Jag grät när du dog!

Jag ville inte tro att det var sant igår då jag såg din dödannons i tidgningen! Direkt fick jag upp ett foto i mitt huvud som du gjort:



Det var 5 år sedan! Jag läste även igenom det sista mail som du skickat där du skrev att jag lärt dig livet. Frågorna är många som dyker upp! Varför? Du var för ung! Du hade hela livet framför dig!

Jag känner skuld! Kunde jag ha gjort mer där och då? Kunde jag agerat annorlunda? Jag var ung och jag försökte men kanske kunde jag gjort mer. Kunde det ha räddat dig? Antagligen inte, men det får jag aldrig veta! Jag följde dom råd jag fick och jag gjorde mitt bästa.

Jag förstår ju att det inte är på grund av mig som du valde att avsluta ditt liv men ändå så känner jag skuld. Jag såg ju att du mådde dåligt redan då! Texterna du skrev om mig och till mig rullar i mitt huvud, tårarna rinner ner för kindera.....

Vila i frid!

En ond människas verk!

22 juli, dagen då en ond, sjuk och iskall människa tog livet av misnt 91 oskyldiga! Man kan inte förstå hur det är möjligt! Varför gör man något sådant?
Man blir förbannad, ledsen och illamående!
Har läst ungdomarnas mördröms berättelser från ön och sett på tv då dom berättat om den overkliga skräcken dom varit med om! Går inte att förstå! Hur är det möjligt?

En sjuk man! En ensam galning som på 90 minuter avslutar 85 ungdomars liv och förstör flera 1000 människors liv!

Man undrar vad som driver en människa till något sådant! Min nyfikenhet ledde till att jag till slut laddade ner hans bok! Egentligen borde man inte läsa skiten, jag vet, men jag är för nyfiken för att låta bli!

Jag har läst kanske 60 av dom 1516 sidor som han skrivit. Läst dagsboken och svaren på hans egna frågor. En liten man med ett stort ego. Han har en tro om att han gör något bra för världen. Hur kan någon vara så sjuk i huvudet? En iskall psykopat!

Blir arg på mig själv som läser det han vill vi ska läsa. En sak som stod var ju bland annat att det han gjort var delvis för att marknadsföra han sjuka bok! 91 människor fick sätta livet till för att han tror att någon ska hoppa på hans idèer! Han är hjärntvättad! Jag läste i hopp om att på något sätt förstå hans motiv, inte för att det skulle rättfärdiga det han gjort men bara för att veta. Men jag blev inte klokare, snarare tvärtom!

Extremister är farliga människor med en skev syn på världen och på sig själva den slutsatsen kan nog vi alla ta! Alla har rätt till sina åsikter och till sin tro men detta är inte några åsikter och en tro det är rent vansinne!!!!!!


Turkiet 29 juli!!

I söndags bokade jag och Johan en resa till Turkiet! Vi har inte varit utomlands tillsammans än och kände att vi skulle må bra av att komma iväg lite!
Fredag v 30 bär det av till Alanya! Jag längtar men det har inte riktigt skjunkit in för mig ännu! Det känns lite overkligt! Jag har nämligen inte varit utomlands på 8 år(!!!!) och då var det med familjen! Så på egenhand har jag aldrig åkt om man bortser från handbollsresorna ner till Spanien!

Jag hoppas och tror att det kommer bli en härlig vecka med sol, bad, god mat och kanske lite shopping!

Jag är dålig på att blogga nu känner jag men datorn kommer inte direkt i första hand nu =)!
Men här ska ni få en liten uppdatering av vad jag gjort på mina första semesterdagar:

Fredag: Vi flyttade ut till landet. Räkfrossa med mor och far blev det till middag!
Lördag: Morfar fyllde 92år! Min morbror, min kusin, min syster och hennes familj och vi firade honom med god mat, tårta och paket här på landet!
Söndag: Jag och pappa åkte in till gbg för att fixa pass! Sen hade vi en härlig mysdag eftersom det regnade! Lite kortspel på kvällen och såklart fotbollsfinalen!
Måndag: Jag åkte in till Kungälv för att ta bort fransarna. Johan och pappa fällde lite träd medans jag och mamma låg och solade oss =)! En god drink på första riktiga semester dagen avnjöts på altanen!
Tisdag: En lugnt förmiddag hemma på landet. Shopping i stenungsund på eftermiddagen som vi avslutade med en god middag på Harrys i solen!
Onsdag: Jag och Johan gjorde en liten dagsutflykt till Asperö för att sola, bada och umgås med hans vänner! Det var en härlig dag som bjöd på allt vad det svenskasommaren har att erbjuda!


Min hunk =)!




Idag kommer Linette, Anders, Ebba och Linettes kusin hit på en liten fika sen får vi se om det kanske blir Åby ikväll!


Varning för fransförlängning på citysalongen!

