Huvudvärk

Mitt huvud känns som det ska explodera. Jag vet inte om det beror på att jag är hungrig, att jag druckit dåligt, vädret eller något annat. Men det är ruskigt jobbigt då man bara vill fly från sitt huvud!! Har inga huvudvärkstabletter här heller, glömde packa ner dom. Det är så lätt att glömma sånt då man inte behöver det under tiden som man packar. Har ni några andra bra knep mot huvudvärk??

Kommentarer
Postat av: sofia

Något som är bra är att man numera kan köpa värktabletter i mataffären så har du någon nära kan du ju kila dit å köpa eller be pojken lite snällt =) annars brukar det funka att försöka sova en stund. Hoppas det går över.

2010-04-04 @ 16:16:24
Postat av: Malin Pettersson

Ja mycket sömn och mycket vatten!!!!

2010-04-04 @ 22:05:37
URL: http://mulanpettersson.blogg.se/
Postat av: Micaela

Jag som lider av migrän då och då, tycker att det hjälper jättemycket att sätta sig i duschen/badet och bara spruta varmt vatten på huvudet och ansiktet. Så varmt så att det nästan gör ont. Sen när du kommer ut från duschen så tar du på dig varma kläder och lägger dig på soffan med täcke och kuddar. Det funkar för mig i alla fall och det är klart att huvudvärkstabletter är bättre, men just det varma mot huvudet funkar kanon =)

2010-04-05 @ 12:15:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0