Kvällen

Nu är jag precis hemkommen från min syster. Åkte upp till henne för att titta på handbollen, men passade på att åka lite tidigare så jag fick träffa min underbara systerson en stund också. Det är fantastiskt hur en så liten människa kan göra en så glad. Han är verkligen helt underbar!

Huvudvärken kommer och går. Jessica trodde att det kunde vara nackmuskeln som tydligen fäster där i huvudet som jag har ont i och det låter vettigt. Nu på kvällen har den brännande känslan kommit allt oftare men det är ju inte så konstigt. Nu kopplar jag bort mina hypokondriska tankar om hjärnblödning och cancer för en stund och kurerar mig med tabletter och förhoppningsvis skön sömn.

Imorgon är en fullspäckad dag.

Jobb
Terapueten
Handla
Städa undan
Tvätta
Besök från Karin

Det sista på den listan är deffinitivt det roligaste. Karin är min äldsta vän som jag växte upp tillsammans med. Vi bodde grannar och var bästisar, vi gick även i samma klass under 4 år.
Nu har vi inte setts på ett år så det ska verkligen bli superroligt. Hoppas på bra väder så att vi kan ta en liten promenad. Kanske upp till Munkegärde där vi bodde innan =)!

Nu ska jag lägga mig tänkte jag för jag behöver vara utvilad imorgon.

(Visste du att... inläggen är inte bortglömda dom kommer bara lite mer sällan i fantasibrist)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0