Igår och idag

Igår var jag och tittade på Johans sista hemmamatch. Det var en helt okej match, Joahn var riktigt bra, men tyvärr fick om stryk. 
Efter matchen åkte vi hem och slängde i oss lite mat sen tog vi en promenad till avenyn och mötte upp Johans kompis och hans flickvän. Vi satt på farellis och drack och pratade i några timmar. Riktigt trevligt.

Idag så var det dags för jobb igen. Dagen flöt på snabbare än snabbast. När jag slutade åkte jag och träffade Lollo hemma hos hennes föräldrar. Det var hur skoj som helst att få träffa henne och hennes goa mamma igen. Vi satt ute och pratade och jag hade kunnat sitta där hela kvällen. Lollo skulle tyvärr åka till Lund idag men jag ska se till att boka in en helg och besöka henne där nere. Pinsamt nog har jag inte varit där en enda gång sen hon flyttade ner =S..!

På vägen till Lollo träffade jag på min syster och bjöd mer eller mindre in mig själv på middag. Hon är en bra kock så det är alltid god mat som serveras där så man får ju göra en chansning och den gick hem. Kyckling och nudlar, mums. Efter maten blev det lite lek med min favoritprins. Han är verkligen min ögonsten. Finns ingen som honom.
Nu har jag varit iväg och solat en sväng. Riktigt skönt. Ska se till att få lite färg nu för jag är trött på att se mitt bleka nylle i spegeln. På onsdag ska jag och Linette ta en promenad och en sväng till solariet, så jag hoppas att jag snart blir sommarfin =)!

Nu ska jag göra mig klar för sängen. Imorgon väntar jobb, tvätt, blodgivning och sen får jag förshoppningsvis besök av en gammal vän som jag inte träffat på väldigt väldigt länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0