En härlig tisdag!

Det blev en cykeltur till jobbet idag men att cykla i uppförsbackar iklädd vinterjacka är inget jag rekommenderar för jisses va varm jag blev. Trodde jag skulle rinna bort när jag äntligen kom fram. Imorgon blir det bussen igen tills det är tillräckligt varmt att ha en lite tunnare jacka på sig.
Hade bestämt mig för attt vara lite nyttigare denna veckan men det sket sig då det bjöds på världens godaste kladdkaka på jobbet.
När jag slutade jobba åkte jag hem till min mamma och pappa för att pumpa mina däck på cykeln men stannade lite längre för det är så mysigt när man väl är där. Fick lite mellanmål och satt och tjötade skit.
Cyklade hem sen på dom grusiga vägarna och var superrädd för att ramla men jag klarade mig helskinnad.
Väl hemma blev jag rastlös så tog en sväng på stan med Jannica och henns kompis. Letade väska men då den enda som jag faktiskt gillade kostade 750:- så gav jag upp för jag är inte tjejen som lägger det på en jäkla handväska.
Vi tog en liten fika på nyfiken som inte smakade helt fel och återigen bröt jag mitt nyttiga löfta till mig själv. Tur att jag tog mig igenom ett boxpass efter alla synder iaf så att jag nu kan lägga mig med lite bättre samvete. Innan jag ska sova behöver jag bara titta lite på drogen BB.... ja jag måste erkänna. Jag är FAST!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0