Sönder

Ett jobbigt pass idag där det kändes som kroppen gick sönder på flera ställen! Dock då var det iaf roligt och de goda skratten förlänger ju livet!

 


Beställt mer silverlera

Som jag skrev igår är min silverlera slut och jag vill hela tiden skapa nytt! Nu har jag beställt 32g som jag hoppas kommer i veckan! Ska bli roligt att fortsätta försöka utvecklas! Vet inte hur många av sakerna jag lagt ut här men har nu gjort ett par smycken hemma:


Då firar vi resultaten

Idag ökade jag intensiteten på träningen och det kändes konstigt nog ganska lätt eller lätt och lätt men jag var ju mer levande än död iaf! Vikten är stabil och motivationen på topp! Detta firas som sig bör:


Långhelg

Helgen började igår med middag och spelkväll hemma hos Ruuth och Hult! Vi åt kycklingfiléer, klyftpotatis, halloumiost, tzasiki och sallad som smakade kanon!
Det är alltid lika roligt att vara över hos dem och klockan sprang iväg!
När vi var hemma strax efter 1 så satte jag igång att röja här hemma :)! Diskade och plockade undan så att när vi gick upp imorse var det riktigt härligt att slå sig ner lite i soffan!
Idag händer det nog inte så mycket. Vi ska tvätta om en stund och sen blir det kanske film eller något ikväll!
Jag är sugen på att göra lite fler silversmycken men min lera är slut så jag ska bara avsluta ett påbörjat löv.

Ska bli väldigt härligt med en lång och skön helg!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1831542/images/2012/pic_200260742.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1831542/images/2012/pic_200260769.jpg" class="image">


Nu har det äntligen hänt nått

Jag hade tappat tron på att det skulle hända något positivt på vågen men jag hoppades ju givetvis! Idag när jag klev upp såhär dagen efter kebabrullen så stod vågen äntligen på minus!
Även fast jag inte har något stort viktmål att nå så blev jag väldigt glad och nu känns det värt att skippa vardagsfrossandet :)! Träningen ger mig energi så den känns värd tiden och slitet oavsett!

Så nu är jag taggad att fortsätta att äta bra! Idag har jag till exempel gjort egen vaniljyoghurt av naturellyoghurt och vaniljpulver! Mums!


Trötter

Efter en lång dag på jobbet efter för lite sömn är det nu dags för mig att besöka sängen! Jag känner mig helt död nu när denna dag äntligen är över! Klockan ringer vid 05 igen men imorgon är det jag som går från jobbet 14.00 och inte en minut senare :)!
Natti natti


Frustrerad

Mer träning och mindre godis bör i min värld resultera i viktnedgång inte viktuppgång! Även om det bara gått 8 dagar sedan jag drog igång så bör det iaf gett ett litet litet - på vågen! Men nej istället 0,4 kg +! Det är så grymt frustrerande och motivationsdämpande! Men jag ger inte upp utan får helt enkelt kämpa på!


Träning

Denna veckan har träningen dragit igång ordentligt:
Söndag: första riktiga PT passet tillsammans med Karin
Måndag: crosstrainern 1 h med Paues och Linette
Tisdag: crosstrainern 1h
Onsdag: andra PT passet med Karin
Torsdag: Vila
Fredag: Styrka och lite kondition med farbror Michael
Lördag: hårt pass på crosstrainern och roddmaskinen med sis
Söndag: tredje PT passet med Karin

Är nyss hemma från det sistnämnda passet! Riktigt roligt men väldigt jobbigt :)! Kameran var med och här kommer bevisen från detta:

 

 

 

 

 

 


Ändrade planer

Idag var planen att vi skulle åka upp till min syster och äta med dem och sedan passa trollen när Jessica och Michael skulle på dopfest. Tyvärr så blev inte kvällen riktigt så för när vi skulle äta mådde lilleman inte så bra och det släppte inte så dem stannade hemma. Vi stannade vi också och kollade lite fotboll och pratade en stund. Det blev en härlig kväll även om den inte blev som vi tänkt oss. Fick mysa lite med mina goingar till syskonbarn också vilket var härligt! De är fantastiska och har en jättestor plats i moster Nennas hjärta!!


Egenkär

Jag kan inte låta bli att älska min nya tag som jag påbörjade i torsdags och som blev klar idag!
Har valt att hänga den i en silverlänk men den passar lika bra på en läderrem!