Som ni som följer bloggen vet så gjorde jag 28 juni en fransförlängning! Till en början var jag väldigt nöjd och kände mig riktigt fin! Bara efter några dagar började fransarna hänga på halvstång. Det står ju i broshyren man får att lösfransarna åker av i samma takt som ens egna fransar men problemet för mig varr att mina egna fransar hängde kvar. Jag var tvungen att dra bort en av fransförlängningarna och därmed även min egen frans eftersom den hängde in i ögat och salongen hade stängt. Efter 2 veckor så fick man ett fritt återbesök och jag tänkte att dom då skulle fixa till det som blivit fel.
Dom tog bort fransarna som hängde och så satte dom nya. Nöjd gick jag därifrån i tron att dom denna gång skulle hålla i dom 4-8 veckor som det står att dom ska!
Men jag hade fel. Efter 3 dagar så började det ena ögat släppa på ytterfransarna och efter 4 dagar släppte ytterfransarna på andra ögat!
Eftersom dom hade stängt tor-sön så kunda jag inte ringa för attt få det fixat utan jag fick gå med fransarna hängandes! Inte bara var det fult utan det irriterade givetvis även mitt öga!

Direkt på måndagmorgon ringde jag till Citysalongen för att få en tid så dom kunde ta bort fransarna! Jag fick som tur var en tid samma dag! När jag låg där och fick fransarna borttagna så frågade jag en ledande fråga efetrsom svaret för mig var självklart:
"Det kostar ingenting att ta bort fransarna nu eller?"
Till min stora förvåning kom inte det svar jag trott utan istället fick jag veta att jag skulle behöva betala 350:- för att ta bort dom.
Jag ifrågasatte det då eftersom jag tyckte det var konstigt att jag skulle behöva betala då dom gjort ett dåligt jobb!
Hon svarade då med att dom ändå är så billiga.
Kort sa jag till henne att jag inte tycker 700:- är billigt då det inte sitter kvar.

Efter det så var det ganska tyst under tiden hon höll på!

Jag betalde dom 350:- när hon var klar och gick förbannad därifrån!

När man betallar 700:- för något som ska hålla 4-8 veckor så är det en skandal då det inte ens håller ordentligt i 3 dagar. Oavsett om det beror på hur mina fransar sitter eller något annat så ska dom vara så kunniga att dom ser hur dom ska sätta fransarna för att det ska hålla! När dom gör ett dåligt jobb så borde dom åtminstonde ta bort det gratis men i min mening borde dom även ha gett mig pengarna tillbaka eftersom det inte fungerade!
Men jag betalade alltså totalt 1050:- för att ha fina fransar i totalt 7 dagar (4 efter första gången och 3 efter återbesöket)! Dessutom behövde jag gå och se ut som en clown i 14 dagar och få skav i ögonen! Så kort och gott så betalade jag för ingenting!
Dessutom är mina riktiga fransar förstörda och inte sig lika. Jag som innan haft ganska täta fransar har nu ett par spindelben! Många tårar rann ner från dom små ögonen när jag såg detta =(, men men jag gjorde ett misstag och var naiv. Jag trodde att dom som gjorde sånt här kunde det och att det gick att lita på deras kompitens.

Jag är inte den som är påstridig tyvärr men det jag kan göra nu är bara att varna er andra så att ingen annan går på samma nit! Gå hellre till en annan salong och lägg 200:- till 400:- mer och få det riktigt gjort!


Att behöva gå och se ut såhär är inte roligt och ännnu mindra roligt blir det då man betalat pengar för det!

Jobb 11-16 sen semester!

Ja ni läste rätt! Jag har bara 5 h med jobb kvar innan jag går på en 3 veckor lång semester! Första veckan ska vi spendera ute på lökeberg sen får vi se vad som händer! Jag hoppas bara tiden går vääääldigt väääldigt långsamt för just nu känns 3 veckor alldeles för kort!

Nyklippt och slingad! Som vanligt har jag ...

img_1178 (MMS)

Nyklippt och slingad! Som vanligt har jag svårt att ta bild på mig själv men jag är iaf nöjd med resultatet :)!


Storstädat!!!!

Nu har jag storstädat här hemma! Dammsugit, diskat, moppat, tvättat fönster, dammat, bäddat rent och plockat undan!!!! Imorgon ska jag tvätta sen är jag redo för semester!! Underbart att ha det ordning här nu innan så att jag inte behöver känna stress över oordning!
Jag har även börjat packa så att jag har mindre att göra sen på torsdag!
Imorgon ska jag klippa och slinga håret och om jag inte är för onöjd så ska ni få se bilder på det =)! Jobbigt om jag inte är nöjd för på måndag ska jag skaffa pass och isåfall får jag ju leva med det i 5 år framöver =)!


Ska rensa kylskåpet också ser jag nu =)


Skinande rent och snyggt!


Bäddat rent och längtar tills jag ska krypa ner och njuta!!!

En fullspäckad dag efter en underbar helg!

