Helg helg underbara helg!

Nu är denna helgen snart slut! Har varit en lugn men väldigt bra helg! I fredags köpte vi räkor och myste framför tv:n. Vi la oss tidigt eftersom jag var väldigt trött efter en jobbig vecka! I går var det dop för Linettes och Anders lilla Ebba. Det var väldigt trevligt och alldeles lagom =)! På väg hem handlade vi och sen blev det taccos och godismys på kvällen! Jag vågade äta lite godis och magen höll =)!
Idag vaknade jag tidigt och började städa. Det hela slutade i en storstädning där jag även tog lådor, garderober och badrumsskåpen! Så skönt att det nu är ordning för då har jag en sak mindre att tänka på när jag är i en lätt stressad period!
När jag var klar gick vi till sjukhuset och hälsade på morfar som nu är sig själv igen efter en ihängande lunginflamation!
Det blev Johan som stod för middagen idag, spagetti och köttfärssås som enligt mig är hans paradrätt =)! Han säger att man inte kan misslyckas med köttfärssås medan det enda som han någongång klagat på som jag lagat under 4 år är just köttfärsås ;)....!

Nu blir det lite tv mys innan sängen väntar! Imorgon ska jag ge träningen ett nytt försök och jag hoppas verkligen att jag kan komma igång nu för jag behöver den kicken i vardagen som träning ger mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0