Tack tack tack!!!

Förkylningen har fortsatt och inte blivit bättre så idag begav jag mig till jourcentralen för att få något mot denna hemska hostan. Snälla läkaren lyssnade på lungorna och skrev sen ut ett recept på en medicin som fungerat för mig förut. Nu hoppas jag att den fungerar även denna gången så att jag kan gå tillbaka till jobbet tisdag eller onsdag!


Kommentarer
Postat av: Jossan

Ja absolut ska du ha hunden kopplad på allmän plats där det finns risk att man möter människor och man vet att hunden inte håller sig till dig. Och hon hade det men råkade tappad greppet, ett misstag som för henne säkert är bland det värst hon gjort.



Lite kul att du tar upp en spindel som förslag, måste då fråga tillbaka. Har du aldrig dödat en spindel, geting, myra??? Det tror jag säkert du gjort, och skulle det för dig kännas likadant om du dödade en hundvalp? det tror jag nog inte.



Jag tror heller inte att det meningen att han skulle ta dö på hunden, men fortfarande så finns det så mycket annat man kan göra än att sparka SÅ HÅRT som den mannen gjorde. har du busat med en valp nån gång? Isf vet du att en 11-veckors valp inte är särsklid snabb och om han nu var så otroligt rädd kunde han lätt hunnit plocka upp sitt barn och springa istället, ett annat alternativ.



Sen att du drar upp pli när det handlar om en valp???? Snälla. Vet du hur gammla hundarna är när dom lämnar sin mamma?? 8 veckor, vissa tillochmed 11 veckor. Hur mkt pli tror du man har på en sådan liten och ny hund? Allt är lek för en sådan liten valp, och aggressivitet är det inte frågan om den fattar inte vad det är. Så du kan ju inte säga att han gjorde som han gjorde pga att hon inte hade pli på sin valp för då är du ju helt ute och cyklar!

2010-10-24 @ 22:29:31
URL: http://enjebo.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0