Det måste vara fint!

Har röjt lite här hemma för det såg förjävligt ut på ren svenska! Väskor fulla med grejer, massa disk och ett orensat kylskåp.
Slängde in en ugnspannkaka i ugnen för att kunna göra matlådor, sen satte jag igång och snart bör allt vara fint här hemma. Jag måste ha det städat nu för annars kommer jag må riktigt dåligt. Har så mycket annat runt om mig nu som inte känns bra så då vill jag iaf känna att jag trivs hemma hos mig själv.
Mitt hem ska vara min frizoon.

Imorgon kommer förhoppningsvis mitt matrial så jag kanske får gjort några fina armband att ge bort. Har dock APT så får se om jag har tid efter eller om jag helt enkelt får vänta till onsdag!

Fler armband och en ring!

Hehe ni kommer snart tröttna på mig för nu kommer ännu ett inlägg med mina älskade armband. Har även gjort en ring nu i samma stil. När mitt nya matrial kommer ska jag börja skapa lite till vänner och familj också tänkte jag! Ska köpa en bok också så jag kan lära mig skapa annat också för detta är så roligt så det finns inte!


Hejdå Pyden!!!!

Igår körde jag lilla Pyden för sista gången och det var en riktigt konstig känsla för vi har varit ett länge nu. Som jag sagt innan så är Pyden inte bara en bil =). Pyden har vart med om mycket saker under dessa 6-7 år och jag tror att alla som känner mig någongång vart ute på en tur med den =)! Hur som helst så ska den lämnas in idag eller imorgon. Så från och med nu så åker jag buss, det var inte igår men det ska gå fin fint!!!



Idag ska vi ta medalj!!!

Det blev som väntat ingen final för våra svenska handbollshjältar. Dom förlorade med 3 bollar mot Frankrike men jag tror att ingen klagar på deras insats. Jag och många med mig var nog bara glada att dom faktiskt bjöd upp till match och att dom inte blev överkörda. Idag står Spanien för motståndet, ett lag som även dom på pappret bör slå Sverige men jag har en känsla i kroppen att det inte kommer bli så. Sverige har imponerat och med publiken i ryggen kan dom ta med sig en bronspeng från detta VM!
14.25 sitter vi bänkade uppe hos mor och far, då smäller det =)!!!!

Mer mer mer!!!

Som ni säkert förstår så har jag fortsatt med mina armband. Fick göra om ett av dom igår för jag var inte nöjd. Plus att jag nu på morgonen gjort 2 stycken till! Ska göra ännu en beställning på matrial så att jag kan sitta varje kväll nästa vecka och skapa istället för att vara bitter på livet =)!


Det längst till vänster såg lite annorlunda ut igår + att det var lite för litet så jag gjorde om det. Dom andra två gjorde jag vid 7 då jag inte kunde sova =)


Svart och silver e fint ihop!


Å här är alla 5 på samma gång!


Det var precis min grej!

Är så glad att Johan fick mig att köpa grejerna för att kunna göra armband! Fick dessutom hans jobbjulklapp som var ett presentkort på 200:- att handla för, så det blev inte så mycket att lägga till själv!
Har gjort 2 armband till och det är så avkopplande att sitta och pyssla med det så ni anar inte. Precis vad jag behöver just nu eftersom jag har det lite "tufft" för tillfället och behöver små ljusglimtar i vardagen =)!
Har redan gjort en beställning på fler berlocker och pärlor så att jag ska kunna göra ännu fler.






Nu ska här göras armband!!!!

Idag köpte jag grejer för att kunna tillverka egna armband då jag älskar just armband. Har precis gjort mitt första och bllev väldigt nöjd med resultatet!




Så sant så sant!








Världens lyckligaste moster!

