En riktigt bra helg!

Jag trodde ju att denna helgen skulle bli rätt kass men det blev den verkligen inte.
Johan kom hit i fredags, då var jag iofs ganska grinig och trött men det var ändå en mysig kväll med film och godis. På lördagen åt vi en supergodmiddag och sen åkte jag in till GBG för att ha en tjejkväll. Är så glad att Johan "lät" mig åka för det var något som jag nog behövde det där. Drack vin, tjöta skit och skrattade väldigt mycket. Vi gick ut en kort sväng men det hade som vanligt kunnat kvitta för min del. Hemma var jag vid 03 och då stod Johan i fönstret och väntade på mig =).
Sov gott och vaknade välmående och ganska pigg vid 10. Låg i sängen i 3 h, åt frukost där och tittade på skidtävlingar. När jag gick upp började jag att stansa en beställning som jag blev nästan klar med. Ska bara göra klart kjedjan ikväll!
Vi åt god middag och sen så åkte jag för att spela match vilket jag kanske egentligen inte hade någon lust med alls. Men men =), jag har svårt att säga nej så får skylla mig själv!

Jag bloggar ganska lite just nu men det har mest att göra med att jag gör annat på kvällarna. Har ganska många beställningar liggandes nu också så en tid framöver lär jag ha att göra. Under veckan så kommer det komma inte mindre än 5 nya leveranser med matrial som jag beställt. Bland annat en några mönsterstansar =)!


Streching innan dans kan man faktiskt behöva i min ålder!


Haklapparna från Mcdonalds kom väl till pass för att skydda kläderna =)!


Den senaste skapelsen som jag gjort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0