Världens lyckligaste moster!

Har haft en sån oerhört mysig dag idag tillsammans med Lucas. Jag hämtade honom när jag slutat så tog vi en promenad ner till Maxi. Där så handlade vi lite, det blev ju lite mer än jag tänkt kan jag säga. Tur att jag inte fått lön än för då hade jag inte haft den kvar eftersom Lucas tyckte att moster behövde både det ena och det andra men jag fick säga nej då det kom till nya tallrikar, strumpor i stl 26 med rosa blommor, en sodastreamer och solglasögon för det kände jag att det inte behövdes. Iofs behövde jag väll inte en behållare för vitlök och en tecknad film om fisande hästar heller men det kändes mer okej =)!

Efter besöket på maxi gick vi hem till mig och satte igång att laga mat. Han är så duktig och lätt att ha med vid matlagning. Han rörde ihop köttfärsen, hällde i ingredienser och räknade vad vi hällde i. När färsen var klar så rullade vi tillsammans köttbullar, dom blev kanske inte runda men vad gör det, köttbullekorvar är också goda!
Under tiden som jag stekte upp våra skapelser så gjorde Lucas iordning en fruktsallad.

Att äta makaroner i mjölk var något nytt för prinsen men han verkade tycka det var väldigt gott för han mumsade i sig en stor portion. Han tyckte dock det var lite tokigt att koka makaroner i mjölk ;)! Kan bero på att hans kära mamma inte tycker om stuvademakaroner så han aldrig fått se det innan. Hehe det var därför jag valde att köra just på det för jag tycker att alla människor ska få uppleva den gudomliga maträtten!

Hur som helst när vi ätit så var det dags att spela lite match så vi röjde undan all disk och drog på oss matchtröjor =)! När vi spelat en stund så blev vi sugna på fruktsalladen så vi vispade lite grädde och började kalasa.

När vi ännu en gång var mätta och belåtna så spelade vi ännu mer match framför tv:n. Ända till prinsens pappa ringde och sa att han snart var här.

Blir lycklig i hela kroppen av att umgås med Lucas och det var verkligen så roligt att han ville följa med sin gamla moster hem idag.


Duktig kille som kör egen vagn!


Mums med köttbullekorvar och mjölkmakaroner!


Han skjuter ruskigt bra denna lille killen. Han kan redan ta tre steg och skjuta hoppskott, han kan även skottfinta vilket han så gärna gjorde för att jag gick på det gång på gång =)


Mycke grädde ska det vara!!!



Här ville goingen att jag skulle ta kort när han sjöng nationalsången =)!


Spela handboll i boxningshandskar är ju något som inte är helt lätt fick vi erfara bägge två =)!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att ni hade det bra! Det är bara att säga till när moster har tid så kommer han gärna :-)

2011-01-25 @ 22:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0