Älskar vårt hem!

Idag har två nya möbler flyttat in hos oss, hörnskåpet och en stor hemnes byrå. Jag är så jäkla nöjd nu och det finns egentligen bara 4 saker kvar som jag vill få handlat hem hit, tavla till vardagsrummet, persienner, tvborf till sovrummet och en kökslampa :)! Till sommaren kanske det är någorlunda klart här hemma, då är det dock dags att börja fixa uteplatsen :)!

Imorgon ska jag ner till glasmästare med skåpsluckan och så hoppas jag att det inte kommer kosta skjortan att få glaset bytt :)!


Sambofritt

Idag är Johan iväg på bio så då ska jag passa på att ha myskväll :)! Just nu sitter jag i ett varmt bad för att tina upp, sen hoppar jag i ziperallen och fårskinnstofflorna, skär upp en ananas, fyller vardagsrumsbordet med pärlor, tänder massa ljud och sätter på SATC!!! Det kan ju bli en riktigt go kväll trots att jag vanligtvis inte gillar att vara själv. kanske är så att tom jag lärt mig uppskatta det som så fint kallas egentid.

Fick en bild på vårt hörnskåp nyss som min snälla pappa satt igång och måla. Det har börjat hända grejer.


Möbler och tavla på plats!

Underbart att äntligen få tillbaka vårt sovrum fast i snyggare version. Nu ska det bara inhandlas en snygg tvbänk och sedan känns sovrummet klart :)!! Lycklig tjej!


Nymålat sovrum

Denna helgen gick undan men jäklar va nöjd jag är med att vi nu mera har ett vitt sovrum istället för fläckigt rosa :)! Pappa har varit här lördag och söndag och hjälpt oss måla och spackla. Johan och pappa har gjort det mesta, jag spacklade och drog några rollertag :)!

Möblerna står inte på plats ännu men ni kan nog ändå se den enorma skillnad som det blev:


Ett projekt!

Jag har varit ute efter ett vitt hörnskåp men inte hittat något som fallit mig i smaken. Idag var det aktion på pappas jobb och där fanns ett hörnskåp, inte vitt men dock ett med mycket potential så vi la ett bud och det blev vårt för 225:-!! Nu ska jag bara se om jag kan lära mig måla eller om jag ska lämna in det till någon som kan :)!!! Glad är jag iaf!


Del 2 av hallen klar

Då har pappa målat klart hela hallen och det blev verkligen stor skillnad. Stearinfläckar och tusen hål är nu borta :)! Nu ska vi bara sälja våra malmbyråer i björk och köpa hemmesbyråer i vitt!!!!!
Ska även kolla med Kungälvsbostäder om vi kan få måla innerdörren vit också för den där gula dörren förstör väldigt mycket.


Jag har en underbar pappa!!!

Till helgen var planen att vi skulle måla här hemma med start i hallen. Pappa skulle hjälpa oss lite att komma igång eftersom vi inte direkt är några målare. Igår ringde han och frågade om han kunde börja maskera lister och spackla lite idag eftersom han skulle vara ledig. När vi kom hem är halva hallen redan målad och klar och imorgon ska han göra klart den andra delen!
Han är så snäll och hjälpsam min pappa och vi har tur som har honom för han fixar och donar så att vi ska få det fint här hemma :)!
Nu är väggarna grå, tidigare var de blå. Jag är riktigt nöjd med resultatet och nöjd över att alla fläckar osv är borta. Med vita möbler till kommer det bli kanon :)!
Bilden med spegeln är före bild och den utan efter:


Fortfarande vid liv :)

Har börjat blogga på en annan blogg och därför blir denna lite lidande. Har iaf klarat av en vecka utan godis eller liknande och han med 3 träningspass. Det har varit lätt och jag är grymt motiverad denna gång. Det krävdes nog att jag faktiskt nådde "botten" innan jag kunde ta tag i mig själv. Det är en enorm utmaning detta men jag tror att det kan gå och mitt motto är skynda långsamt :)!


Tillbaka till verkligheten

Två veckor sedan jag skrev här, två veckor med härlig ledighet. Julafton var som alltid underbar. Fick många fina julklappar och umgicks med de personer som betyder mest för mig. Nyår har det ju också varit, även det en fantastisk dag/kväll/natt.

En kort sammanfattning av en lång ledighet.

Jag gör givetvis som de flesta andra, börjar mitt nya liv nu med det nya året. Spännande!


RSS 2.0