En riktigt bra helg!

Jag trodde ju att denna helgen skulle bli rätt kass men det blev den verkligen inte.
Johan kom hit i fredags, då var jag iofs ganska grinig och trött men det var ändå en mysig kväll med film och godis. På lördagen åt vi en supergodmiddag och sen åkte jag in till GBG för att ha en tjejkväll. Är så glad att Johan "lät" mig åka för det var något som jag nog behövde det där. Drack vin, tjöta skit och skrattade väldigt mycket. Vi gick ut en kort sväng men det hade som vanligt kunnat kvitta för min del. Hemma var jag vid 03 och då stod Johan i fönstret och väntade på mig =).
Sov gott och vaknade välmående och ganska pigg vid 10. Låg i sängen i 3 h, åt frukost där och tittade på skidtävlingar. När jag gick upp började jag att stansa en beställning som jag blev nästan klar med. Ska bara göra klart kjedjan ikväll!
Vi åt god middag och sen så åkte jag för att spela match vilket jag kanske egentligen inte hade någon lust med alls. Men men =), jag har svårt att säga nej så får skylla mig själv!

Jag bloggar ganska lite just nu men det har mest att göra med att jag gör annat på kvällarna. Har ganska många beställningar liggandes nu också så en tid framöver lär jag ha att göra. Under veckan så kommer det komma inte mindre än 5 nya leveranser med matrial som jag beställt. Bland annat en några mönsterstansar =)!


Streching innan dans kan man faktiskt behöva i min ålder!


Haklapparna från Mcdonalds kom väl till pass för att skydda kläderna =)!


Den senaste skapelsen som jag gjort!

Nu ska jag gnälla!!!!

Har vart en väldigt påfrestande vecka. När jag kom upp till jobbet i måndags så möttes jag av beskedet att två av mina arbetskamrater var sjuka. Det var bara att bita ihop och ta sig igenom den dagen. På tisdagen var jag tidig som vanligt, upp 05.00, en arbetskamrat sjuk, slutade 14.00, hem en sväng sen upp på kurs som slutade 20.30, somnade 22.30. Onsdag, upp 05.00 för att jobba ett tidigt pass igen eftersom två av arbetskamraterna var sjuka, pause mellan 14 oh 15 sen jobb till 19.45. Hem och gjorde klart ett halsband som jag fått beställning på. Somnade 22.00, upp 05.00 för att återigen vara tidig eftersom två av arbetskamraterna var sjuka, slutade 14.30 hem, slängde in tvätt, träfffade Linette, röjde lite, åkte och spelade match, hemma igen 22.00, somnade 23.30. Idag, upp 05.30 för att köra ett tidigt mellanpass för att två av arbetskamraterna var sjuka. Slutade 15.00, handlade.

Nu sitter jag i soffan och känner mig riktigt mosig! Denna helgen känns som att den kommer bli ett fiasko. Jag har beslutsångest över precis allt och är på riktigt ruttet humör!!!

Nu till något som iaf får mig på lite bättre humör:

Halsbandet som jag gjorde i onsdags som jag är väldigt nöjd med =)!


Lite skapande, pizza, godis och film!

Gjorde några örhängen förut och fick sällskap av Johan som pärlade sitt första armband, han var väldigt duktig men jag knöt det för dåligt tyvärr =S så det gick sönder.

Vi har precis vräkt i oss pizza och nu väntar 1,5 kg godis och 3 filmer. Kan det bli mer fredag än så???



Kärlek =)


Onsdag!

Godmorgon!
Då var det onsdag igen då! Idag ska jag posta iväg min första beställning från min nya blogg =)! Väldigt roligt. Igår fick jag även en förfrågan från en mamma till ett barn på jobbet om ett halsband som jag gjort som hon ville beställa. Gissa om jag blev glad!!
Ikväll kommer Johan hit, tyvärr har jag även bokat in en träning och känner mig väldigt stressad eftersom jag vill hinna med så mycket.
Men men =), sånt e livet. Jag behöver komma igång med träningen så jag tror jag ska ta mig idt ändå, fast det är lockande att stanna hemma då Johan är här!

Nu ska jag ta å smycka ut mig lite =)!

Ha det bra!

Snart fredag!

