Gårdagen

Det blev ingen utgång med kusinen men det blev ändå en lyckad fredag.

När jag slutade åkte jag och shoppade lite, bland annat en ring som jag är barnsligt förtjust i. Sen köpte jag även en liten present till kusinen utifall att det skulle bli av.
När jag kom hem slog jag mig ner i soffan för att konstatera att jag hade så mycket att göra att jag inte orkade göra något alls. Har ni känt den känslan? Man vet liksom inte vart man ska börja och det känns som att tiden inte är på ens sida.
Till slut fick jag upp arslet ur soffan och gjorde mig iordning och fixade det som skulle fixas. Fick ett mess från kusinen där det stod att utgången var nedlagd.


Ringen som jag köpte pryder fint ett av mina snea fingrar

Jag hade ingen lust att sitta hemma själv en fredag så jag kollade upp vad Peter skulle ha för sig. Vi bestämde oss för att vi skulle ta några glas. Presenten till kusinen kunde ju bli en utmärkt försenad inflyttningspresent till Peter. Jag tog mitt pick och pack och åkte till Johan. Slog lilldanne en signal för att kolla om han skulle haka på men han skulle på hemmafest och bjöd in oss.
Efter lite övervägande tackade vi ja till inbjudan så jag hoppade in i bilen och åkte till Tuve, hämtade upp Peter och åkte tillbaka till Johans lgh igen. Vi tog några glas innan taxitompa kom och hämtade oss. Det var verkligen inte igår jag åkte med honom, men man får sig alltid en massa skratt.


En blandad samlinng flaskor öl, inslagna i folie

Presenten till kusinen, som skulle blivit inflyttningspresent till Peter blev istället en present till han som bodde dit vi skulle.
Det var en lite annorlunda tillställning måste jag säga. Men jag hade det trevligt. Alltid skoj att träffa både Danne och Peter. Råkade dock göra en vurpa när jag skulle testa ett par rollerblades som stod så fint och bara väntade på mig. Pang rakt ner i golvet, men drinken, den räddade jag, inte en droppe spillde jag. Dock råkade nån tjomme välte ut den under tiden som jag kämpade med att försöka komma på fötter igen så tji fick jag.


Vi (jag, Danne och Peter) tog ett kort för att visa våra gula tänder, snyggt =D


Jag åkte hem vid 1 för då var gammeltanten trött. Hemma hittade jag Johan liggandes på golvet. Det verkar som att hans jobbfest gått vilt till. Som alltid så svammlade han en massa osammanhängande gojja och som alltid blev jag irriterad på honom.

Vi somnade gott vid 2 och idag är jag tacksam över att jag inte är Johan =).. det kan jag ju säga. Om ca 2 timmar så ska han iväg för att spela fotboll med laget och sen är det lagfest för hans del. Haha, vi får se hur han mår när jag väcker honom lite senare.

Vad som händer för min del har jag inte bestämt än, men det blir ju givetvis handbollsfinalerna och kanska kan det även bli ett glas vin eller två.

Kommentarer
Postat av: Malin Pettersson

Åhh så snygga ni e..=).. haha.. han i mitten har faktiskt nämnt att han vill bleka tänderna... kan nog behövas..=)

2010-05-08 @ 16:03:39
URL: http://mulanpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0