Har haft en sån oerhört mysig dag idag tillsammans med Lucas. Jag hämtade honom när jag slutat så tog vi en promenad ner till Maxi. Där så handlade vi lite, det blev ju lite mer än jag tänkt kan jag säga. Tur att jag inte fått lön än för då hade jag inte haft den kvar eftersom Lucas tyckte att moster behövde både det ena och det andra men jag fick säga nej då det kom till nya tallrikar, strumpor i stl 26 med rosa blommor, en sodastreamer och solglasögon för det kände jag att det inte behövdes. Iofs behövde jag väll inte en behållare för vitlök och en tecknad film om fisande hästar heller men det kändes mer okej =)!

Efter besöket på maxi gick vi hem till mig och satte igång att laga mat. Han är så duktig och lätt att ha med vid matlagning. Han rörde ihop köttfärsen, hällde i ingredienser och räknade vad vi hällde i. När färsen var klar så rullade vi tillsammans köttbullar, dom blev kanske inte runda men vad gör det, köttbullekorvar är också goda!
Under tiden som jag stekte upp våra skapelser så gjorde Lucas iordning en fruktsallad.

Att äta makaroner i mjölk var något nytt för prinsen men han verkade tycka det var väldigt gott för han mumsade i sig en stor portion. Han tyckte dock det var lite tokigt att koka makaroner i mjölk ;)! Kan bero på att hans kära mamma inte tycker om stuvademakaroner så han aldrig fått se det innan. Hehe det var därför jag valde att köra just på det för jag tycker att alla människor ska få uppleva den gudomliga maträtten!

Hur som helst när vi ätit så var det dags att spela lite match så vi röjde undan all disk och drog på oss matchtröjor =)! När vi spelat en stund så blev vi sugna på fruktsalladen så vi vispade lite grädde och började kalasa.

När vi ännu en gång var mätta och belåtna så spelade vi ännu mer match framför tv:n. Ända till prinsens pappa ringde och sa att han snart var här.

Blir lycklig i hela kroppen av att umgås med Lucas och det var verkligen så roligt att han ville följa med sin gamla moster hem idag.


Duktig kille som kör egen vagn!


Mums med köttbullekorvar och mjölkmakaroner!


Han skjuter ruskigt bra denna lille killen. Han kan redan ta tre steg och skjuta hoppskott, han kan även skottfinta vilket han så gärna gjorde för att jag gick på det gång på gång =)


Mycke grädde ska det vara!!!



Här ville goingen att jag skulle ta kort när han sjöng nationalsången =)!


Spela handboll i boxningshandskar är ju något som inte är helt lätt fick vi erfara bägge två =)!



Ny vecka!

Japp då var det dags för en ny vecka igen. En vecka som förhoppningsvis går min väg.
Sov dåligt inatt och känner mig ganska trött faktiskt. Avskyr att jobba tidigt på måndagar dessutom. Slutar 14 då ska jag hem och tvätta och vila en liten stund, sen är det föräldrarmöte så då får jag återvända till jobbet!!
Hoppas kunna lägga mig tidigt ikväll eftersom imorgon har jag fullt upp.
Jobbar tidigt även imorgon och sen så ska jag hämta min underbara systerson för att ha en liten mysig eftermiddag. Vi ska gå och handla tillsammans, laga mat och leka massa =)! Ska bli så himla roligt! Så alla dumma sjukdomaar ska hålla sig borta nu för imorgon får jag inte vara sjuk!!

Onsdag och torsdag tänkte jag träna. Sen är det redan fredag igen!

Godiset igår var gott men åt för mycket och mådde illa! Men men är nöjd med beslutet och ångrar mig inte vilket jag trodde jag skulle göra!

Kyckling och godis!

Jag har inte lagat kyckling till mig själv någon gång pga min enorma rädsla att bli magsjuk. Idag vågade jag mig dock på det och gjorde tillsammans med Johans en kyckling sallad som var helt underbar!