Ett första möte

Idag var jag hemma hos Jannica för första gången sedan hon blev mamma till en alldeles underbar liten tjej. Det var en härlig stund! Man glömmer tid och rum när man sitter med en så liten människa i famnen.
Hon är helt fantastiskt och väldigt söt! Emmie alltså ;), fast Jankan är rätt fantastisk och söt hon me.

Ja ni kan ju se själva


Snooza

Idag ställde jag klockan 30 min innan jag egentligen behövde för att jag skulle få chansen att gå upp och värma igång kroppen lite eftersom jag som sagt är stel som en staty! Dock så är sängen lite för skön och jag ligger fortfarande kvar här efter 2 snooze-tryck!
Idag är det onsdag, dagen då veckan vänder :)!
För mig har vardagar bara varit en lång transportstrecka mot helgen men det ska bli ändring på det på det och jag ska utnyttja dagarna bättre!!
Idag tex ska vi träna igen hur det nu ska gå men det löser sig nog :)!


Jag vill släppa tv:n men det går inte!

Jag har för första gången en viss förståelse för de där muskelknuttarna som går omkring som om de hade en stor tjocktv mellan armarna! Jag har kort och gott konstaterat att dom måste ha kronisk träningvärk de stackarna!

Jag har försökt släppa min lufttv hela dagen men det går verkligen inte! Jag hoppas att tv:n byta ut mot en liten radio eller nått till imorgon!


Kan knappt röra mig!

Tar tillbaka allt jag skrev igår om besvikelsen över utebliven träningsvärk! Mina armar och axlar värker så jag vill gråta! Jag kunde knappt sträcka ut min vänsterarm idag när jag vaknade pga smärtan! Känns som min armbåge/armveck är trasigt men det är garanterat bara mina muskler och senor som är slitna efter söndagens pass!
Hur det ska gå att träna imorgon är en gåta men det är väl bara att bita ihop!
Körde iaf 60 min på crossen igår och tänkte ta en vända till idag! Mina ben känner jag inget alls i så det är ju iaf skönt!

Nu ska jag masa mig iväg till jobbet för ännu en tisdag! Dessa tisdagar.....


Måndagmorgon och sol

Visst är det härligt att gå upp på morgonen och se solen lysa utanför? Det ger iaf mig lite extra energi och den är ju aldrig fel att få såhär på en måndag :)!
Jag trodde att jag skulle ha en enorm träningsvärk idag men är lite besviken att jag inte känner mer än jag gör! Hur som helst så önskar jag er en bra start på veckan!


Första riktiga PT passet i år

Då har vi varit och svettats lite i gymmet! Riktigt roligt och jobbigt! Jag blir helt lycklig av denna typ av träning. KF är väldigt duktig som PT och är precis lagom peppande och pushande.

Både jag och Karin hade nära till spyan vid ett tillfälle om det berodde på utmattning eller yrsel vet jag inte men tippar på en kombination av de bägge!


Sommarnaglar

Handbollssäsongen är över och det innebär en chans att få fina naglar igen! Mina händer är inga skönheter med dess sneda fingrar men man får göra så gott man kan med det man har och långa naglar är något jag tycker är väldigt snyggt så nu ska jag göra mitt bästa för att lyckas få fina naglar lagom till sommaren!


Frusen

Har tänt massor av ljus här hemma för att få upp värmen men det hjälper inte mycke! Dock är det väldigt mysigt och dessutom luktar det härligt eftersom jag tänt ett doftljus som jag fick utav min kusin i julklapp!
Lite godis och film höjer mysfaktorn! Johan somnade som en stock nyss bredvid mig och att se honom sova är ju faktiskt också väldigt mysigt så kort och gott har jag det mysigt fast jag är väldigt frusen!

 

 


Träningsvärk och annan värk

När jag vaknade imorse kände jag hur det ömmade lite överallt på mig! Träningsvärk är en ganska härlig värk att ha och den gör mig konstigt nog glad!
Dock så har jag även mensvärk idag och den är inte lika härlig!

Men vad gör det då det är fredag idag och en härlig helg står och knackar på dörren! Jobb till 16.45 och sen hem och njuta!!


