Till er

När jag bytte blogg så var jag orolig att jag skulle tappa alla läsare. Men jag har fått många mail från er där ni bett om den nya adressen och jag blir lika glad varje gång. Även om jag hade fortsatt skriva helt utan läsare så är det ändå fantastiskt roligt att veta att ni tar er tid att läsa. Så jag vill passa på att säga:

Tack för att ni följde med mig hit och tack för att ni läser och kommenterar.
Ni får mig att le när jag ser statistiken. Att ni tittar in här hos mig, vanliga gråa lilla mig. Det får mig att känna mig färgstark. TACK!!





Nu ska vi äta påsklunch på jobbet :). Bruk...

dsc00188 (MMS)

Nu ska vi äta påsklunch på jobbet :). Brukar vara super mysigt.


Ge mig mer snö!!

Nu kan man verkligen säga att våren är här för jag har precis avnjutit min frukost till ljudet av fiskmås skrik. Hade förträng hur jobbiga dom är, men nu är jag påmind och nu vill jag ha tillbaka snön. Gärna för resten av livet!
Det är bara att hoppas att dom inte väljer att föda sina små dunbollar på lekplatsen utanför som ett tidigare år. Då kunde man knappt gå ut på balkongen för dom attackerade för att skydda bebben. Dock så är ju fiskmåsbebisar väldigt söta så det var skoj att få se den lilla växa upp. Det var faktiskt lite ledsamt den dagen han hade lärt sig flyga och plötsligt inte fanns här utanför längre. Men fiskmåsarnas skrik hör hemma ute på havet, inte här i centrala Kungälv. Tur att jag  har öronproppar i sängbordet för dom kommer garanterat komma väl till pass snart!


Ett litet hej!

Nu är jag tillbaka efter ett kort uppehåll från bloggen. Många har undrat vad det var som låg bakom förra inlägget. Men jag får göra er besvikna och säga att ni kommer få fortsätta undra. Jag vet det är tråkigt, men eftersom det inte bara handlar om mig så lämnar jag det med orden: det är löst nu!

Jag har återhämtad mig efter helgen även om jag fortfarande är väldigt trött. Man blir lätt det nu när man är så gammal som mig :). Det va "bättre" förr, då orkade man festa 4-5 dagar en vecka utan att känna sig minsta berörd.

Nu är det bara 2 dagar kvar tills påsken drar igång. Fyra lediga dagar känns väldigt härligt. Ska verkligen njuta och ta det lugnt!


En tomhetskänsla

Ledsen! Besviken! Arg!

Lögner!

Varför???


Saknar

Som ni vet så är Johan i Sthlm över helgen med sina arbetskamrater. Även om jag såg honom senast i torsdags morse så saknar jag honom så att det gör ont nu. Skulle vilja ha honom här och ge honom tusen kramar. Imorgon så kommer han hem igen och då tänker jag sitta hemma hos honom och vänta med utslagna armar.
Det är först när man är ifrån varandra som man verkligen förstår hur mycket man älskar varandra.


Kan äntligen sitta upp igen efter att vari...

dsc00174 (MMS)

Kan äntligen sitta upp igen efter att varit helt utslagen. Har tillbett porslinsguden från någongång inatt till kl 15. Inte ens vatten har fått stanna. Nu har jag fått i mig lite cola och börjar mer och mer få lite sug efter något att äta. Håller mina tummar för att jag snart ska må bra. Det blir ingen fest för min del idag. Bara tanken på alkohol får min mage att vända sig. Jag hoppas att jag ska orka mig ut och hyra en film och köpa en pizza. Men det känns tveksamt. Hur ser eran lördag ut?


Just nu. Status: "jag ska aldrig mer drick...

dsc00170 (MMS)

Just nu. Status: "jag ska aldrig mer dricka alkohol".


Just nu!

dsc00168 (MMS)

Just nu!


Nu går jag in i dimman! Ha en underbar fre...

dsc00165 (MMS)

Nu går jag in i dimman! Ha en underbar fredag.