I helgen åkte vi ut till landet för att njuta och fira Johan som fyllde 29 år! Fint väder fick vi på hans födelsedag och det blev en väldigt lyckad dag med gos mat och trevligt sällskap!



Jag gjorde jordgubbstårta för första gången i mitt liv och utan att vara för skrytsam så var den väldigt god!


Idag gjorde jag en CT (röntgen på hjärnan)! För två veckor sedan sökte jag nämligen läkare efter att ha fått synbortfall och kraftig huvudvärk vid två tillfällen! Riktigt läskigt var det då jag på riktigt trodde jag höll på att bli blind. Fick panik och dagen efter det hände så ringde jag till vårdcentralen för att dom skulle få kolla att allt stod rätt till. Trodde dom skulle säga att jag behövde glasögon men det berodde tydligen inte på något synfel utan läkaren trodde på migrän. Han ringde runt till lite kollegor och nevrologen (stavas det så?) tyckte att han skulle ksicka mig på en sån här röntgen.
Det är ju säkert inget farligt men det är klart att man är lite nervös eftersom det var något jag inte kan likna med nått annat jag upplevt och man börjar ju föreställa sig hur tumörer växer på hjärnan osv. Får svar inom en vecka och då kan jag andas ut (förhoppningsvis)!

I samband med detta besök på röntgen så passade jag på att kolla efter bikini eftersom det inte gick så bra sist hade jag inga förhoppningar. Men till min stora glädje hittade jag massa som jag tyckte om men jag begränsade mig till 3. Två som är nästan likadana och en som bryter av lite =)!

Ja som ni ser är dom två till höger i samma sort bara bh:n som skiljer dom åt men det gör inget för jag tyckte så mycket om den =)!

Blev en snabb burgare med mammsen innan vi åkte till morfar på en fika.
Väl hemma var det bara att vända och bege sig till citysalongen för återbesök med fransarna och det behövdes verkligen trots att det bara gått 2 veckor! Hoppas dessa håller lite bättre!

Nu soffan och kanske lite städ! Snart har jag ju semester och då behöver det vara fint här hemma =)!


Många som läser om ingentingalls

43 läsare igår, va hände där? Blir lika förvånad varje gång jakolarear på min statistik och ser hur många som faktiskt läser dom tråkiga rader som jag till och från lyckas skriva ner! Visst 43 är ingen stor siffra för många andra men dom flesta andra skriver också med lite kvalité! Hur som helst, kul att ni tittar in :)!

Svammel om en irritation!

Det finns saker som jag har väldigt svårt att förstå. Personers ageranden som i min värld inte känns riktigt normalt! Det är verkligen som man lever i två helt olika världar. En inbjudande värld och en nästan sektliknande där bara vissa får se vad som gömmer dig bakom murarna! Jag har försökt att förstå men det går verkligen inte. Jag undrar hur dessa människor tänker. Jag blir lite hämndlysen, vill se hur reaktionerna hade varit om man gjort på samma sätt själv. Jag är dock på tok för snäll för att agera så och tur är det. Men visst måste jag återigen erkänna att en del av mig skulle vilja bjuda på samma medicin.

Jag önskar att dessa skillnader inte fanns. Jag önskar i detta fall att alla kunde tänka till lite och använda sitt huvud.

Måndagmorgon

Godmorgon! Sitter på bussen på väg till jobbet nu! Trodde jag skulle vara bra mycke tröttare än jag är men det kommer kanske senare. Ikväll blir det smyckestillverkning för hela slanten. Har 5 armband som jag ska göra varav 4 ska vara klara och postade till på fredag. Väldigt roligt men samtidigt lite stressigt! Tror jag kommer ta semester även från min hobby v29-31 så att jag inte har några direkta måsten! 10 arbetsdagar kvar, känns just nu som en evighet men snart är helgen här igen :)! Till helgen ska vi ut till landet, Johan fyller år och det ska vi fira där ute med familjen! Han är inte killen som firar födelsedagar men han har träffat fel tjej för han kommer inte undan. Man fyller bara år en gång per år!! Ne snart dags att kliva av lilla bussen så ja och mitt svammel tackar för oss!

Ge mig semester!!!

Då var det söndag! 2 veckor kvar med jobb innan semestern och jag längtar ihjäl mig!!!!
Denna helgen har gett mig semesterkänslor. Först en härligt taccomiddag hemma hos Jankan och Robin i fredags. I lördags åkte vi in till Johan för han skulle iväg på inflyttningsfest. Jag ville inte bara sitta hemma och uggla så jag fick med mig Jannica hit in. Vi drack lite hemma hos Johan och sen satte vi oss på Linnèterassen och tjötade skit tills dom stängde.
Idag spelar metallica i stan, Johan är på väg dit nu och jag sitter här hemma och funderar över om jag ska ta mig in mot stan och möta upp Feffe och hennes vänner. Tror allt det blir så för att sitta själv hemma är inte min grej!

Kort uppdatering! Nu dags för soffan en stund!

RSS 2.0