En vecka avklarad!!!

Nu har jag gått en hel vecka utan socker! Det känns helt otroligt bra och jag är peppad och taggad att fortsätta åtminstonde 3 veckor till! Visst finns det sug efter lite choklad framför allt som igår då jag handlade fikat till jobbets kvällsmöte och vi som vanligt skulle ha en påse polly, ojojoj vad det sög i godistarmen då men det var inte olidligt och jag kände inte att det var direkt svårt att avstå.

Det finns varor utan tillsatt socker, det gäller bara att hitta dom. Varje gång jag är på Maxi så läser jag på förpackningarna och då oh då hittar jag något nytt.

Det enda som jag fortfarande tycker är lite jobbigt det är att det kräver väldigt mycket planering. Tex i dag så ska jag träna direkt efter jobbet. Jag måste då tänka på att jag ska ha mat som jag kan äta på jobbet och något att stoppa i mig direkt efter träningen så att suget inte kommer.
Det kommer vara nästan omöjligt att äta ute eller köpa färdig mat nu och många färdiga mellanmål innehåller socker.

Men summan av veckan är ändå lyckad. Jag hade några tuffa dagar i början men vardagen har visat sig vara lättare och jag känner inte någon ångest inför helgen heller. Som sagt det finns ju alternativ till ostbågarna, chokladkakorna och smågodiset. Till och med finns det alternativ till cola light =), det trodde jag aldrig!!!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0