Fullt upp!

Igår var en dag då jag verkligen hade fullt upp! Jag jobbade 8-16.45 sen åkte jag direkt ner till frisören och klippte mig. Hon är så duktig den tjejen, hon klipper inte för mycket och hon får det att se fräschare ut utan att se sådär nyklippt ut.
Direkt när jag var klar så gick jag hem och började stansa smycken. Har ganska många beställningar liggande och jag kände att jag ville få gjort detta inna träningen som började 19.40.
MRL stod på schemat och som alltid så var man trött och nöjd efteråt. Hoppade in i en snabb dusch när jag kom hem, slängde i mig lite yoghurt och flingor framför TV:n innan det var dags för jobb igen. Denna gången var det pärlning som gällde. Det är roligt men oj sån tid det tar och vad pilligt det är. Blev klar strax efter 23 och då gick ögonen i kors.
Idag så jobbar jag till 16 sen blir det hem och göra klart band och länkar till alla halsband som jag fått beställningar på.
Det är verkligen superroligt att det finns folk som vill bära dom smycken som jag gjort. Det trodde jag aldrig då jag satte igång den bloggen. Fortfarande så är det på en hobbynivå och ja har inte gått plus i det stora hela men det gör mig inget för jag tycker bara det är så roligt att veta att något som jag gjort bärs av någon annan.

Nu ska jag göra mig klar för att gå till bussen.

Ha en bra dag!!!Några av mina senaste verk =)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0