Snart ska vi äta lite mat hos mina föräldr...

dsc00221 (MMS)

Snart ska vi äta lite mat hos mina föräldrar, inte dumt alls :). Det va inte tanken från början men när vi fick frågan tackade vi ja. Mysigt och väldigt skönt att slippa tänka på det själv. När vi ätit ska vi hem och packa sen drar vi mot gbg och spenderar resten av helgen hos Johan. Glad påsk på er förresten :)! Hoppas ni får en massa godis och god mat.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Känns som du blivit mycket piggare igen Jennie! blir verkligen glad när jag läser din blogg nu! Glad påsk! Hoppas din dag är mys!

2010-04-03 @ 20:01:08
URL: http://saaka.blogg.se/
Postat av: Sandra

Nej jag tror inte de. Hur gammal man än blir så är man ju bebis i mammas och pappas ögon, man känner sig nog lite som en i deras sällskap också. Vad härligt att det löste sig mellan dig och din pappa, ni kanske hade varit lite för inpå varnadra under en period? Min pappa är lite så, vill för väl ibland. Men nu slår jag dövörat till och låtsas som att det regnar eller något. bodde hemifrån under en tid, också i en lägenhet med ett ex. Det var helt okej, om man borster från hur destruktiv det förhållandet var. Har inte haft någon stadig inkomst, sedan har jag bott i turkiet under vissa perioder, vilket helt enkelt gjort att jag är kvar hemma. Haha, härligt välkommen in i vuxen livet Jennie! Kram

2010-04-03 @ 20:23:37
URL: http://saaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0