Håll hunden i koppel istället


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7969268.ab


Förstår inte hur man kan anmälla mannen. Han blev antagligen rädd då det kom en hund springandes mot honom, spelar ju ingen roll hur snäll hunden än var. Är man rädd så är man! Felet är ju ingen annans än hon som ej höll i kopplet på hunden.
Givetvis tycker jag otroligt synd om den stackars hundvalpen som dog pga detta, men att anmälla mannen för djurplågeri tycker jag är helt sjukt!

Kommentarer
Postat av: Katarina

Skojar du? Han borde avärttas på samma sätt som han avrättade den stackars lilla valpen. Hon råkade tappa kopplet, en liten valp kommer springandes. Vem sparkar så att hunden dör!?!? Då har man en djup störning i huvudet om man gör det. Skum syn du har på detta gumman.

2010-10-19 @ 16:44:39
URL: http://katarinalouisetimbergs.blogg.se/
Postat av: Jossan

Så kommentaren i katarinas blogg och förstod vad det handlade om så var tvungen att kika upp detta inlägg.

Men va? Visst kan jag förstå om man blir rädd när en hund kommer spingandes, men att sparka den så pass hårt är ju knappast rätt. Man kan lyfta, man kan ta i kopplet, man kan putta iväg den lite lätt. Men eftersom att hunden dog så var det antagligen en rätt hård spark och det ÄR fel! Hur rädd man än är så ska man man ju kunna kontrollera sig någelunda. Och sparkar man ihjäl en hund så är det ju en självklarhet att det är djurplågeri.

Jag tycker absolut att han ska straffas, inte för att jag tycker det är rätt åt honom utan mest för att han ska få se att man inte kan gå runt och bete sig hur som helst, liksom alla andra som göra saker som man inte ska göra!

Nej, fel det var helt enkelt bara fel det han gjorde!

2010-10-24 @ 15:59:43
URL: http://enjebo.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0