Två helt olika granar =)

Här är mamma och pappas vackra gran.
Här är min och Johans fina gran (och en mindre fin förlängningssladd)
 
Väldigt olika granar men båda är vackra på sitt sätt!
 
 

Lycklig som ett barn

Igår var en fantastisk dag och känner mig så lyckligt lottad som får uppleva julen på det sätt som jag får.

Hämtade upp morbror och kusiner runt 14 snåret och tog vägen förbi mormor och morfars grav för att tända ett ljus. Första året utan morfar i år och det kändes tomt fast huset var fullt av folk.

Kl 15 var det givetvis Kalle och en glögg skål. I slutet var vi bara de vuxna kvar och barnen fixade maten :)!

När Kalle var slut satte vi oss till bords och åt julmat och bara njöt. Ja tom jag som knappt äter något njöt. Tror vi hade ätit klart runt kl 18 och då började väntan på tomten.

Han dök upp även i år och förgyllde tillvaron för både stora och små. Med ett paketberg större än K2 så öppnade vi julklapps öppnandet i en vändans fart men ett paket åt gången.

Tomten var tvungen att dra vidare till alla andra barnen så då fortsatte vi på egen hand. Kakor och godis i mängder och många skratt blev det. Paketöppningen var slut runt 01.30 och jösses va snälla vi måste ha varit i år.

Den absolut tokigaste presenten och den största överraskningen var en kamera till mig och Johan. Blev så glad att jag nästan började gråta. Förutom den fick jag även massa annat fint; 4 stickade klänningar, receptbok, receptboksställ, snygga glasdekorationer till granen, en ring, massa bodyshop produkter, stektermometer, strumpor, ljuslykta, mascara och en pyssellampa med förstorningsglas. Allt jag önskat mig och mycket till!!!!

Nu ligger jag här i sängen, borde sova men kan inte. Känner mig som ett barn som bara väntar på att få börja leka med sina nya leksaker :D! Jag och Johan har ju en del att läsa på om så att vi kan ta fina bilder sen!

God jul på er alla!!!


Ångest och extrem trötthet

Jag sitter i soffan och har ångest över allt som jag borde göra men som jag inte gör. Jag borde diska, städa, laga mat och slå in julklappar men jag har ingen ork. Jobbet suger mig på all energi jag har och när jag kommer hem är jag så trött så jag gråter.
Har bara en dag kvar på jobbet nu innan det är dags för ledighet. Inte mindre än 18 dagar ska jag vara ledig och aldrig har semester känts så välbehövlig som den gör nu.
Jag älskar mitt jobb men just nu så är det allt jag har ork till och jag vill kunna vara människa även hemma på kvällen.

Hoppas att krafterna är tillbaka till nästa år och att 2014 blir ett positivt år!


Naglar

När jag var yngre älskade jag att måla naglarna, gärna i mörka och starka färger. Nu tycker jag att naturligt är snyggast, alltså målat naturligt, men det tar sån tid så nu det senaste har jag skojat till det med lite färg. Idag testade jag silver och glitter, man kan ju tro att det är nyår redan nu =)!


Älskar julen

Igår blev granen äntligen klädd. Jag älskar verkligen min gran, drömmen är att till slut bara ha glaskulor och glasänglar i den men med tanke på att de är rätt dyra får jag nog vänta en 20 år innan den drömmen blir verklighet :)!

Det är inte bara granen jag älskar utan jag älskar hela julen, det är en magisk känsla. Hör många som säger att julen är till för barnen men håller inte med alls. Givetvis är det viktigt att barnen får en härlig upplevelse men julen är en tid för familj och vänner att umgås och tänka lite extra på varandra.

Hos oss köper vi vuxna julklappar till varandra och det är en härlig känsla att ge sig ut och leta efter något som ska göra någon annan glad. Sen när julafton väl är här så öppnas ett paket åt gången, och det gäller även barnens. Finna de som tycker det är synd att barnen ska få vänta och inte bara slita upp sina paket fast jag tycker att man då lär barnen att uppskatta det man får inte bara slita upp paketen. Mina syskonbarn är oerhört noga med att alla ska få paket och de är ju vana men att det är såhär så tror inte att de lider ett dugg. Jag hoppas att våra framtida barn också lär sig att julen är till för alla :)!

Nog om julen för nu. Ska upp och äta lite frukost och tända adventsljusstaken.


Ja men då kör vi igen

Trots att jag inte skrivit något på över en månad har jag fortfarande 10 stycken som tittar in på bloggen dagligen, nu måste ni allt bli förvånade att det finns ett nytt inlägg =).
 
Jag var sjukskriven i en månad så det hände inte speciellt mycket spännande i min vardag under den tiden. Nu är det redan december och julen närmar sig. Idag ska jag klä granen och göra det fint här hemma. Skulle ha gjort det redan förra helgen men belysningen vägrade fungera så jag fick så snällt vänta. Igår tänkte jag också gjort klart det men då var jag på tok för trött efter en arbetsvecka som slutade runt 45h. Det blir så när man varit sjukskriven under perioden då alla samtal skulle varit gjorda. Jag slockande klockan 21, kul tjej =), tur att Johan var borta med jobbet så att jag kunde lägga mig med gott samvete iaf.
 
Vi var ju på bröllop i augusti och innan vi åkte så tog min svåger lite bilder på oss. Är en lyx att ha en fotograf i familjen och han är dessutom så skicklig att han fick till ett par bra bilder på mig och Johan som annars aldrig blir bra på bilder (eller iaf inte jag). Roligt att ha kort från när man var sådär uppklädd för det lär dröja innan vi skojar till det sådär igen.
 
 
Foton från Michael Erichen ( www.erixen.se)
 
 
 
 
 

RSS 2.0