Svår skada

För två veckor sedan spelade jag min sista handbollsmatch och det är ju då typiskt att man ska dra på sig en så här svår skada:


Skrivkramp efter första PT passet

Då var det gjort, tester och mätning! Vi fick även fylla i 4 st A4 sidor med uppgifter samt skriva under 16 friakvårdscheckar så mest tränad blev jag nog på att skriva autograf!

Vilken ångest jag fick av det där måttbandet som dök upp men när vi väl var igång var det inte så farligt utan kanske då när KF fick hämta ett extra måttband för att nå runt mina höfter ;)!
4 armhävningar är kanske inte mycket att skryta med heller fast det är ju 4 fler än noll så... Det gäller att tänka positivt!

Resten av resultaten känns just nu ganska oviktiga, det viktiga nu är att komma igång igen och det tror jag kommer gå fint!

Det kommer bli svettigt, jobbigt men framförallt roligt!

Texten på väggen när man kommer in på Sportlife passar bra för nu är vi på rätt väg....


Nervös

Jag har inte rört på mig sen innan jul och idag är det dags igen! Dessutom ska jag än en gång få det svart på vitt hur otränad jag är! Tror dock jag slipper väga in mig denna gång men säker kan man aldrig vara! Är hur som helst nervös och har lite ont i magen men att sitta i soffan, gömma mig och äta godis lär inte hjälpa!!!

Så ja det är bara att gå hem och ladda en stund och sedan se om träningskläderna går på mig :(!


Vaken på övertid

Imorgon ringer klockan 05.00! Jag borde ha sovit för minst 45 min sedan men jag har varit uppslukad av Bones! Nu har jag bara ett avsnitt kvar av säsong 6 tyvärr men det finns ju iaf en säsong 7 att vänta på :)!
Imorgon ska jag som sagt träna men jag hoppas även att jag kommer kunna på börja ett smycke till en vän. Jag har en ide på ett halsband som jag tror kommer bli jättefint men man vet ju aldrig förrän allt är helt klart :)!

Om jag ska orka med morgon dagen och allt vad den har att erbjuda så måste jag somna nu så god natt!!


Förbereder mig för flytt

Idag har jag varit på röjarhumör! Har sorterat i garderoben, plockat undan, dammsugit och diskat! Jag har även börjat röja i skåp och lådor och rensat ut massa skit! Vi söker som ni vet lägenhet nu och även om seriös dröja så är det lika bra att börja förbereda lite nu genom att slänga sånt som bara ligger! Vissa skåp och lådor har en tedens att bli "slänga undan saker som kan vara bra att ha" platser!
Alla bra att ha saker ligger sedan där utan att användas och till slut vet man knappt vad man har! Nu är det dock lite bättre ordning här hemma :)! Till helgen är det tänkt att jag ska se över källaren också! Hoppas verkligen att jag är på detta humör även då så att jag får det gjort!

Åh va jag blir glad av att städa :)


Lite piggare

Idag känner jag mig både gladare och piggare än igår! Kanske för att det idag är onsdag istället för tisdag och tisdagar är ju något som satan själv kommit på!
Imorgon ska vi äntligen komma igång med träningen och det är. Välbehövligt eftersom jag inte rört på mig på tre månader om man bortser från handbollsmatcherna då!

Vill verkligen hitta riktig motivation nu! Tex så skulle det inte skada att bli av med 3-4 kg fett och bygga lite muskler! Men att bli av med kilon när man är godisnarkoman är inte så lätt men jag kan om jag bara vill tillräckligt mycke det vet jag!

Tror nästan det är dags att starta en träningsblogg så att jag kan dokumentera framsteg och bakfall :)!


Tips på fina löv

Jag tänkte göra ett nytt halssmycke i veckan och behöver tips på fina små löv man kan använda!!


Basket i Kazakstan


Får man vara såhär trött?

Gick upp kl 7 det vill säga sovmorgon för mig. Vi har inte haft många barn och trots detta så var jag helt slut då det var dags för rast så jag la mig och sov i vilorummet!!
När jag slutade var det bara en snabb sväng till Apoteket innan jag gick hem och slängde mig i soffan. Suttit här och nickat till och försökt hålla mig vaken! Funderade starkt på att lägga mig vid 19 men då finnans risken att jag vaknar för tidigt imorgon så jag jobbar vidare och försöker vara vaken!
Ska ta en tablett mot den förbannade huvudvärken som hela tiden dyker på mig. Börjar undra om det kan bero på något jag inte tål eller så för det känns som att jag har huvudvärk i stort sett varje dag!!

