115 helsidor reklam

Igår köpte jag tidningen Elle för första gången, men då jag bläddrade i den blev jag bara förbannad. Den har 115 helsidor reklam utav 266 sidor. Det är helt sjukt!!! Att den tidningen kostar 49:- är helt oförståligt, med all den reklamen dom har borde den som vara gratis. Nej det var verkligen första och sista gången jag köpte den skiten!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Precis, det är dem inläggen jag gillar:) Vart kom du på den ideen?



Oj, där ser man, tur att du stannade där. visste inte att de kunde sätta in så att man stannar i växten, däremot vet jag att det finns "medel" för sådana som behöver växa, man lär sig något nytt varenda dag. Håller med om det, vi har haft tur med våran längd:)



Jag och mamma satt och skämtade med varandra på facebook chatten igår, och då svarade jag på en kommentar med just denna trasdockssången, och mamma sa har du tänkt på vad bra den texten stämmer med verkligheten, så var tvungen att slänga med den.



Har många gånger funderat på att köpa Elle, men misstänkt att det varit lite väl mkt mode och "bläddra förbi" sidor för mig, så tack för tipset kommer aldrig köpa den tidningen. Unnade mig en topphälsa idag istället.

2010-04-15 @ 14:07:27
Postat av: Sandra

Glömde visst säga att det var jag som svarade, fast antar att du förstod det:)

2010-04-15 @ 14:08:12
URL: http://saaka.blogg.se/
Postat av: sara

jag köpte den för typ ett år sedan och reagerade likadant som dig! helt galet!

2010-04-15 @ 18:06:12
URL: http://saraah.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jätte bra ide var det i alla fall. Håller med där, brukar alltid läsa Sofis mode på jobbet, det är det som är bra med att jobba i affär, man kan läsa de flesta tidningarna gratis, fast det blir mest aftonbladet, expressen och det varje dag och bild & NU. Eller hur, överallt är det bara massa bantningstips i tidningarna. Förtillfället har jag fått upp ögonen för aftonbladets och expressens kropp och hälsa som kommer ut en gång i månaden, nästa nummer kommer 3:e Maj. En super tidning utan fokus på just bantning utan försöker medla ett sunt leverne. Säger man så? det kanske bara är vi värmlänningar som säger så, haha!

2010-04-15 @ 18:27:51
URL: http://saaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0