Nu äter jag godis för första gången på 20 dagar. Jag "gav upp" sockeravvänjningen helt enkelt. Dock ska jag fortfarande hålla mig ifrån allt sånt på vardagar och dricka ska jag inte dricka. Kände att för många förbud är inte bra för mig just nu!




Härlig lördag!

Låg länge i sängen imorse och tittade på tv. Gick upp vi 11, åt frukost, duschade och röjde lite här hemma. En liten promenad och sen en god middag. Nu tittar vi handboll och ska göra det fram till 22 =).
Ser fram emot Sveriges match och hoppas att dom tar 2 poäng så att iaf den teoretiska möjligheten för semi finns kvar!

Borde vara Handbolls VM varje månad tycker jag =)!

Mysigt :).

dsc00594 (MMS)

Mysigt :).


Tv:n är uppe!!!

Min underbara pappa ringde idag och frågade om vi skulle sätta upp tv:n. Sagt och gjort! Nu sitter den där på väggen och jag är så jäkla glad! Det tog dock ett tag eftersom det saknades en kabel så jag fick åka tillbaka och få en ny men nu är den som sagt uppe. Ska fixa så att kablarna hänger snyggare sen men va gör det idag? Jag har ju äntligen en tv i sovrummet!!!
Blir nog till att stanna i sängen hela helgen ;)


Ser ni den =)? Så perfekt!!!

Inget smink i världen hjälper!

Idag ska jag till jobbet igen. Har sovit dåligt inatt och när klockan ringde undrade jag om det var en så klok idè detta med att gå och jobba idag. Jag är dock uppe och jag har kurerat mig med nässpray, hostmedicin och panodil. Har även gjort ett försök att piffa upp mitt förkylningsfejs men jag insåg att inte något smink i världen kan piffa upp mig idag!
Nu ska jag försöka få ordning på håret och sen är det dags att åka!

Ha en härlig fredag!!!


12-14 i halvtid!

Det är en spännande match! Idag spelar dom handboll. Kim Andersson tar ansvar, vad hände där?
Just nu är det enda jag saknar en m6:a som inte bara kan lägga spärrar utan även fånga bollar och göra mål. Jag ber om ursäkt men jag har inte mycket för Arrhenius. Jag ser dock gärna att jag får äta upp det jag skriver nu i andra halvlek och då lovar jag att erkänna att jag haft fel!

Det är bättre att kolla på handboll då man inte har några förväntningar på resultatet, jag hade fram tills nu NOLL förväntningar! Allt att vinna inget att förlora. Nu känns det tvärtom, jag har stora förväntningar och vi har ALLT att förlora!!!

Kämpa nu i 30 till!!!!


Tv i sovrummet

Nästa vecka får jag äntligen en tv i mitt sovrum. Hade tänkt att spara pengar i 2-3 månader för att ha råd men min pappa köpte en idag till mig som jag sen kommer betala av till honom istället för att spara ihop=)!
Visst, det känns kanske lite knepigt att ha en ny 37" LCD tv i sovrummet medans det står en gammal 28" tjock tv i vardagsrummet men den fungerar fortfarande och det finns tyvärr inte plats för den i sovrummet så om jag vill kunna kolla på Tv i sängen så är detta enda alternativet!

Jätteglad är jag idag och tror jag kommer vara ännu gladare när vi får upp den på väggen!


Träningssugen matälskare!!!

Denna veckan så skulle jag tränat mån-tor för vi hade inga kvällsmöten. Men istället så blev jag soffpotatis och nu spritter det i benen på mig. Jag längtar efter att få träna igen, något som jag trodde aldrig skulle hända mig. Jag njuter av att träna vem hade trott det för 5 år sen!
Slet mig från soffan en stund förut och lagade lite mat, pannbiffar, klyftpotatis och kallsås. Åh vad jag älskar mat!!! Tycker dessutom att det är roligt att laga mat men jag måste bli bättre på det!

Ingen handboll ikväll tyvärr så får nöja mig med allt annat skräp som sänds. Kanske kolla lite web-tv nu när täckningen är bra =)!