Då är det en ny vecka igen. Denna veckan ser dock lite roligare ut än förra. Istället för 4 sena dagar så har jag 3 tidiga, en mellan och bara en sen.
Idag har jag en fullbokad dag. När jag slutat jobba kl 14 så lånar jag pappas bil och åker till Clas Ohlson för att handla bubbelplastkuvert eftersom jag igår fick min första beställning, eller egentligen är det ju den andra men den första sedan jag gjorde den nya smyckesbloggen.
När jag gjort det så ska jag och fika med Therese vilket jag ser fram emot väldigt mycket! Jag brukar aldrig fika för har nog aldrig sett charmen i det men för en gång skull tycker jag som sagt att det ska bli skoj!

Just nu sitter jag och mår tokilla, IGEN. Är så trött på detta illamåendet. Men men det brukar ju ge med sig efter en dag eller två!

Ha en bra dag!


Första beställningen!

Redan idag fick jag en beställning på 2 av mina armband =). Jag hoppade upp ur soffan i ett glädjetjut när jag läste detta. Det fanns faktiskt någon som ville ha mina armband!!!!
Detta kan jag leva på hela nästa vecka!!!


Johan testar isen i diket :).

dsc00623 (MMS)

Johan testar isen i diket :).


Nenniedesign

Har suttit under stora delar av gårdagen och nu på morgonen och filat lite på en ny smyckesblogg där jag tänkte testa att sälja lite =)! Det är ju inget jag har tänkt att leva på men det kan ju vara roligt att se om det finns något intresse från folk!
Jag är väldigt självkritiskt när det gäller det mesta och har flera gånger tänkt under tiden som jag fixade med sidan "vem skulle vilja köpa mina saker?", men bestämde mig för att jag inte har något att förlora. Är det ingen så är det ingen och är det någon så blir jag bara lycklig.

Här är min smyckesblogg, klicka på bilden för att komma dit =):

Ording och reda!

Idag fick jag med mig pappa till clas ohlson för att köpa lite förvaringsboxar till mina pärlor mm. Nu har jag äntligen fått lite ordning och reda på allt matrial så att det blir både lättare och roligare att pärla. Pappa han e allt bra snäll han =).





Blommar efter 3½ år!

När jag fyllde 22 år fick jag en grön växt i en hjärtformad vas av mina arbetskamrater. Jag har varit så imponerad över att jag lyckats hålla den vid liv såhär länge och att den är så lättskött. Förra helgen slog det ut en blomma på denna växt som aldrig tidigare blommat =)! Gissa om jag blev förvånad för vem hade trott det efter 3½ år!


Matchande armband och ring!


IKEA med jobbet nu :).

dsc00620 (MMS)

IKEA med jobbet nu :).


10 februari!!!!

Den 10 februari 2007 förändrades mitt liv =), det var nämligen då jag träffade Johan första gången! Hade ju aldrig då kunnat tro att det skulle bli såhär men jag är väldigt glad att det blev vi =)!














Äckligt inlägg!

Magsjukan har härjat ett tag på grannavdelningen på jobbet. Idag kom den med besked till oss, ett barn som kräktes på plats. För första gången i mitt liv så torkar jag upp spy och jag klarade det galant!!! Jag har spyfobi men den är mest för när någon spyr, ljudet och synen av det, just själva varan e äcklig med hanterbar!

Jag har klappat mig själv på axeln många gånger under dagen. Ingen ska kunna säga att jag inte klarar av alla delar som förväntas av mig på jobbet och nu är jag ett steg närmre (närmare?) det målet. Kvar har jag dock att kunna ta hand om barnet som spyr, men det kommer jag fixa snart det är jag övertygad om. Tyvärr går det inte att styra den där paniken som dyker upp när man står ansikte mot ansikte med sin/sina fobier så jag kanske inte alltid kommer agera exemplriskt men jag ska göra ALLT jag kan iaf!

Nu har jag under eftermiddagen varit och handlat proviva, cola, mariekex och rostebröd ifall jag blir sjuk. Jag har även städat undan har hemma och gjort toaletten kliniskt ren ifall jag måste hänga över den. Alla dessa förberedelser tror jag kommer innebära att jag håller mig frisk =)! Jag hoppas iaf det!

Nu ska jag lägga mig och hålla tummarna för att jag vaknar frisk och kry imorgon utan några symptom alls!

Natti natti!!


Min första beställning =)!

Nu har jag precis gjort klart ett armband som Maddes mamma beställt av mig =)! Jag satt och knåpa i 2h innan jag kände mig nöjd med det. Det är lite nervöst nu ifall hon inte gillar det men då har jag sagt att jag gör om det så att hon får det som hon vill ha det. Armbandet var svårtfotat men jag lyckades iaf fånga det någorlunda.

