Tillbaka till verkligheten!

Idag ska jag börja jobba igen, 8-16 står på schemat. Det var tungt när klockan ringde men samtidigt så ska det faktiskt bli skönt nu när rutinerna ska sättas!

Igår var jag på maxi och letade efter livsmedel utan tillsatt socker och det är lättare sagt än gjort. I varenda skinka mm så har dom tillsatt socker eller druvsocker. Man kan ju undra vad det ska vara bra för men något gör det säkert! Hittade till slut ett bröd som var osötat och en salami som dom inte tillsatt massa konstigheter i.
På måndag tänker jag börja på riktigt med min avvänjning men jag småstartar nu för att vänja mig av med det långsamt. När min cola light tog slut ersatte jag den med ramlösa tex. Jag ska inte köpa mer godis utan nu blir det frukt och popcorn som gäller till helgen!

Gjorde årets första träningspass igår. Bodyattack, jäklar i min låda va d va jobbigt! Tror jag måste börja köra minst ett sånt pass/vecka så blir det nog lite roligare för varje gång för igår var jag mest död under andra halvan av den timme vi körde.
Hela sportlife var helt knökat igår, kanske inte så konstigt då det var måndagen efter nyår och alla duktiga människor gett en massa nyårslöften. Men som vi sa igår så ger vi det en månad sen så blir det nog lite lugnare igen.

Idag fyller min goa pappa 60 år och det ska firas med middag hemma hos mamma och pappa. Ska bli mysigt och gott och idag ska jag äta tårta, det kan ni ge er på =D!!!!

Ha en härlig dag. Får se omm det finnns någon tid över att skriva ikväll½

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0