Min goda middag =)!


Mår bättre!

Förkylningen börjar gå åt rätt håll, det vill säga den är på väg bort. Förtfarande snuvig och hostig men inte i närheten av hur jag mått tidigare. Imorgon är jag hemma för en förhoppningsvis sista kureringsdag. Efter detta så måste jag ju slippa att bli sjuk något mer!! Saknar jobbet och det är ju ett bra tecken på att jag börjar må bättre. Dock blev jag slut av att bara gå och handla förut så det gjorde att jag tog beslutet att vara hemma även imorgon. Vill inte gå för tidigt och riskera att bli sämre.


Nu blir det telenor istället för 3!

Eftersom jag har haft dålig täckning med 3 hemma hos mig så har jag bytt bredband till Telenor. Dock är jag redan besviken på deras kundtjänst. På 3 har jag alltid blivit bra bemött, men idag då jag behövde hjälp av Telenor så kände jag mig bara ivägen. Det är ju ändå deras jäkla jobb! Tur att bredbandet än så länge fungerar felfritt!


Det kan vara världens vackraste ljus!

Jag har haft det liggande i ett skåp för att jag tycker att det är så vackert och unikt. Men nu kände jag att det är dags att njuta lite av det fina ljuset istället!


Överst har ni ljuset när det inte är tänt. Inget märkvärdigt alls, ser ut som ett vanligt ljus men sen ser ni vad som händer då man tänder det. Magiskt!!!!
En av förra årets julklappar från "moster" Siv (min mammas morbrors änka).

Handbolls VM fortsätter!

Jag bara älskar det. Att ligga här i sofffan och se hur dom svenska killarna tog hem sin 3:e seger var underbart! Tåget tuffar på! Två matcher kvar nu i gruppspelet, två väldigt viktiga matcher inför fortsättningen! Det är bara att hoppas att spelet fortsätter flyta på och att vi slipper ha domarna från dagens match igen.
Jag har aldrig sett några sämre domare. Dom hittade utvisningar som inte fanns, gång, på gång, på gång. Man kunde tro att dom läst regelboken för basket. Som tur är fixade våra blågula pojkar detta fint. 22 utvisningsminuter i en 60 minutersmatch, det måste vara någon form av rekord.

Imorgon står Argentina för motståndet. Ett lag som dom bör slå 7 dagar i veckan. Men ingenting är självklart, det räcker inte att sätta ut skorna!



Saknar mitt gamla jobb och mina gamla arbetskamrater!

Missförstå mig inte nu för jag stormtrivs på mitt jobb, med både arbetskamrater, barn och chef.
Men trots detta så kan jag ibland sakna mitt gamla jobb med mina gamla arbetskamrater. Dom "där uppe" lärde mig så otroligt mycket och jag fick en chans jag aldrig trodde jag skulle få.
Det är tre år som jag alltid kommer ha med mig i bakhuvudet. Mitt första "riktiga" jobb.
Jag gick till jobbet med ett leende nästan varje dag och även om vi ibland hade det tufft så uppvägde arbetskamraterna det.

Som sagt jag vill inte på något sätt byta bort det jobb jag har nu för jag älskar det men ibland tänker jag tillbaka och saknar det som var!!






Melon, tidningar och handboll!

Gick till jobbet idag med hoppet om att jag skulle orka en heldag. Insåg ganska snabbt att jag inte skulle det och klockan 12 gick jag hem. Tog vägen om Maxi, köpte lite ramlösa, frukt och två tidningar. När jag kom hem såg jag att jag fått ytterligare en tidning i brevlådan så jag tog med dom till soffan och bäddade ner mig. någon läsning blev det dock inte för jag slocknade. 
Nu har jag skurit upp en melon, satt på handbollen på tv:n och plockat fram tidningarna igen. Det blir min medicin!


