Fredagens studentfirande

Jag åkte till Kunskapsgymnaiset och mötte upp min morbror och kusin. Efter en stund kom även mina föräldrar dit så vi gick och ställde oss på plats för att vänta på studenterna.
Strax efter 13.00 kom dom utspringandes. Mamma stod med tårar i ögonen, vem vet det kanske jag gör om 16 år då det blir Lucas tur =).



Här är han våran duktiga stolta student, med sin pappa och bror på varsin sida. Den snygga västen han har på sig fick han av mig, är en varningstriangel på baksidan och texten "student på väg".
När vi grattat honom en stund på skolgården så hoppade alla studenter upp på lastbilsflaket för en tur runt i stan.

Jag, Ulf (morbror) och Daniel (kusinen, studentens lillebror) gick bort till en cab som Ulf lånat och körde in mot stan för att försöka hitta lastbilen. Efter en stund letande lyckades vi och vi fick tuta och vinka på dom glada, galna, lyckliga, champangestinkande studenterna.
När dom kört runt ett par varv så blev dom avsläppte vid posidon. Då åkte vi vidare till Tuve för motagningen.



Snacka om att dom hade tur med vädret! Sitta där bak i caben  och steka i solen var helt underbart!

När vi var framme i Tuve så hade resten av uppvaktarna anlänt, nämligen min syster och hennes son och morfar (kusinernas farfar).
Det blev paket öppning, skålande och massa god mat.



När vi ätit klart åkte min kära familj hem men jag stannade för att fortsätta firandet med Jocke och hans vänner. Vi gick ut en sväng på gräsmattan, spelade lite boll och drack gott. Sen gick vi in till Jockes granne och fortsatte där.



När vi kände oss tillräckligt taggade så åkte vi in till stan. Fortsatte förfestandet lite ute, innan Jocke drog iväg till sin studentfest och jag drog hem.



En kanondag och kväll helt enkelt!!!


Kommentarer
Postat av: Sandra

ÅÅ vilken härlig studentdag!:)

2010-06-06 @ 20:29:02
URL: http://saaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0