Vilken dag!!!!

F R E D A G ....
L Ö N.....


Vilken fantastsik kombination. Trots att jag var sjuk 1 vecka förra månaden som drogs på denna lönen så känns min ekonomi ljus denna månaden. Förhoppningsvis kommer den kännas ännu ljusare nästa månad för har betalat av det sista på datorn och på tvbänken nu så 900:- mindre/ månad i framtiden. Det känns inte alls dumt måste jag säga.

Jag är en av dom där slarviga som gärna lever upp hela månadslönen. Spara är för mig något svårt och okänt. Har jag lite räkningar en månad så har jag god ekonomi och har jag mycket räkningar så ser den lite tajtare ut. Ska nog försöka ta tag i sprandet snart. Någongång måste jag ju bli vuxen och ordentlig jag med.

Hur gör ni? Är ni ekonomiska?

Som ni ser så har jag kommit på hur man mo...

dsc00152 (MMS)

Som ni ser så har jag kommit på hur man mobilbloggar, så nu blir ni aldrig av med mig för mobilen är med 24/7. Nu tänkte jag bara önska er en godnatt och bjuda på en skräck bild av en nattredo Jennie. Imorgon är en ny dag. Härliga underbara fredag. Sov så gott.


Gräsänka i helgen

Imorgon åker Johan tillsammans med ett gäng arbetkamrater upp till Sthlm för att festa och hälsa på. Det innebär att jag kommer vara "ensam" i helgen, något som inte hänt på väldigt länge.
För att jag inte ska sitta och sakna honom 24 h om dygnet så har jag planerat in roliga saker hela helgen.

Imorgon så skall jag med Linette och hennes vänner ut här i Kungälv. Det var längesen jag var ute med henne så det ska bli grymt skoj, det blir det alltid när hon är i närheten.

På lördag har jag inte bestämt mig för vad jag skall göra. Det lutar dock åt att jag åker hem till Johans tomma lägenhet och bosätter mig där. På kvällen bli det någon typ av partaj. Sen så sover jag hos Johans så att jag kan ligga där och vara bakis på söndagen och vänta på honom.

Jag vet att jag kommer sakna honom tokmycket även om mitt schema är fullspäckat. Jag saknar honom redan jättemycket och jag har börjat längta till på söndag (?!) innan helgen ens har börjat. Men det är bra att få sakna ibland. Det är nyttigt för förhållandet har jag hört.

Just nu firar jag våffeldagen med mor och ...

dsc00129 (MMS)

Just nu firar jag våffeldagen med mor och far. Mums!


Tårar

Jag är en person som har väldigt lätt för att gråta. Idag var en sån dag då jag inte kunde hålla tillbaka gråten fast jag både ville och borde gjort det. Hamnade i en diskution/situation med en kollega på jobbet och jag kände mig väldigt påhoppad. Direkt så brände tårarna bakom ögonen och till slut trängde dom igenom till jag stod där med 2 niagarafall längs kinderna.
Jag sitter just nu och lugnar ner mig för annars kommer jag börja gråta såfort någon tittar på mig. Tur att jag har med mig sminkväskan till jobbet så att jag kan måla på lite ögon sen när svullnad gått ner. Jag ser ut som sju svåra år med stora röda ringar runt ögonen. Får skylla på min förkylning om någon kommenterar det =)!

Det är tur att jag har underbara arbetskamrater omkring mig som jag känner att jag kan prata med och ventilera. Det är verkligen guld värt!

Lite gäspig

Det blev bara 5 timmars sömn inatt så jag är lite trött just nu. Men det är värt varenda gäsp för jag hade en kanon kväll igår tillsammans med Johan. Vi skrattade igenom hela Peter Wahlbecks stand up och vi var väldigt nöjda när vi gick därifrån.
Johan var tydligen lite skeptisk innan men han blev övertygad ganska snabbt då Peter drog en hel del skämt som kändes som riktade mot honom.