Varning för äcklig fotbild! Mitt i allt an...

dsc00591 (MMS)

Varning för äcklig fotbild! Mitt i allt annat jobbigt så har jag fått ruskigt ont i min fot/tå. Har haft lite ont innan men igår gjorde det plötsligt tokont. Tog mig en titt och såg att den stulnat upp ordentligt. Knepigt och äckligt. Gör svin ont så kan inte gå på trampet utan får gå på sidan av foten, vilket i sin tur gör att jag får ont av felbelastningen. Blir iaf ingen träning imorgon eller på tisdag :(. Nu ska jag sova och hålla tummarna för att jag mår såpass bra imorgon att jag kan jobba. Godnatt!


Choklad!!!!

Jag vill ha choklad!!! Jag är så nära att bryta min sockeravvänjning nu. Vill bara vräka i mig choklad... i massor! Godis! Ge mig godis.! Bryter nästan ihop. Mår dåligt och vill tröstäta!!!


Hej Sverige!

Ligger i soffan där jag legat hela dagen!
Nu kommer höjdpunkten denna kvällen: Sverige-Slovakien!!

Kom igen nu Sverige!!!


Mosters tajming är dålig!

I oktober fyllde prinsen 3 år, då låg jag i en dunderförkylning och kunde inte vara med och fira honom. Idag så skulle jag ha varit barnvakt åt honom medan Jessica och Michael jobbade på VM, men nej nu ligger jag med en dunderförkylning igen!
Så jäkla typiskt! Det kommer ju fler tillfällen men hade sett fram emot detta väldigt mycket.






Dunderförkyld!

Sen jag började jobba på förskola så har jag i stort sett varit sjuk hela tiden, mer eller mindre. Under semestern så blev jag bättre och kände mig riktigt frisk. Nu efter lite mer än en vecka på jobbet så är jag sjuk igen! En dunderförkylning med täppt näsa, slem och hosta + en jäkla dundrande huvudvärk.
Hade det inte varit fredag så hade jag nog inte gått till jobbet idag men jag känner att jag kan tömma mina krafter.
Sen blir det hem och ladda på med nya för imorgon ska jag vara barnvakt åt älsklingsprinsen. Jag hoppas verkligen att jag inte blir sämre så att jag orkar det för jag ser fram emot det så in i väggen mycke!

Dags att packa ihop grejerna och bege mig upp till jobbet!

Ha en trevlig helg!


Godmorgon torsdag!

Efter en skit dag igår så är jag inte alls peppad att jobba idag. Varför tänker jag inte gå in på men har en stor klump i magen som inte vill försvinna. Två dagar kvar till en efterlängtad helg! Känns riktigt tråkigt det här för efter min semester var jag glad och positiv, men ska jobba på det igen!

Skrev ett inlägg igår som verkar ha försvunnit. Var iaf med Madde och körde Bodyattack. Det var ganska skoj dock passar instruktören som har måndagspassen mig bättre men själva passet är ju i stort sett det samma.
Idag ska jag köra box igen, äntligen. Tror det var över en måndad sen sist.
Tror det kommer bli mest bodyattack och box som jag kommer köra men funderar på att använda mina friskvårdskuponger till att komma igång med gymträning med en PT. Har inte fått dom än bara så därför får det vänta lite.

Ne nu ska jag göra mig klar för jobbet och packa min väska. Ha det bra.

Glöm inte att handbolls VM börjar ikväll =D!!!!!!

En vecka avklarad!!!

Nu har jag gått en hel vecka utan socker! Det känns helt otroligt bra och jag är peppad och taggad att fortsätta åtminstonde 3 veckor till! Visst finns det sug efter lite choklad framför allt som igår då jag handlade fikat till jobbets kvällsmöte och vi som vanligt skulle ha en påse polly, ojojoj vad det sög i godistarmen då men det var inte olidligt och jag kände inte att det var direkt svårt att avstå.

