Långa fransar!

Idag var jag och gjorde fransförlängning för första gången i mitt liv. När jag var klar blev jag rädd för mig själv och tyckte jag såg ut som en clown men nu har jag börjat vänja mig och det ska bli skoj att se hur detta håller!


Imorse, sista dagen på länge som jag behöver sminka mig hoppas jag!


Clownen!



Närbild på ögat!


Nu ska vi se om detta fungerar!

Har precis skaffat mig en iphone så gör ett försök att skriva ett inlägg från mobilen nu helt enkelt! Men någon bild kan jag tydligen inte lägga in, det var ju synd!

Midsommar helgen!

Har haft en underbar helg ute på Orust där vi firade midsommar. Vi stannade tom en dag extra för att sola och bada, bättre kunde vi inte haft det!!!





Jag gillar verkligen dom nya grön expressb...

dsc00717 (MMS)

Jag gillar verkligen dom nya grön expressbussarna som visar nästa hållplats när pratar :).


Bygger sandslott med systeryster och min f...

dsc00710 (MMS)

Bygger sandslott med systeryster och min fantastiska systerson.


Man måste ha sånna här dagar ibland!



Lite ojämn bränna sen igår, lite trött och sleten men ändå på bra humör!!!!

Ett träningspass och lite sol senare...

Efter min dipp förut så har jag kommit på fötter igen. Provrum är det värsta som finns för mig och speciellt då det kommer till att stå halvnaken framför spegeln. Jag gick och tränade i 1½h och la mig sedan 20 min i solariet och vips så mådde jag lite bättre. Tror att många med mig känner precis sådär som jag kände inne i provrummet förut. Det är tyvärr inget ovanligt bara det att det för några blir starkare än för andra.

Nya tag igen... =)!

Tårar!

Skulle försöka hitta en ny bikini men det hela slutade bara i tårar och en enorm avsky. Jag kommer inte visa mig i bikini i sommar. Min kropp är vidrig ja rent utav äcklig. Jag får säga så för det är om min kropp jag pratar. Den är blek, fet och bara väldigt osmaklig.
Jag stod i provrummet och testade bikini efter bikini. Ju fler jag provade ju mer bubblade det i mig och sen till slut så kom tårarna. Små bröst och fet mage, stora lår och sladdrig rumpa!!!!

Gick därifrån utan bikini men med ett stort hat till min kropp. Större än det varit på många många månader!!!!!

Sommarfin!

Nu börjar sommaren närma sig och jag känner att jag vill piffa upp den tråkiga Jennie lite. Nästa tisdag ska jag göra fransförlägning och sen onsdag v 28 ska jag klippa mig och göra slingor.
Får hoppas att jag kommer bli nöjd bara så jag slipper gå och hata mig själv under hela semestern =D!
Sen ska jag även ligga i hårt med träningen så att jag förhoppningsvis får lite muskler på denna kropp också innan jag ska hoppa i bikinin!


Helg helg!

Efter en jobbig vecka så var det en härlig helg! Vi hyrde film på fredagen, köpte godis och pizza, sen gick vi hem till soffan där vi sen satt resten av kvällen.
På lördagen tog vi en liten shoppingrunda i Kungälv. Jag fick en jättefin sommarklänning av Johan som jag ska ha på fredag:



Han tom valde den själv och jag älskar den. Jag brukar aldrig köpa blommiga saker men denna känns verkligen somrig!

Till denna klänningen köpte jag ett par skor, ett par bruna skinsandaler med klack. Jag som aldrig tidigare köpt ett par bruna skor =). Men tjejen i skoaffären plockade fram dom och jag tyckte mot all förmodan väldigt mycket om dom!:


Johan fick även han shoppat lite och det blev en väldigt lyckad runda. Vi gick till maxi och handlade så vi kunde göra vår favoritmat, rostas, klyftpotatis och tzatsiki. Väl hemma sov vi lite framför tv:n och hade sen ännu en mysig filmkväll =)!

Igår var vi med mamma hos morfar och tittade på mormors gamla smycken som jag fick med mig så jag kan göra om dom till något som jag gillar och det ska bli spännande. På kvällen såg vi den 3:e filmens om vi hyrt och helgen kändes fulländad =)!


Här har jag gjort om mormors gamla väldigt tråkiga halsband till ett armband genom att trä pärlorna på memorywire =)!

