två inlägg på en och samma dag. Nu börjar det ju verkligen arta sig =)!

Inlägg två dagar i rad!

Oj vad har hänt här? Ska jag verkligen skriva två dagar i rad? Det måste jag erkänna känns lite wild and crazy!
Har egentligen inte mycket att skriva bara det att det kommer vara en fullspäckad dag idag. Först blir det jobb till 14.00 sen åker jag hem och bakar två kakor som jag ska bjuda på på TAKK kursen som jag har ikväll. Var första gången förra veckan och jag blev så otroligt inspirerad! Jag hoppas att jag kommer känna likadant efter denna gången för.

Igår levererade jag det där halsbandet som jag la upp igår. Känns så roligt att något som jag gjort kommer hänga runt någon annans hals =)!
Nu har jag även fått en av dom 5 leveranser så igår satte jag mig och knåpade ihop örhängen:

http://nenniedesign.blogg.se

Så roligt att man kan variera precis hur man vill ha det.

Nu ska jag som sagt upp och jobba. Är svin trött rent ut sagt och hoppas att jag hinner sova en stund efter jobb och bakande. Men om jag fått en leverans till finns stor risk att jag inte gör det!

Ha en bra dag!!


RSS 2.0