Djävulsstolen



Det finns nog inget ställe som man känner sig mer obekväm på än i gynstolen. Jag minns första gången jag skulle hoppa upp där. Jag var 14 år och livrädd. Nu vet man vad som väntar men jag har ändå alltid en klump av obehag i magen innan jag ska dit.
Imorgon är en sån dag då jag ska hoppa upp i djävulsstolen! Längtar tills jag går ifrån besöket imorgon. 300 kr fattigare och väldigt lättad!!!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja fy fasen...det är inget roligt ställe att vara på.

Jag som ändå fött barn känner mig likt förbannat MER obekväm där än spretandes i flera timmar på förlossningen. Haha! ;)

Snart är det över! Då dröjer det tills nästa gång du behöver gå dit! Kram!

2010-05-19 @ 22:52:22
URL: http://malansnyaliv.blogg.se/
Postat av: Malin

Älskar att promenera i alla takter utan pensionärstakten ;)

Nej, det konstiga är ju att Vilmer inte är hundrädd. Han blir tokig och jätteglad när vi ser hundar ute. Fast vi har bara träffat en hund på nära håll tidigare. En Cocker spaniel. Och det är ju skillnad på en sådan och en schäfer.

På vägen hem igår såg vi flera andra hundar varav en liten som skällde i en trädgård men han visade ingen rädsla över huvud taget mot dom. Underligt!

Kram!

2010-05-19 @ 22:56:52
URL: http://malansnyaliv.blogg.se/
Postat av: Malin Pettersson

ja fy bubblan... att gå till Dr. Gräv som jag kallar det e allt annat än roligt.. jag e bara så sjukt glad att jag hittat världens bästa Dr. Gräv.. efter jag fann henne så känns dom besöken så mycket bättre!!! Hoppas det gick bra! Kram

2010-05-20 @ 21:00:39
URL: http://mulanpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0