Äckligt inlägg!

Magsjukan har härjat ett tag på grannavdelningen på jobbet. Idag kom den med besked till oss, ett barn som kräktes på plats. För första gången i mitt liv så torkar jag upp spy och jag klarade det galant!!! Jag har spyfobi men den är mest för när någon spyr, ljudet och synen av det, just själva varan e äcklig med hanterbar!

Jag har klappat mig själv på axeln många gånger under dagen. Ingen ska kunna säga att jag inte klarar av alla delar som förväntas av mig på jobbet och nu är jag ett steg närmre (närmare?) det målet. Kvar har jag dock att kunna ta hand om barnet som spyr, men det kommer jag fixa snart det är jag övertygad om. Tyvärr går det inte att styra den där paniken som dyker upp när man står ansikte mot ansikte med sin/sina fobier så jag kanske inte alltid kommer agera exemplriskt men jag ska göra ALLT jag kan iaf!

Nu har jag under eftermiddagen varit och handlat proviva, cola, mariekex och rostebröd ifall jag blir sjuk. Jag har även städat undan har hemma och gjort toaletten kliniskt ren ifall jag måste hänga över den. Alla dessa förberedelser tror jag kommer innebära att jag håller mig frisk =)! Jag hoppas iaf det!

Nu ska jag lägga mig och hålla tummarna för att jag vaknar frisk och kry imorgon utan några symptom alls!

Natti natti!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0