Det finns varor utan tillsatt socker, det gäller bara att hitta dom. Varje gång jag är på Maxi så läser jag på förpackningarna och då oh då hittar jag något nytt.

Det enda som jag fortfarande tycker är lite jobbigt det är att det kräver väldigt mycket planering. Tex i dag så ska jag träna direkt efter jobbet. Jag måste då tänka på att jag ska ha mat som jag kan äta på jobbet och något att stoppa i mig direkt efter träningen så att suget inte kommer.
Det kommer vara nästan omöjligt att äta ute eller köpa färdig mat nu och många färdiga mellanmål innehåller socker.

Men summan av veckan är ändå lyckad. Jag hade några tuffa dagar i början men vardagen har visat sig vara lättare och jag känner inte någon ångest inför helgen heller. Som sagt det finns ju alternativ till ostbågarna, chokladkakorna och smågodiset. Till och med finns det alternativ till cola light =), det trodde jag aldrig!!!

 

 


TAKK kurs

ÄNTLIGEN!!!!! Den 22 februari ska jag börja gå en kurs i tecken som stöd. Det ska bli så otroligt roligt och jag tror den kommer ge mig mycket. När jag som 11 åring valde språk inför skolår 6 så valde jag teckenspråk. Tyvärr var det bara jag som valde det så fick mittt andra hands val tyska istället. På gymnasiet så ville jag återigen läsa teckenspråk men det krockade med mina ordinarie kurser så det blev inget.
Under mina år på träningskolan lärde jag mig lite tecken men jag är verkligen inte bra på det. Nu får jag alltså chansen att få en ordentlig grund att stå på och sen är det bara att skriva in det på merit listan =)!



Konstig måndagskväll!

Kvällen igår blev inte riktigt som jag tänkt mig. Var först och tränade Bodyattack med Sara och det var lika roligt och jobbigt som sist! Ska köra det även imorgon faktiskt för det känns som det är grymt bra träning. Efter träning gick jag till maxi för att handla. Det var dock en plåga eftersom jag var så hungrig och när man är hungrig är man sugen på något sött. Tog en banan såfort jag kom utanför kassorna för att stilla det värsta.
Är inne på min 7:e dag nu utan socker och det går grymt bra. Lär mig mer och mer vilka varor jag kan köpa och inte.
Hur som helst när jag handlat klart så satte jag mig i bilen för att köra hem. På väg ut från parkeringen ser jag att det är massa blåljus bakom mig så jag kör snabbt undan för att släppa fram dom, men till min stora förvåning körde dom efter mig. Jag har för tillfället ingen kofångare på bilen och har en upptejpad egentillverkad skylt i bakrutan. Det var det dom undrade över. Dom hade inte sett skylten nämligen. Dom hade en del frågor om olyckan och kollade resten av bilen medans jag nervös stod och svarade. Fick blåsa och sen fick jag åka, som tur var utan böter, men med en skyhög puls och skakande händer.
När jag sen väl va hemma så va jag fortfarande skakig så satte mig i soffan en stund.

Hade tänkt sitta uppe en liten stund men gick och la mig ganska snabbt för var inte alls på humör. Har sovit dåligt inatt men det känns bra att det är en ny dag med nya tag =)!

Idag har jag fullt upp. Först jobb till 14, sen hem och tvätta, till Maxi och handla fika inför kvällsmötet somm sen börjar 17.30! Skönt att jag har lite sovmorgon imorgon.

Ha en bra dag!


Lång söndag

Gick upp strax efter 9, tog en dusch, åt frukost, bäddade och gjorde mig iordning lite. Ställde mig och stekte massa pannkakor för att frysa in till matlådor. När det var klart rensade jag ur frysen på allt som innehåller socker så åkte vi upp till mor och far. Slängde ner mina söta frysvaror i deras box och gick sedan in och skrev klart papprerna till försäkringsbolaget.
När det var klart så tog vi lilla Pyden och åkte till Maxi för att handla mat.
Hemma igen så ställde jag mig och lagade ännu en köttfärspaj med fetaost och soltorkade tomater som jag ska ha som matlådor. Lagade även middag, köttfärssås och spagetti, även är blev det en hel del matlådor.