Jag mms bloggade ju en bild på min signerade bok =) igår. Den ska få en heders plats någonstans hemma hos mig, vet bara inte vart än.

Ska gå på fler sånna här tillställningar för det var hur trevligt som helst!

Nu är det däremot dags att göra sig klar för jobbet och den lite tråkigare vardagen.

Hemma efter en grym kväll. Nu ägare till "...

dsc00123 (MMS)

Hemma efter en grym kväll. Nu ägare till "en bok für alle" :). Godnatt


Veckans planer v 12

Under kategorin veckans planer så tänkte jag lägga ut en almanacka på dom sakerna som jag har bokat in och planerat att göra.
Tex:

 


JAG VANN!!!

Jag är så glad just nu att jag bara vill hoppa upp och ner.
Ikväll ska jag och Johan på Peter Wahlbeck!!!!!! Weiiiii!!!


Håller tummarna

En av mina favorit komiker, Peter Wahlbeck skall uppträda imorgon i Gbg och jag är med i en tävling där man kan vinna 2 st biljetter. Jag och Johan vill gärna gå så jag håller tummarna så hårt jag bara kan.
Tänk vilken härlig onsdag det hade blivit om vi lyckas vinna.


Detta är jag

Jag tänkte ge er en liten "presentation" av mig ifall det är någon som ramlat in här och blivit lite nyfiken på vem tjejen bakom texterna är!

"Livssituation"

Född: 1985 på mölndals BB
Stjärntecken: Jungrfu
Familj: Mamma Ewa, Pappa Thomas, Stora syster Jessica (svågern Michael och systersonen Lucas) och min fina pojkvän Johan.
Bor: I en 2:a i centrala Kungälv 2 mil norr om GBG
Jobb: Jag jobbar som assistent på en träningskola i Kungälv. Har en 40% fast tjänst och fyller upp det med 60% vikariat.


Utseende

Längd: 178
Hårfärg: Brunt
Ögonfärg: Blå/gröna
Mest nöjd med: Mina nyckelben
Minst nöjd med: Brösten
Sko storlek: 41, jag står stadigt på jorden
Piercing: Nej bara 3 hål i öronen
Tatuering: En liten liten liten en


Intressen

Familj, vänner, sport (framförallt handboll), film, bakning, fester (även om jag gör det ytterst sällan), inreda lägenheten, läsa bloggar, tv mm


Mat och dryck

Dricker helst (alkohol fritt): FUN light eller cola light
Dricker helst (alkohol): Vitt vin med sprite och frysta hallon/jordgubbar
Dricker inte: Kaffe
Äter helst: Skaldjur, kött och potatis eller pizza
Äter inte: Fisk (tränar på att börja äta det igen efter attt inte ha ätit fisk sen jag var 8 år, kan nu äta fiskbullar och fiskburgare.


Favoriter

Sport: Handboll
Musik: Dia psalma
Film: Svenska deckare/thrillers (Beck, Wallander, Falk osv)
Serie: Criminal minds
Godis: Maltesers (chrispiga chokladkulor)
Dag: Fredag
Årstid: Vinter/vår



Motto

Ge alla en andra chans två gånger!


Tadaaaa..... det var jag d.


Med blicken mot framtiden

Det är dags att blicka framåt. Starta om. En del i det blir en ny blogg, denna bloggen.
Här kommer jag skriva om det som händer i mitt liv. En vanlig blogg om mitt vanliga liv. Mycket kommer att vara likt den gamla bloggen. Med en stor skillnad, i stort sett inga vikt och kropps inlägg. Jag vet inte om det kommer dyka upp något, det kan jag inte svara på nu men jag hoppas att jag kommer kunna lämna allt sådant bakom mig i den gamla bloggen.

Nu i början så kommer bloggarna att finnas "sida vid sida", tills jag känner mig redo att släppa den.

Men välkommen hit.
Vi hörs!


RSS 2.0