Uschfyochspy

I söndags kände jag av "magkatarrs" besvär igen. Sist var i oktober och det gick över med hjälp av lite tabletter och snäll mat! Så jag tog en tablett i söndags och det värsta släppte med en gång, kvar var bara ett sug uppe i magen. I måndags åt jag snäll mat och sen gick jag och tränade. Var glad och nöjd för att ha kommit igång och rört på mig efter semestern. Drack en proteindryck när jag kom hem, duschade och satte mig framför tv:n. Började efter ett tag må illa så bestämde mig för att lägga mig trots att klockan bara var 20.00! Somnade dock inte för illamåendet blev bara värre och värre, efter 45 min kunde jag inte hålla tillbaka längre utan fick gå och spy! Jag avskyr att spy men till min stora glädje mådde jag bra efteråt. Gick upp och gjorde mig en rostad smörgås men efter två tuggor så satte illamåandet igång och 30 min senare körde jag återigen buss! Trots att jag efteråt var hungrig igen så skippade jag att göra ett nytt försök och la mig istället! Somnade gott och sov gott hela natten! Idag har jag mått bra men varit hemma för jag behövde testa och se så jag fick behålla maten!

Dagen har varit långttråkig som bara den! Har ju varit ensam och det avskyr jag att vara under en hel dag! Snart kommer Linette hit en stund och det är trevligt =)! En go vän det! Fick ett medelande imorse där hon frågade hur det var med mig och skrev sen att jag bara kunde säga till om jag behövde ha något handlat eller så.
Det är omtanke det =)!

Hur som helst så har jag fördrivit tiden med att göra smycken! Ska försöka komma igång igen nu och då behöver jag lite sånt här som sparkar mig i baken! När jag väl är igång kan jag sitta i flera timmar =)! Har även kommit på att jag ska önska mig presentkort i födelsedagspresent så jag kan köpa nya stämplat som jag länge velat ha!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0