Nu är det snart klart!

I förrgår skrev jag på mitt nya anställningsavtal som innebär en 100% fast anställning i kommunen! Har inte riktigt förstått det ännu tror jag.

Jag började vikariera hösten 04, jag hade tur och halkade in på ett långtids vikariat ganska snabbt. Sen var det ett glapp till 07 då jag på ett bananskal halkade in på träningskolan.
Jag fick ett samtal från vikariepoolen på morgonen där dom bad mig ta ett vikariat för en dag som assistent åt en pojke med flera handikap. Jag tackade nej och sa att jag kände att jag inte hade någon erfarenhet och kunskap. Hon bad mig testa och efter en stund var jag övertalad.
Det har visat sig vara ett helt avgörande beslut för mig.
Jag trivdes kanon med vikariatet och pojken var helt underbar. Jag fick chansen att vikariera lite uppe på träningskolan och utan jag visste ordet av så hade jag fått ett gravvik.
Jag blev lasad och fick 40% fasttjänst och fick fortsätta vikariera. Sommaren 2010 fick jag veta att det inte längre fanns jobb för mig på träningskolan.
Jag fick ett annat vikariat på en förskola, den 40% tjänsten var givetvis kvar i botten men nu skulle jag till nytt ställe.

Hösten 2010 började jag på mitt nya jobb, nervös och helt okunnig. Hattade mig igenom året och trivdes bra. Fick veta att jag fick vara kvar även hösten 2011.
Nu är hösten 2011 här och jag har fått en fast anställning!!!

Snacka om att jag haft tur! Har 2 personer att tacka lite extra och nr 1 är Gunbritt som tog mig under sina vingar på träningskolan och Åsa som under hela förra året stöttade mig i allt nytt på förskolan. Utan dom hade jag garanterat inte haft sån tur!



Kommentarer
Postat av: Lollo

Grattis grattis! =) Fan va roligt!

2011-12-03 @ 16:35:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0