En ond människas verk!

22 juli, dagen då en ond, sjuk och iskall människa tog livet av misnt 91 oskyldiga! Man kan inte förstå hur det är möjligt! Varför gör man något sådant?
Man blir förbannad, ledsen och illamående!
Har läst ungdomarnas mördröms berättelser från ön och sett på tv då dom berättat om den overkliga skräcken dom varit med om! Går inte att förstå! Hur är det möjligt?

En sjuk man! En ensam galning som på 90 minuter avslutar 85 ungdomars liv och förstör flera 1000 människors liv!

Man undrar vad som driver en människa till något sådant! Min nyfikenhet ledde till att jag till slut laddade ner hans bok! Egentligen borde man inte läsa skiten, jag vet, men jag är för nyfiken för att låta bli!

Jag har läst kanske 60 av dom 1516 sidor som han skrivit. Läst dagsboken och svaren på hans egna frågor. En liten man med ett stort ego. Han har en tro om att han gör något bra för världen. Hur kan någon vara så sjuk i huvudet? En iskall psykopat!

Blir arg på mig själv som läser det han vill vi ska läsa. En sak som stod var ju bland annat att det han gjort var delvis för att marknadsföra han sjuka bok! 91 människor fick sätta livet till för att han tror att någon ska hoppa på hans idèer! Han är hjärntvättad! Jag läste i hopp om att på något sätt förstå hans motiv, inte för att det skulle rättfärdiga det han gjort men bara för att veta. Men jag blev inte klokare, snarare tvärtom!

Extremister är farliga människor med en skev syn på världen och på sig själva den slutsatsen kan nog vi alla ta! Alla har rätt till sina åsikter och till sin tro men detta är inte några åsikter och en tro det är rent vansinne!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0