Onsdag- underbara onsdag

Onsdagar är den dag i veckan som känns lättast för mig. Dels så jobbar jag tidigt pass, sen så har vi få barn just på ons och sist men inte minst så vänder veckan. Det är helt underbart faktiskt!
Igår skulle jag tränat box men Therese kände sig inte bra och jag hittade ingen annan som kunde gå med mig så jag fick ställa in. Istället satt jag i soffan och åt rester från kalaset, ost och kex! Ett å annat chips slank ner också innan jag tog alla skålar och hivade ner skiten i en stor sopppåse!
Kände mig verkligen slö och slapp där jag satt.
Idag var tanken att jag skulle köra zumba men just nu är jag inte alls sugen. Ingen som jag känner ska me så det känns sådär lustigt att åka dit själv. Jag är inngen person som gillar att träna själv och då hittar jag istället ursäkter för att inte träna.
Nästa vecka får jag ta igen det istället för då kör jag dubblapass på tisdagen, både zumba och box =D! Kommer ha 75 min mellan passen så jag får köpa mig någon såndär energibar och ladda om helt enkelt!

Nu ska jag dra mig upp mot jobbet. Lägger in bilderna jag tog på allt som åkte i sopporna igår =)!
Ha det fint!
Haha det var en hel del snacks som fanns kvar eter helgen som nu är borta så att jag inte ska gå och småäta. Godiset som är kvar tar jag med till jobbet och ställer i peronalrummet =D!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0