Nu är det dags för jobb! Bara 4 dagar denna veckan. Ska även försöka träna 4 dagar... jag måste träna!




Jag är så bra!!

Igår hade jag en vilodag från träning eftersom jag jobbade 12h och sen hade massa smycken attt göra. Idag kände jag mig tvungen att ta mig till gymmet för att inte slappa till. Soffan lockade väldigt mycket när jag väl kom hem så jag gjorde en deal med mig själv att jag skulle gå och köpa en ny kalender och sen köra 10 minuter på crossen som uppvärmning och ett litet cirkelpass.
Det blev dock ett över 2h långt pass med 50 min på crossen och sen styrka i 1h och 15 min!
Det känns tyvärr inte som min träning gör någon skillnad. Upp i vikt går jag och jag känner mig bara pluffsiga och pluffsigare. Förhoppningsvis så blir jag dock starkare vilket är prio ett =)!


Här får ni se min snygga kalender som jag hittade. Nu kan jag känna mig viktig igen och styra upp mitt liv =). En praktisk penna också, får se hur länge jag kan hålla ordning på den bara. Jag är ju ganska slarvig!

Jobb jobb jobb!

Igår hade jag en enorm ångest inför att behöva gå till jobbet idag. Egentligen älskar jag ju mitt jobb så det är lite konstigt att jag känner så men det finns säkert orsaker till det.
Nu är jag iaf uppe och i stort sett klar för att gå. Det blir en lång dag på jobbet idag eftersom vi både har kvällsplanering och sommaravslutning. Jag hoppas att den går fort och smärtfritt och så är det snart helg igen!



Hittade skor och lite till!

Mamma och jag var iväg idag och letade efter skor. Jag hittade ett par som jag är väldigt nöjd med.



Jag har ju stl 41 så att skor ser stora ut såhär går inte att komma undan, den såg dock inte så stor ut på =)!

Jag hittade även ett par addidastofflor som jag kan ha här hemma när jag ska springa ner i källaren, ut me sopporna eller något annat då skor känns onödigt.

Plånbok är något jag inte använt på 4 år men nu kände jag att det var dags så jag inhandlade en ny och praktisk sådan.



I den kan jag ju faktiskt lägga några av mina nya visitkort som jag hämtade på posten idag =).


Sist men inte minst så kom jag hem med en ny matta till mitt vardagsrum. Den gamle va så gammal, sketen och ful så det blev en piff i mitt hem.


Japp det blev en bra shopping tur och nu är det ganska snålt på kontot =), men va gör man inte för att må lite bättre för en stund!

Snart är semestern över för denna gången!

Ja då var det dags för ännu ett litet samlingsinlägg från fredag till idag.

Fredag: Jag åkte hem till Kungälv före Johan och mötte upp KF vid 14.30. Det blev ett tufft tränningspass och jag var kräkfärdig när jag gick därifrån men det är ganska skönt attt veta att man tagit ut sig. På väg hem gick jag till coop för att hämta mitt paket med alla kosttillskott, det vägde en hel del kan jag ju såga så det blev en förlängning på träningen att släpa hem det.



När jag duschat och tvättat så gick vi hem till Linette och Anders och grillade. Lilla Ebba bara växer och växer, så roligt att se!

Lördag: Jag hade tänkt träna men vädret var så himla fint att vi istället åkte upp till mamma och pappa där vi spenderade hela dagen tillsammans med dom, min syster och mina goa syskonbarn. Vi grillade oxfilè vilket jag inte ätit någon gång tidigare och det var helt ljuvligt. Ett plus i kanten till systeryster som var en sån grillmästare.
Lite små brände begav vi oss hem på kvällen.


Min underbara systerdotter var på ett strålande humör hela dagen trots värmen!


Lucas spelade boll med Johan under hela eftermiddagen, mig förvisade han till läktaren =), jag är tydligen inte så bra på fotboll som farbror Johan!


Något av det godaste jag ätit!!!

