En härlig helg!

I fredags slutade jag tidigt, det vill säga 13.45. Tog vägen förbi maxi och fiskbilen på väg hem för att köpa lite räkor och bröd mm. Väl hemma jobbade jag lite på några smycken till min syster. Johan dök upp har vid 16.30 men vi han nästan bara säga hej för 17.30 var det dags för bodypump med Jannica och Jessica. Underbart pass var det och efteråt kände jag mig som en helt ny människa.
Kom hem runt 19 duschade och sen frossade vi i räkor framför Så ska det låta. 21.30 gick jag och la mig och somnade pang plums.

Vaknade inte helt oväntat runt 7 på lördagmorgon. Låg kvar en stund och drog mig innan jag bestämde mig för att gå upp och jobba lite med smycken. Hade ett par beställningar som legat ett tag som jag kände att jag ville bli klar med. Gjorde även ett armband till min syster.
Tittade lite på skidor under dagen och sen på kvällen var det dags för kalas hos min syster. Det var supermysigt. God mat, marinerade kalla kycklingfileèr med potatisgratäng och sallad, till det fick jag en flaska gott vitt tyskt vin =) och till efterrätt blev det key lime paj.
Vi stannade och tittade på körslaget och hejade på Team Casper och framför allt hejade vi på Malin.
Hemma var vi runt 23 och la oss ganska direkt.

Idag vaknade jag av klockan då den ringde 9 för att det var dags att tvätta. Slängde in en maskin och mötte sen upp Jannica för att jobba på brännan en stund. När jag kom hem hade Johan vaknat och det blev en mysig frukost. En stund framför repriserna på vem vet mest innan vi begav oss till Maxi för att köpa mat och hårtoning. Hemma igen så jobbade jag återigen på smycken och sen färgade Johan mitt hår. Mörkbrunt blev det. Lite ovant men han gjorde ett fantastiskt jobb och jag är nöjd!
Madde kom förbi och hämtade en hel drös med halsband, några örhängen och ettt armband som hon, hennes mamma och hennes syster beställt.
När hon gått så slängde jag och Johan ihop en taccopaj som vi precis njutit av!
Nu sitter vi och väntar på Solsidan och jag kan bar konstatera att helgen varit riktigt bra!!!!!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Vad fina smycken. Jag har haft ett par fina örhängen idag :-) Det var så mysigt igår! Jag är supernöjd. Kul att ni gillade maten med. Nu laddar vi på inför tisdag :-o

Får se hur min kropp känns efter dagens prövning, men gott var det.

Kram

2011-03-20 @ 20:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0