Midsommar 2013

Igår firade vi midsommar ute på landet i Lökeberg. Vi kom ut vid 12 tiden, då åt vi lite mackor tillsammans och kalasade sedan på en av de två cheesecakes som jag gjort. Kl 14 var det dans och lotterier i tjuvkil så vi traskade dit. Vädret var okej 1,5h innan himlen öppnade sig, bara att ge sig hemåt.
God mat och trevligt sällskap.
Har insett att jag är gammal nu när vi lämnat fester bakom oss, fast vem vet jag kanske får en riktig 30 års kris :)!


Kommentarer
Postat av: Emilie

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

2013-06-26 @ 14:11:25
URL: http://www.hittarecept.se
Postat av: Sandra

Det är ingen fara. Fråga på du ;) Nu mår jag mycket bättre än på länge :) Fått lust på livet igen. I höstas och nu under våren så har jag verkligen haft det tufft på alla plan både fysiskt & psykiskt. Eller ja, det har väl hållit på till & från i många år då jag varit en aning destruktiv mot mig själv & även fast i ett destruktivt förhållande. Men nu är jag på G igen. Det är bara & fråga om du undrar över något så ska jag svara så gott jag kan. Hoppas allt är bra. Kram

2013-07-06 @ 21:45:52
URL: http://www.saaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0