Söndag: Åkte upp till landet med mina föräldrar. Vi städade och röjde några timmar. När vi kom hem lånade vi bilen så att jag kunde åka och träna. Körde till min stora förvåning ett likadant pass somm på fredagen fast jag inte hade någon som peppade mig igenom övningarna. När jag var klar åkte vi till Oskars och köpte sallad som vi sen åt i solen. Mamma körde hem oss vis halv 8 och strax därefter hämtade Jessica upp mig så jag kunde åka med henne upp till fontin för hon skulle springa. Själv tog jag bara en promenad i väldigt lugnt tempo =).
När jag kom hem var det BB final. Tyvärr vann inte Peter trots att vi röstade som tokar. Men men, det är bara att glömma det nu och gå vidare ;). Konstiigt nog känns det ganska tomt då man under 106 dagar följt dessa människor och nu bara försvinner dom ur rutan.

Måndag: Jag åkte hem till Therese och Mattias för att gratta dom till deras lille  Adam. Hann var verkligen hur söt som helst och det var så mysigt att hålla en sån liten igen.
Jag hade gjort smycken till föräldrarna som dom fick och Adam fick en liten filt och en nalle.


Handlade på vägen och när jag väl var hemma stod Joey, Tim och deras lilla hund Olga här. Dom var så gulliga och kom med mina byxor som jag köpte då vi var i jönköping.

När dom åkte så satte jag igång och tillverkade smycken och förberedde middagen. Dagens träning blev ett väldigt svettigt MRL pass.
Vi åt när jag kom hem och sen satt vi bara och tog det lugnt. 

Tisdag (idag): Skulle gått upp kl 06.30 och tränat men när klockan ringde ville jag inte alls upp så jag hoppade det. Iställlet gick jag upp 08.30, gjorde frukost, slappade och tig mig sen iväg till gymmet kl 10.30. Tränad 1½ h och nu sitter jag här och ska strax hoppa in i duschen för om 50 minuter kommer min mamma hit och vi ska iväg och kolla på skor =)!

Det blev ett långt inlägg med garanterat många stavfel men det orkar jag inte kolla upp nu!!! Ha det bäst!!!


Ett litet samlingsinlägg!

Det verkar som att blogg.se har problem med att leverera mms inlägg just nu och dom 2 som jag skickat har försvunnit spårlöst.
I onsdags var jag iaf iväg på frölunda torg och brände en massa pengar på kläder. Var även i nordstan i måndags så 2 dagars shopping på en vecka måste vara något rekord för Jennie Hermansson. Mycke grejer har jag hittat och nöjd är jag även om jag fortfarande behöver köpa lite fler skor.

Här har ni en osägande lista på det jag köpt:
8 t-shirts
3 linnen
1 klänning
1 jacka
1 väska
1 BH
3 tröjor
2 tunna koftor
1 läppstift
2 läppglans

Tror att jag kommer få rensa min garderob lite när jag kommer hem.

På kvällen så gick jag och Johan och hyrde film. Sen blev det tacco, godis och filmmys. Igår började vi dagen med en film i sängen, änglagård 3, oj va glad jag är att vi hyrde den =). Vid 3 tiden gick vi ut på en liten promenad först längst linnègatan och sen i slottskogen. Åt glass och tittade till djuren så att dom har det bra =).
Efter en del letande efter god mat på hemköp bestämde vi oss för att middagen fick bli ostbricka. Inte den bästa middagen men det var det enda vi kunde tänka oss.



Idag jobbar Johan så just nu är jag själv hemma hos honom. Jag ska snart ta och göra mig iordning och packa för så snart han slutar så åker vi hem till mig.
Ska träna ikväll ÄNTLIGEN!! Har inte tränat sen i söndags för i måndags var vi som sagt iväg i stan och kom inte hem förrän 20.30 och i tisdags åkte jag hit. Om jag hade haft bil hade jag ju kunnat ta med mig träningskläder men det kändes onödigt att släpa det för bara tre dagar.
Men nu ska jag verkligen skärpa mig. Jag ska sluta frossa i godis och annan skit och istället fokusera på att äta mina tre mål varje dag. Nu har dessutom mina grejer från svenskkosttillskott kommit så ska hämta paketet efter träningen.
Ska försöka att även träna lördag och söndag så att jag kommer igång igen.

Ha en härlig helg, kanske blir fler inlägg under helgen men kommer försöka lägga lite tid på http://nenniedesign.se och lägga upp lite nytt osv.

Promenad och glass i slottskogen :)

dsc00685 (MMS)

Promenad och glass i slottskogen :)


Ojojoj så gott! Va inte igår jag var på 4g...

dsc00684 (MMS)

Ojojoj så gott! Va inte igår jag var på 4gott :)


RSS 2.0