Förresten tror jag att det fungerar att kommentera mina inlägg nu så om någon vänlig skäl bara kan testa det vore jag tacksam, annars ska jag klaga hos http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se igen!


Då kom verkligheten ikapp mig

Har haft 5 härliga dagar då jag varit ledig! Trots det så känner jag att jag ändå skulle vilja vara ledig lite till!
Idag har jag inte mått så bra, legat och slöat nästan hela dagen och kom på att jag inte ätit mina tabletter på länge så jag har bara mig själv att skylla. Får helt enkelt bli bättre på att komma ihåg dem!
Nu blir det till att sova och hålla tummarna för att jag mår bättre imorgon så jag orkar med jobbet ordentligt! Ska även komma ihåg att ringa läkaren för nya prover som jag skulle ta i april men ska nog boka tiden i maj istället så att jag hunnit äta tabletterna ett tag :)!

Natti natti


Borta bra, hemma bäst?

Då var vi tillbaka i kära Kungälv igen! Jag saknar dock redan Hallstahammar och allt vad resan har erbjudit! Dagen igår var helt kanon och har inte firat påsk så sedan jag var liten :)!
Idag åkte vi till Johans mormor och morfar där vi fikade och småpratade lite innan vi styrde bilen hemåt!

När vi väl var hemma åkte vi direkt till mina föräldrar för jag hade bjudit in oss på middag :)! Riktigt gott var det med både förrätt, huvudrätt och efterrätt :)! Mums!

Nu är det en lugn kväll framför tv:n som gäller :)!


Underbart att vara ledig!

Just nu mår jag sådär oförskämt bra! Jag verkligen älskar att komma hemifrån och upp hit!
I torsdags var vi iväg i lite heminredningsaffärer här i Hallstahammar! Det finns en möbeloutlet som har helt otroligt bra priser på riktigt fina möbler! Tyvärr lär det dröja innan vi ska flytta eftersom vi stod som nr 15 på den vi sökte men man kan ju ändå gå och titta lite och prata ihop sig :)! Vi tyckte konstigt nog väldigt lika om det mesta så det blir nog lätt att komma överrens sen när det blir dags!
Efter "shoppingturen" åkte vi hem till Johans mamma och åt Taccos!
På kvällen fikade vi, år godis och spelade spel!

Igår ville jag se Västerrås så vi trotsade snön och åkte dit! Var en helt okej stad även om jag kände mig lite vilsen!
Fick iaf köpt färg och penslar så att vi idag kan måla ägg med Johans syskonbarn! Köpte även ett par solglasögon till Johan i påskpresent :)!
Åt middag när vi kom hem och sedan var det dags för mig att göra en påsktårta! När den var klar gick vi iväg till Dan och Jennie. Hade en väldigt trevlig kväll med lite vin och buzz! Synd att man bor 40 mil ifrån varann så att det blir så sällan!

Idag är det ju själva påskafton och vi ska äta påskmiddag tillsammans med Johans brors familj! Ska bli så roligt att få träffa tjejerna igen för jag har inte sett dem på 1 1/2 år och det händer ju en del på så lång tid :)!

Dags att sova lite till kanske så att jag orkar med dagen!
Glad påsk på er!


Framme i Hallstahammar

Nu är vi framme hos Johans mamma efter en 4 timmar lång tågresa där jag de första 3 timmarna satt och plågades för jag inte ville gå och leta efter en toalett. Hatar verkligen att gå omkring på tåg och känna mig vilsen! När jag väl hittat toaletten så tid jag utanför och väntade i 5min för dörren kändes låst. Det visade sig dock att man var tvungen att ta i lite för att öppna dörren så jag fick skämmas för min okunskap om tågtoaletter!

Hur som helst hick resan bra och det ska bli underbart att få 3 dagar här uppe nu under påsk!!

Godnatt på er, nu ska jag krypa till kojs!


Lång dag

Ligger i vilorummet på jobbet och kopplar av! Underbart att bara ligga ner i tystnaden ibland! Jobbar till 19.30 idag så en sån här stund är guld värd!


RSS 2.0