Stått i köket nästan hela dagen men den har känts enormt lång.

Imorgon är det jobb som gäller. Ska lägga mina planeringstimmar imorgon tänkte jag och sen så blir det Bodyattack för att röra på fläsket lite!


Sockerfritt lördags gott!!


Popcorn, vindruvor, päron, hallouimiost och ramlösa mango, det är grejer det!!


Köttfärspaj med fetaost och soltorkade tomater

Ingredienser

Pajdeg:
1 ½ dl vetemjöl
1 dl havrekli
100 g smör
3 msk vatten

(jag tog 1½ sats eftersom jag alltid tycker det blir så snålt med deg annars)

Fyllning:
350 g nötfärs
2 vitlöksklyfter, finhackade
½ tsk salt
2 krm svartpeppar
½ röd spansk peppar, urkärnad och finhackad
100 - 150g fetaost, tärnad
10-15 soltorkade tomater, strimlade


Äggstanning:
4 ägg
2 dl lätt crème fraiche
2 krm salt
1 krm svartpeppar

Gör så här:

Ugn 225º

Blanda vetemjöl, havrekli och smör till en smulig massa. Tillsatt vattnat och arbeta det till en boll

Tryck ut degen i en pajform. Låt den stå kallt i kylen 30 minuter.

Nagga pajdegen och grädda skalet ca 10 minuter i mitten av ugnen.

Fräs färsen i smör i en stekpanna tills färsen blir smulig. Tillsätt vitlök och spansk peppar. Låt det fräsa med några minuter. Krydda med salt och peppar. 

Fördela färsen i pajskalet. Strö över soltorkade tomater och fetaost.

Vispa samman äggstanningen och häll den över fyllningen. Grädda pajen ca 20-25 minuter.


Huvudvärk, trött och deprimerad

Dessa saker led jag av igår. Inte nog med att jag led av dom utan Johan mådde också dåligt eftersom han hakat på denna härliga idèen om sockerfri kost!
Huvudvärken känner jag igen från dom dagarna då jag drack cola light varje dag från morgon till kväll och jag sen en dag hade glömt ha med det till jobbet.
Det är en sån där sprängande huvudvärk som gör att man tror att huvudet ska explodera. Hur bra kan det vara att dricka något som får en att känna så???

Hur som helst. Vi la oss 21.00 igår helt slut. Idag hoppas jag på att må lite bättre men jag räknar inte med det. Tur att det är helg så att man kan sova hur mycket man vill. Förhoppnningsvis har kroppen vant sig lite till på måndag då jag ska jobba första långa veckan igen!

Nu ska jag bege mig till jobbet. Borde tagit semester idag men men, va gör d om hundra år =)!




Första dygnet avklarat!

Nu har jag klarat mitt första dygn utan socker. Det hade varit lättare att lösa om det fanns lite fler produkter utan tillsatt socker eller sötningsmedel men jag lär mig efterhand och jag får helt enkelt läsa noga tills dess.
Tänk om jag kunde bli av med mitt cola light beroende, va underbart det hade varit!!!!
Lär skriva hur det går efter hand!

Heja mig!

Pappa 60 år!

Igår firade vi pappa som fyllde 60 år! En supermysig kväll med god mat och det bästa sällskapet man kan tänka sig!


Pappa öppnar sin present från oss allihop, 2 biljetter till Robert Gustavsson inkl mat.


Förrätten


Ja det ser ju inte så gott ut på bilden men huvudrätten smakade bra =)


Här kommer tårtan.....


Det krävdes 2 för att blåsa ut alla dom ljusen ;)....


Tillbaka till verkligheten!