Först 2 bilder med blixt (här är det två par fötter som berlocker men tog bort ett av dom för det kändes för mycket):






Sen två bilder med armbandet på en flaska och utan blixt:





Sen en bild på det när det är färdigt för att "ges" bort:


Köpt nya presentpåsar till större armband och blev glatt överraskad över hur fina dom var =)!


Det ska nog gå det här

Febern har hållt sig borta hela dagen och jag mår som "vanligt" igen. Dagen har flutit på och det känns som att jag kommer ta mig igenom denna veckan fint med lite hjälp av min egenterapi i form av armbandstillverkningen. Fantastiskt hur bra det fungerar för att mota jobbiga känslor och tankar.

Jag har bestämt mig för att gå in i varje ny dag med ett nytt blad. Jag måste det för att orka. Jag ska försöka vara mindre mig själv och mer neutral även om det är något jag har svårt för. Det är egentligen allt annat än det jag "står för" men som sagt så får jag göra vad som krävs.

Min kropp och jag ska ju faktiskt orka länge till! Det är så härligt att jag har min familj som lyssnar på mitt gnäll så att jag får tömma ut det jag känner så att det slipper ligga och gro!

Min mage bråkar ju med mig och tyvärr beror det med all säkerhet på en inre stress. Jag är så dålig på att hantera sånt men jag jobbar på det för att bli bättre =)!

Karma 3




Nytt matrial nya möjligheter!

Idag kom en av mina nya leveranser och nu har nya dörrar öppnats. Jag har bland annat fått hem halskedjor, lås, mellandelar med tre hål och en pärlplatta. Så roligt att sätta igång med nya utmaningar, även om det varit just utmaningar då jag gett mig in på ett helt nytt plan.


Med hjälp av denna kan jag nu få bättre översikt och slippa göra om armbanden så mycket!


Här är mitt första treradiga armband. Det var svårt men jag tycker att resultatet blev bra och det ser genomarbetat ut vilket det också är, tog över 1 h att få till det nämligen =)!


Här är det på armen också!


Gjort ett halsband med hjälp av en berlock, mellanringar, lås och kedja =)!

Pärlhalsband!

Jag bär nästan dagligen pärlhörhängen så igår gjorde jag ett halssmycke som matcher mina örhängen:




Sjuk?

Igår mådde jag illa under hela dagen, allt jag fick i mig var ett par bananer och knäckebröd för allt annat fick mig att vilja spy. När jag kom hem från jobbet var jag toktrött och det stack i hela kroppen på mig så jag tänkte jag skulle ta tempen och lägga mig på soffan en stund. 37,8 stod den på och för mig är det feber då jag annars har mellan 36,5 och 36,9! Efter lite vila så stod tempen på 38 iställett och jag bestämde mig för att lägga mig tidigt. Frusen och med stickande kropp somnade jag kl 21. Har svettat mig igenom natten och när jag vaknade var febern borta. Var den kom från har jag ingen aning om men konstigt är det. Mår fortfarande lite småilla men ska åka till jobbet nu och hoppas att jag kommer kunna ta mig igenom dagen. Jag känner att jag varken har råd, tid eller lust att liggga hemma nu igen.


Mörbultad!!

Jag har ont i hela kroppen. Varje rörelse gör ont. Jag kan knappt hosta för jag har så ont i magmusklerna. Stort blåmärke och bula på höften/låret som gjort det svårare att sova. Ja det är resultatet av gårdagens handbollsmatch som vi förövrigt inte behöver nämna.

Har dessutom väldigt ont i magen och har haft det sen igår. Det var bättre inatt men nu har det kommit tillbaka. Det krampar i magen, ungefär som då jag hade magkatarr fast jag mår inte illa, inte än iaf. Hade dock väldigt svårt att äta frukost. Hoppas att det släpper snart!

Mycket klagan såhär på måndagsmorgon, och nu kommer lite till. Här är mitt schema för veckan:

Måndag: 8.15-16.45
Tisdag: 6.30-14.00
Onsdag: 8.15-16.45
Torsdag: 8.00-19.30
Fredag: 8.15-16.45

Var 6:e vecka kommer jag ha 3 sena dagar, denna veckan inträffar dessutom kvällsplaneringen på mitt mellanpass så jag får 3 sena dagar + en jättesen dag!
Tror jag kommer vara ganska trött när veckan är över. Nästa vecka kommer jag dock ha 3 tidiga dagar istället!

