Lite klagan

Imorgon blir en väldigt lång dag för min del. Klockan ringer 05.00, upp, duscha, packa och käka frukost. Jobbet börjar 06.30. Utflykt på dagen till havet, visst är det mysigt men det är en himla massa jobb. Slutar jobba 16.15. Snabbt hem och lämna bilen och byta om. 16.45 blir jag upphämtad för att åka in mot lilla bommen för vi skall ut med en båttur och fira av min arbetskamrat som går i pension. Båten ska vara inne vid lilla bommen 22.30 igen. Det innebär att vi är hemma runt 23.00/23.30. Hem och lägga sig för klockan 05.00 ringer klockan på onsdag igen. Jobba till 16.15, sen hem och tvätta. Klockan 20.00 på onsdag kanske jag har tid för mig själv igen.

Har verkligen ingen lust med dessa dagarna. Dels så har jag ingen lust att betala 200 kr för att käka en macka och dricka en dricka på den där båten imorgon. Jag hatar verkligen att betala för något jag inte vill ha. Jag hoppas att jag kan få slippa undan med att bara ta något att dricka. Jag kanske är snål, men för mig finns det roligare saker att lägga pengarna på än en räksmörgås för 149:-(!?)! Båtresan i sig kostat 180 kr och det känner jag är okej pris men neeeee.... den där maten vill jag verkligen slippa undan.
Att jag sen inte får någon lugn och ro imorgon gör ju inte saken bättre. Inte ens en rast under dagen har vi så jag skulle nog inte överdriva om jag säger att jag kommer däcka i säng på onsdag kväll.

SEMESTERN var är duuuuuu?????

Kommentarer
Postat av: Gröna Anna

Mycket vatten imorgon! Men det låter hektiskt, knappt tid att andas nästan. När ska du vara ledig?

2010-06-28 @ 23:34:35
URL: http://www.metrobloggen.se/gronaanna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0