Idag ska jag börja jobba igen, 8-16 står på schemat. Det var tungt när klockan ringde men samtidigt så ska det faktiskt bli skönt nu när rutinerna ska sättas!

Igår var jag på maxi och letade efter livsmedel utan tillsatt socker och det är lättare sagt än gjort. I varenda skinka mm så har dom tillsatt socker eller druvsocker. Man kan ju undra vad det ska vara bra för men något gör det säkert! Hittade till slut ett bröd som var osötat och en salami som dom inte tillsatt massa konstigheter i.
På måndag tänker jag börja på riktigt med min avvänjning men jag småstartar nu för att vänja mig av med det långsamt. När min cola light tog slut ersatte jag den med ramlösa tex. Jag ska inte köpa mer godis utan nu blir det frukt och popcorn som gäller till helgen!

Gjorde årets första träningspass igår. Bodyattack, jäklar i min låda va d va jobbigt! Tror jag måste börja köra minst ett sånt pass/vecka så blir det nog lite roligare för varje gång för igår var jag mest död under andra halvan av den timme vi körde.
Hela sportlife var helt knökat igår, kanske inte så konstigt då det var måndagen efter nyår och alla duktiga människor gett en massa nyårslöften. Men som vi sa igår så ger vi det en månad sen så blir det nog lite lugnare igen.

Idag fyller min goa pappa 60 år och det ska firas med middag hemma hos mamma och pappa. Ska bli mysigt och gott och idag ska jag äta tårta, det kan ni ge er på =D!!!!

Ha en härlig dag. Får se omm det finnns någon tid över att skriva ikväll½

Wii fit

Idag plockades förra årets julklapp fram, balansbrädan =)! Hade glömt hur roligt jag tycker att det är!



2011 - inga löften men 2 utmaningar

Jag har inte avgett några direkta nyårslöften men jag ska ge mig in i två stora utmaningar.

Det ena är att jag ska börja träna seriöst, med det menar jag 5-6 pass/vecka. Jag ska då också se till att få i mig ordentligt med mat så att jag inte bryter ner kroppen utan bygger upp den. Har funderat lite på att kanske skaffa mig någon form av proteinpulver för att underlätta det för mig efter träningarna.
Sportlife har lagt ut vårens schema nu och jag har tittat igenom lite vad jag vill köra för några pass:


Dom inringade passen är pass jag vil köra. Dock så kommer jag ju ha kvällsmöten så det kommer inte bli 8 pass/vecka =). Förutom detta vill jag få in lite styrka och löpning också. Ska fila på det så att jag får med alla bitar utan att tröttna och tycka det är tråkigt!

Den andra utmaningen för mig är att göra mig mindre sockerberoende och ha en avvänjning på 4 veckor då jag inte ska äta eller dricka något med socker (eller sötnningsmedel). Jag håller just nu på att kollar upp vad jag kommer kunna äta eftersom det mesta innehåller tillsatt socker. Så om en eller två veckor först så är jag redo att sätta igång. Det kommer bli 4 riktigt tuffa veckor. Det svåraste kommer utan tvekan bli att inte dricka några ligght produkter. Men jag tror på mig själv och hoppas att jag kommer lyckas!!!!


Bilder från Feffes kamera

Det är alltid bra att vara två fotografer då man festar så att alla kommer med på bilderna. Jag var knappt med alls på mina egna kort men här kommer några av dom som Feffe tog. Många konstiga bilder blev det  =):












Fyra nyårspussar


Trevlig kväll

Det blev en lyckad kväll igår med god mat, trevligt sällskap, skratt och dryck!

Lite bilder :


Likör 43 med mjölk innan gästerna kom =)


Feffe kom och korkade upp!


Hattarna åkte på under middagen... snyggt!


Spelar Alias =)


Johans nitar klär honom....


Klassikern av alla festlekar!


Nyårspussen =)


Johan och Dennis dansar (?).....

RSS 2.0