Dags att göra sig klar för jobb och slit!! Ha en bra dag!

Matchande


Armbandet som jag gjorde har jag nu gjort en ring till.....


....och en halsbandsberlock!



Tog en vanlig silverkedja tilleftersom jag änsålänge inte har några kedjor hemma men det är på G!

Turkos pärla!




Sockersött =)!



Lite för gulligt för mig men alla är ju olika =)!


Handbolls match idag!

Idag ska jag ta på mig skorna och skydden igen för att kasta lite boll. Det var längesen sist och jag lär ju vara totalt värdelös men c-laget har ont om folk och eftersom jag inte hade något planerat så sa jag ja till detta. Hur smart det är får vi se efteråt. Jag är glad om jag är hel när jag går ifrån matchen.
Ska bli roligt hur som helst för visst är det så att jag saknar handbollen även om jag är glad att jag laggt av =)!

Så idag säger vi Heja mig!!!!

Nyskapande

Kommer ni ihåg detta armbandet som jag la in tidigare idag?:



Jag var ju inte riktigt nöjd så jag gjorde om det ganska mycket till ett resultat som jag faktiskt tycker är riktigt fint:




Karma igen!


Supernöjd!

Har suttit under morgonen och filurat på smycken och till slut blev det ett armband och en ring i lila och svart! Är riktigt nöjd med bägge två:








Gjorde ett igårkväll också som ett litet expriment:



Kan inte konsten med att jobba med smyckestråden än men ska köpa mig någon instruktionsbok tror jag =)!


Finbesök!

Igår hade jag finbesök här hemma. Dels så kom Johan hit efter jobbet och sen kom Madde och hennes underbara dotter Alice hit. Vi hade en jättemysig och rolig kväll med taccos och godis i massor. Givetvis var solstrålen i fokus under största delen av kvällen. Hon har blivit så stor och nu går hon tom. Tur att dom glömde en massa saker här hemma hos mig så jag snart får besök av dom igen =)! Blir alltid på så bra humör av att träffa Madde för jag skrattar konstant i stort sett!


Såhär ser man ut när tant Jennie står för matandet. Mat överallt!!!

Döskallesmycken!


Armbandet til Johan passade inte honom så jag "återanvände" döskalleberlocken och gjorde ett armband som hans arbetskamrat får om hon vill ha det!


En döskalle ring =)

Coins




Till mamma =)!


Karma!


Jobbat med memorywire för första gången!





Ja jag är ju ingen handmodell men man ser ju iaf lite hur dom ser ut på =)!


Två armband till!

Kanske borde göra en egen armbandsblogg eftersom det kommer göras en hel del =). Men än så länge får ni stå ut me att dom hamnar här:




Ett armband till Johan!!!



En pärla sitter fel men den ska jag flytta när Johan testat om storleken passar!

Första armbandet att ge bort!


Första beställningen har kommit!

Ojojoj vad grejer jag har nu, ändå väntar jag på 2 beställningar till =)! Saknades dock en sak i denna som jag ska efterlysa men annars är jag nöjd med alla saker! Jag har dukat upp i köket och dragit in en läslampa för attt kunna se bättre. Nu skapas det här i mitt kök =D!




Godmorgon!!!!

Idag är det onsdag! Min långa dag på jobbet men ändå onsdag, dagen då veckan vänder mot det bättre! Fick inget paket med matrial igår så jag hoppas verkligen att posten har jobbat på så att jag idag minst får hem en av dom tre beställningarna som jag gjort! Igår hade jag ändå inte så mycket tid över eftersom jag hade APT men idag vill jag ägna hela kvällen åt attt bara skapa. Har faktiskt beställt hem enormt mycket saker =) så jag hoppas jag blir nöjd med det mesta:


Man ser ju inte vad som står med det är iaf många grejer =)! Skulle även vilja kunna stansa egna berlocker osv men det får jag ta tag i senare och skaffa saker för det. Detta får duga sålänge!

Nu ska jag blåsa barret och sen bege mig mot bussen. Idag tänker jag inte missa den för det lyckades jag med igår eftersom jag hade läst fel i tabellen. När jag kom till busstationen såg jag hur bussen rullade iväg och där stod jag 06.08 och ville bara börja gråta. Tog en liten promenad men insåg snabbt att det skulle gå fortare att invänta 06.25 bussen så stannade vid en hållplats längre upp.

Ha en bra dag!!!!

RSS 2.0