Nu måste kilon väck!!

Jag gick upp 2,2 kg under min semester pga utebliven träning i 4 veckor + frosseri av godis, glass, bullar, ostbågar och god fet mat i 3 veckor! Ångesten över hur jag åt och levde kom över mig efter 1½ vecka men jag slog bort den och tillät mig leva riktigt gött under smestern och det får jag sota för nu men det var nog ändå värt det. Iaf om jag lyckas blir av me de kilona.
 
Jag vägde in mig på 67,1 kg i söndags!
Första delmålet är 65 kg
Slutmålet är 62 kg
 
Jag hoppas på att ha nått det innan jul.
 
Det största målet är dock att få igång flåset igen och bygga lite muskler. Sen om vågen inte kommer ner till 62 kg innan jul är inte hela världen för något har jag lärt mig under åren och det är att vågen inte ska avgöra.
 
Jag ska komma igång med träning och köra minst 3 pass/vecka. Jag väljer att sätta ribban lågt till en början för att det inte ska kännas jobbigt utan bara roligt. Jag ska dessutom hålla mig ifrån godis, kakor, bullar och annat onödigt, eventuellt så kommer jag äta några bitar choklad på helgen men det får inte bli flera kilon som det har varit nu.
 
Att skriva ett inlägg där jag skriver min vikt är lite småläskigt faktiskt men inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara.
 
Ne nu tar jag tag i det här och det är dags att komma iform.
GÖR OM - GÖR RÄTT
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0