Semestern del 2

I tisdags åkte vi iväg mot Johans hemstad Hallstahammar. När vi kom upp så fikade vi med hans mamma en stund sen så tog hon fram stora klippar saxen och klippte oss båda två. Perfekt att fått det gjort och bra blev det.



Vi åt lite tacco till middag och sen gick vi iväg och träffade några av Johans vänner. En väldigt trevlig sommarkväll med vin och roligt sällskap.

I onsdags "lånade" vi Johans brorsdotter och hennes syster och åkte till ett utesimbad. En heldag med bad och fika och sen lek och pizza hemma hos Johans bror. Barnen var glada och nöjda och vi var glada, nöjda och trötta =).



På torsdagen så fikade vi först med Johans mormor och morfar på ett mysigt cafè nere vid hamnen. Tyvärr började det regna så vi stannde inte så länge. När vi lämnat av mormorn och morfarn så åkte vi och tittade lite i affärer innan vi tog oss hemåt för att äta.
Efter vi ätit så ringde Johans brors sambo och kollade med oss om vi ville ha glass så kom hon och tjejerna förbi. Johans bror kom även han förbi efter en stund. En mysig fika i trädgården och sen massa lek!
På kvällen så tog vi det bara lugnt och tittade på tv.



På fredagen hade vi sen innan bestämt att vi skulle åka till Kolmården och sedan hemåt. Vi kom iväg vid halv 9 men fick vända efter 2 mil då Eva ringde och sa att vi glömt tvätt i torktumlaren. Hon var snäll och mötte oss på halva vägen så att vi slapp köra så långt tillbaka.
Vi följde sen skyltar mot Norrköping 10, 8 mil skulle det vara, men helt plötsligt var skyltarna borta. Johan visste att man kunnde köra till Norrköping från Örebro så vi följde skyltarna dit istället. Väl där ser vi en skylt mot Norrköping 13,9 mil!!!! Vi har då kört en omväg på ungefär 15 mil. Sur som ettika körde jag vidare. Efter ett tag hittade jag humöret igen och 2 h efter beräknat så anlände vi till Kolmården.
Väl där blev dagen perfekt! Vi fick se alla djur som vi ville se och vädret hade inte kunnat bli bättre.



När vi kände oss njöda satte vi oss i bilen och körde hemåt. Ett matstopp och en liten vilopause blev det.
Runt 23 landade vi ute på landet hos min mor och far där vi nu är och vilar upp oss.

Första semesterveckan har verkligen varit kalasbra och jag hoppas att dom två veckor som nu kommer blir lika bra.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Låter som en kanon vecka:) Hoppas det fortsätter så:D

2010-07-26 @ 20:10:01
URL: http://saaka.blogg.se/
Postat av: Malin

Vilken mysig semester ni har! Kul att semestra på "hemmaplan". Man behöver inte alltid ge sig iväg utomlands.

Ursäkta för det dåliga kommenterandet. Är även dålig på att blogga själv. :) Det blir lätt så på sommaren.

Hoppas du har en fortsatt trevlig semester!

Kram!

2010-07-26 @ 21:12:14
URL: http://malansnyaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0